4
Dijital Yayın Paketi kategorisinde
en çok favorilenen 4. ürün

D-Smart Go Mega 12 Aylık Dijital Abonelik Kodu

399,99 TL

Ürün Bilgileri

D-Smart Go Mega 12 Aylık Dijital Abonelik Kodu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Epin Tower Satıcı Ünvanı: ALAZ FİNANSAL TEKNOLOJİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0049091908000001 Vergi Kimlik Numarası: 0490919080
    Bu ürün Epin Tower tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • D-Smart GO Nedir? Dünyanın en iyi futbol ligleri, dünyanın sporu, en popüler film ve diziler bu pakette! D-Smart GO, bilgisayarınız, cep telefonunuz, tabletiniz veya akıllı televizyonunuz aracılığıyla internet üzerinden TV izleyebileceğiniz bir servistir. D-Smart GO ile yayın akışına bağlı kalmadan TV kanallarını izleyebilir, en iyi filmleri, tüm dünyada ses getiren dizileri, birbirinden heyecanlı maçları, vahşi yaşamı evinize getiren belgeselleri, haber, yemek, çocuk, müzik programlarını istediğiniz zaman istediğiniz yerde izleyebilirsiniz. D-Smart GO’da sizler için her gün yenilenen Seç-İzle içerik arşivimizden, birbirinden kaliteli 1000’den fazla film, dizi, belgesel, çocuk, yaşam içeriklerini izleyecek, TV programları ve dizi kayıtları sayesinde hiçbir programı kaçırmayacaksınız. Ayrıca TV izle seçeneğiyle yayın akışına bağlı kalmadan paketiniz dahilindeki birçok TV kanalını 72 saate kadar geri alabilir, yayınlanan programı baştan izleyebilir, durdurabilir, geri-ileri sararak izleyebilirsiniz. ‘Bulut Kayıt’ özelliği ile de TV kanallarındaki programları kaydederek bulutta sizin için ayrılan alanda 30 gün saklayabilir ve istediğiniz zaman istediğiniz cihazdan izleyebilirsiniz. D-Smart GO’yu Hangi Cihazlardan İzleyebilirim? D-Smart GO’yu web sitesinden, IOS ve Android işletim sistemli akıllı telefon ve tabletinize kuracağınız D-Smart GO uygulaması üzerinden izleyebilirsiniz. Ayrıca D-Smart GO’yu Samsung, LG ve Vestel marka akıllı TVler ile Android TV ve Android kutularda izleyebilirsiniz. GO Kart Promosyon Kodunu Nasıl Kullanabilirim? D-Smart GO’ya ilk defa kayıt olacak kullanıcılarımızın öncelikle anasayfada yer alan Ücretsiz Dene butonuna tıklayarak kullanıcı oluşturmaya yönelik yönergeleri izlemesi gereklidir (Üyeliğin kullanılacağı telefon numarası ve belirlenecek şifre). Paket seçimi sayfasında alt kısımda yer alan Promosyon Kodum Var alanından kod girişi sağlayarak kodlarını aktif edebilirler.
Geri Bildirim Ver

D-Smart Go Mega 12 Aylık Dijital Abonelik Kodu 1100000000470

Sabit bir televizyon yayınına bağlı kalmadan film, dizi ve maçların keyfine varmak abonelik yöntemiyle oldukça kolaydır. D-Smart Go Mega 12 aylık dijital abonelik kodu ile sevdiğiniz dizileri, en yeni filmleri, yerli ve yabancı maçları ve heyecan dolu belgeselleri izleyebilirsiniz. Televizyon keyfi yaşamak için sadece internet bağlantısının yeterli olduğu D-Smart Go Mega’yı dilediğiniz zaman kullanabilirsiniz. 100’den fazla TV kanalının yer aldığı pakette canlı yayınları 72 saate kadar geri alma özelliği de mevcuttur. Bulut kayıt fonksiyonu ile kaydedilen içerikler 30 gün saklanır. Öte yandan izlemeye vakit bulamadığınız programları kaydedip dilediğiniz zaman seyredebilirsiniz. D-Smart Go Mega paketi tablet, cep telefonu veya akıllı televizyon üzerinden kullanılır.

  • Yayın kaydetme ve geri alabilme özelliği
  • Sürekli yenilenen film, dizi ve belgeseller
  • Sevilen programları kaydetme

D-Smart Go Mega Paket 12 Aylık Dijital Abonelik Kullanımı

D-Smart Go Mega Paket 12 Aylık Dijital Abonelik Kullanımı

Yeni nesil izleme keyfi D-Smart Go Mega paket 12 aylık bir televizyon yayınından beklenenin fazlasını sunar. 100’den fazla kanalı ile öne çıkan paketin içerisinde yer alan sinema filmleri sürekli yenilenir. Müzik, eğlence ve spor kanalları ile de dikkat çeken D-Smart Go Mega uygulamasına erişebilmek için öncelikli olarak internet sitesi üzerinden kayıt yapılır. Cep telefonu numarası ile yapılan yeni kullanıcı kaydı sonrası SMS üzerinden doğrulama sağlanarak işlem tamamlanır. Daha sonra panel üzerinde yer alan profil bölümü kişisel tercihlere göre ayarlanır. Kişiye özel profil seçimleri sunan programa erişmek için son adımda ise paket bilgilerim sekmesinde yer alan Go kart kullan bölümüne şifre bilgileri girilir. 12 aylık dijital abonelik kodu sisteme girildikten sonra paketi dilediğiniz gibi kullanmaya başlayabilirsiniz.

D-Smart Go Mega 12 Aylık Dijital Abonelik Kodu Fiyatı

D-Smart Go Mega 12 Aylık Dijital Abonelik Kodu Fiyatı

Kişiye özel TV izleme deneyimi sunan D-Smart Go Mega 12 aylık dijital abonelik kodu fiyatı paketin tüm özellikleri ve zengin içeriği göz önüne alınarak belirlenir. Paketin içerisinde ulusal televizyon kanallarının yanı sıra çocuk, yemek, müzik, belgesel, dizi ve sinema kanalları da yer alır. Beş farklı izleyici profili oluşturulabilen Mega pakette herkes kendi beğendiği programları profiline kaydedebilir. Sevilen ve kaçırmak istemediğiniz program, dizi ve filmleri daha sonra izlemek üzere kaydeder ya da o anda yayınlanan bir programı durdurup geri sarıp yeniden seyredebilirsiniz. Yayınlanan içeriği dilediğiniz gibi geri ya da ileri sarıp durdurabilir, kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. D-Smart Go Mega paket içerisinde öne çıkan diğer bir özellik de bulut kayıttır. Sevilen içerikler bu bulutun içerisinde 30 güne kadar istenilen zamanda izlemek üzere saklanır.

D-Smart Go Mega 12 Aylık Dijital Abonelik Kodu Yorumları

D-Smart Go Mega 12 Aylık Dijital Abonelik Kodu Yorumları

D-Smart Go Mega 12 aylık dijital abonelik kodu kullananlar, paketin sorunsuz ve kolay bir şekilde kullanılabildiğini paylaşırlar. D-Smart Go Mega 12 aylık dijital abonelik kodu yorumları arasında paketi satın alanların kısa bir süre içerisinde cep telefonu ya da maile gelen kod ile pakete erişim sağladığı yer alır. Ürün, tablet, akıllı telefon ve akıllı televizyonlarda kullanılabilir. D-Smart Go internet sitesi üzerinden açılacak hesap sonrası alınacak kod ile 12 aylık dijital abonelik başlar. Bir yıl boyunca birbirinden eğlenceli programlar, heyecanlı spor müsabakaları, sürükleyici film ve diziler sorunsuzca izlenir. Çocuklar için güvenli izleme fonksiyonu da mevcuttur. İstenilen yerde programı geri alma, durdurma ve kaydetme gibi özellikleri ile dikkat çeken D-Smart Go Mega dijital abonelik koduna Trendyol güvencesi ile dilediğiniz zaman sahip olabilirsiniz.