Genel Markalar Amla Bektaşi Üzümlü Saç Bakım Yağı 200 ml Axii

35,90 TL

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Amla Bektaşi Üzümlü Saç Bakım Yağı 200 ml Axii

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Carpe Diem Satıcı Ünvanı: MEHMET IŞIKDAĞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Şanlıurfa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4680447401
    Bu ürün Carpe Diem tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • -Saçlarınızın uzun güçlü ve canlı olmasına katkı sağlar. Masaj yapılarak uygulanır. Saç diplerinizi güçlendirirken güzel koku bırakır.D üzenli kullanım saçı ipeksi, parlak ve kolay şekillendirir. amla'nın (hint bektaşi üzümü) iyiliği ile zenginleştirilmiş dabur amla saç yağı, amla'nın saça gerçek beslenmesini sağlar. saç köklerini güçlendirir, uzun, kalın ve güzel hale getirir .
  • -Haftada bir kez iki saat kalıcak şekilde kullanıldıktan sonra iyice durulanması gerekmektedir.
  • -bitkiseldir.
  • -200mldir.
  • -Paraben, silikon ve zararlı kimyasal madde içermez.
  • -ürünümüz tamamen orjinaldir.ürünün hasar görmemesi için şişe kapağı bantlanmaktadır ve iyi şekilde paketlenmektedir

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
  • Etki Dökülme Karşıtı
Geri Bildirim Ver

Dabur Amla Bektaşi Üzümlü Saç Bakım Yağı 200 ml Axii

Saçlar, özen gösterilmesi gereken ve yaşamın büyük çoğunluğunda göz önünde bulunan bölgeler arasında yer alır. Onlara iyi ve sağlıklı bir şekilde bakmak gerekir. Saç bakımını kolaylaştırıp onlara güç ve parlaklık katan bu ürün, son derece avantajlıdır. Amla bitkisinin özlerinden elde edilen Dabur Amla Bektaşi üzümlü saç bakım yağı, kaliteli yapısıyla dikkat çeker. Derinlemesine etki eden besleyici bakım yağı sayesinde; hacimli, gür ve parlak saçlara sahip olabilirsiniz. Aktif bitki ve meyve özlerinin harmanlanması sonucu üretilen Dabur Amla Bektaşi üzümlü saç bakım yağı 200 ml Axii; tüm saç tiplerine hitap eder. Dökülme karşıtı olması sayesinde derinlemesine bakım yapar. Bektaşi üzümüyle harmanlanan bu özel yağ, besleyici yapısıyla müşterilerin beğenisine sunulur. Ürünü güven içinde kullanabilirsiniz.

  • Besleyici ve etkili içerik
  • 200 ml
  • Dökülme karşıtı

Dabur Amla Bektaşi Üzümlü Saç Bakım Yağı Özellikleri

Dabur Amla Bektaşi Üzümlü Saç Bakım Yağı Özellikleri

Saç derisine bakım yapan Dabur Amla Bektaşi üzümlü saç bakım yağı 200 ml seçenek, dayanıklılığını arttırmaya yardımcı olur. Kırılmaya açık ve zayıf saçlar için oluşturulan bu yağ; görünüş olarak da değişim vadeder. Amla bitkisinden elde edilen yararlı vitaminler, yağın içine aynı şekilde ekleni. Saçlarda meydana gelen tahribatı önlemeyi hedefleyen Dabur Amla yağı, içeriğinde bulunan besleyici maddeler ile gözle görülür bir fark yaratır. Deriyi nemlendirerek kırılma durumlarını önler. Tellerin olgunlaşmasını kontrol ederek sağlıkla gelişmelerine olanak sağlar. Dabur markalı bakım yağı, 200 mililitrelik şişelerde müşteriye sunulur. Yağın dökülmelere karşı gelen gücüyle, hacimli saçlara kolayca kavuşmanız mümkün olur. Deriyi besleyen bu ürün; kalın, uzun ve parlak saçlar için kökten uca bakım sağlar. Dolgun ve hacimli saçlara ulaşmayı kolaylaştırır. Siz de ürünü satın alıp hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

Dabur Amla Bektaşi Üzümlü Saç Bakım Yağı Avantajları

Dabur Amla Bektaşi Üzümlü Saç Bakım Yağı Avantajları

Dabur markalı bu ürün; hem diplere hem de tellere etki edier. Derinlemesine etki gösteren bu yağ, pek çok faydayı beraberinde getirir. Besleyici meyvelerle ve vitaminlerle geliştirilmiş özel formül; bakım için son derece ideal bir alternatif oluşturur. İçeriğindeki besleyici yağlar sayesinde, daha verimli bir uzama sağlar. Aynı zamanda olgunlaşmamış grileşmeyi de kontrol eder. Dabur Amla Bektaşi üzümlü saç bakım yağı 200 ml kullananlar; kimyasal işlemlere maruz kalmış tellerin, kırık uçların ve zayıf saçların değişimini kısa süre içinde görebilirler. Olumsuzlukları durdurmayı amaçlayan bakım yağı, görevini fazlasıyla yerine getirir. Canlı, bakımlı ve dolgun saçlara ulaşma konusunda müşterilere yardım eden bakım yağı, takviye edici görevi görür. Beğeni kazanan bu seçeneği kendiniz ya da sevdikleriniz için satın alabilirsiniz. Ürünün avantajlardan verimli bir şekilde faydalanabilirsiniz.

Dabur Amla Bektaşi Üzümlü Saç Bakım Yağı Fiyatları

Dabur Amla Bektaşi Üzümlü Saç Bakım Yağı Fiyatları

Dabur Amla Bektaşi üzümlü saç bakım yağı 200 ml fiyat olarak da son derece cazip bir üründür. Ürünün bütün özellikleri göz önüne alınarak satış fiyatı belirlenir. İşlevselliği, çok yönlülüğü ve herkesin kullanımına açık oluşuyla müşterilere avantaj sağlar. Tek bir ürünle pek çok fayda elde edebilirsiniz. Geliştirilmiş formülü sayesinde, tüm saç tiplerine uygunluğuyla dikkat çeker. Bu sayede tek bir yağ ile sorunlarınız kolay bir şekilde çözümlenebilir. Parlak, canlı, dolgun ve grileşme karşıtı saçlara kısa süre içinde kavuşma şansınız vardır. Organik yapısı sayesinde deriniz zarar görmez. Aynı zamanda saçlarınızın ışıldamalar meydana gelir. Fiyat ve performans olarak müşterilerin beklentilerini büyük oranda karşılayan bir üründür. Dabur Amla Bektaşi üzümlü saç bakım yağı 200 ml yorumlarına Trendyol’dan ulaşıp ürünü güvenle satın alabilirsiniz.