DAIWA Crossfire 420cm 100-250gr Tele Surf Olta Kamışı

2.760 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.763,82 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.760 TL

Ürün Bilgileri

DAIWA Crossfire 420cm 100-250gr Tele Surf Olta Kamışı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Blackisard Mountain Equipment Satıcı Ünvanı: ARENA OUTDOOR PAZARLAMA SANAYİ İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Balıkesir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0074110410900001 Vergi Kimlik Numarası: 0741104109
    Bu ürün Blackisard Mountain Equipment tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Daiwa Crossfire 420cm 100-250gr Tele Surf Olta Kamışı Daiwa Crossfire 420cm 100-250gr Tele Surf Olta Kamışı, sahil balıkçılarının beklentilerini karşılamak ve denizden büyük avlar yapmak için tasarlanmış yüksek kaliteli bir olta kamışıdır. Bu kamış, deniz kıyısında ve sahil şartlarında maksimum performans sağlamak üzere özel olarak üretilmiştir. 420 cm uzunluğu ve 100-250 gram ağırlık aralığı, bu olta kamışının son derece çeşitli balık türleriyle başa çıkmasını sağlar. Uzun mesafelere kolayca atış yapabilir ve büyük balıkları güvenli bir şekilde çekebilirsiniz. Tele Surf tasarımı sayesinde, kamışı kolayca taşıyabilir ve depolayabilirsiniz, bu da onu seyahat eden balıkçılar için ideal bir seçenek haline getirir. Daiwa, yılların deneyimi ve mükemmel ürün kalitesi ile tanınır ve Crossfire 420cm Tele Surf Olta Kamışı da istisna değil. Bu kamış, dayanıklı malzemeler ve sağlam yapısı sayesinde uzun ömürlüdür ve deniz koşullarına karşı dayanıklıdır. Daiwa Crossfire 420cm 100-250gr Tele Surf Olta Kamışı, deniz balıkçılığı tutkunlarının beklentilerini aşan bir performans sunar. Sahildeki büyük avlar için güvenilir bir ekipman parçası olarak size uzun yıllar hizmet edecektir.

Ürün Özellikleri

  • Uzunluk 400 cm ve üstü
Geri Bildirim Ver