DAIWA Legalis 23 Lt 6000 D Makara

5.125,16 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.611,20 TL

Ürün Bilgileri

DAIWA Legalis 23 Lt 6000 D Makara

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ORFOZ AV MARKET DENİZLİ Satıcı Ünvanı: HALİL İBRAHİM KARTLI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5260492311
    Bu ürün ORFOZ AV MARKET DENİZLİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Daiwa Legalis 23 LT 6000 D Olta Makinesi, 5.1:1 devirli, 5 rulmanlı, bir turda 92cm misina toplamakta, 305gr ağırlığında, max. 12 kg drag gücü ve makarasının misina kapasitesi 0.43mm 150m dir. Rakipsiz fiyat-performans oranıyla Japonya'dan Airdrive Tasarımı.Yeni 23 Legalis, önceki modele göre daha hafif ve daha sert ve yeni Airdrive Tasarım konseptine sahip. Zaion V malzemeden yapılmış Airdrive rotoru düşük başlangıç direnci ile başlar ve daha iyi bir yem kontrolü ve daha fazla hassasiyet sağlar.Ağırlık merkezini makaranın arka kısmına kaydırarak, döküm sırasında geliştirilmiş bir toplam denge elde edilir.Tough Digigear yüksek geri alma gücü sunar ve Zaion V malzemeden yapılmış makara gövdesine güvenli bir şekilde yerleştirilmiştir, bu da yüksek dayanıklılık ve düzgün çalışma ile sonuçlanır: Zander, levrek, turna balığı ve alabalık için spin balıkçılığı için mükemmeldir.Yeni Airdrive kefaleti öncekinden daha hafif, nihayetinde sert ve yeni kefalet kolu ile birlikte dolaşma tehdidini önemli ölçüde azaltıyor.ATD Type-L sürükleme, yüksek başlangıç direnci olmadan gerilim altında eşit ve optimize edilmiş bir hat serbest bırakılmasını sağlayarak büyük numunelerle savaşırken gerekli güvenliği sağlar.Alüminyum Longcast ABS makarası, daha uzun döküm mesafelerine katkıda bulunan özel bir makara kenarına sahiptir.Çizgi silindirindeki Twistbuster III tasarımı örgülü hatların kullanımı için mükemmeldir: Örgü çekme sırasında sıkıştırılmaz ve sonuç daha az bükülür.
Geri Bildirim Ver