Damla Yayınevi Dünya Serüvenleri (10 Kitap Takım) (2. Ve 3. Sınıflar Için)

129,33 TL
Son 1 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura
191,52 TL

Ürün Bilgileri

Damla Yayınevi Dünya Serüvenleri (10 Kitap Takım) (2. Ve 3. Sınıflar Için)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: bkmkitap Satıcı Ünvanı: POİNT İNTERNET TEKNOLOJİLERİ VE LOJİSTİK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0563065227000001 Vergi Kimlik Numarası: 5630652270
    Bu ürün bkmkitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bremen Mızıkacıları
  • Kaptan Nemo
  • Mutlu Prens
  • Moby Dick
  • Don Kişot
  • Sihirbaz Çırağı Tedy
  • Tombik Dev Karanlık Ormanda
  • Tombik Dev ve Dolandırıcı Şövalye
  • Üç Kafadar'lar Afrika'da
  • Üç Kafadarlar Ormanda

Ürün Özellikleri

  • Yaş 6 - 9 Yaş
  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2023
Geri Bildirim Ver

Damla Yayınevi Dünya Serüvenleri 10 Kitap Trendyol'da

Kitaplar 7’den 70’e herkes tarafından okunması gereken ve gelişim için önemli eserlerdir. Damla Yayınevi Dünya Serüvenleri 10 kitap tam da bu amaçla hazırlanmıştır. İçeriğinde 10 adet kitap bulunan bu serüven dizisi renkli baskısıyla dikkat çeker. 6-9 yaş aralığına uygun olan seride yer alan kitaplar ise şu şekildedir: Bremen Mızıkacıları, Üç Kafadarlar Ormanda, Kaptan Nemo, Üç Kafadarlar Afrika’da, Mutlu Prens, Tombik Dev ve Dolandırıcı Şövalye, Moby Dick, Tombik Dev Karanlık Ormanda, Don Kişot, Sihirbaz Çırağı Tedy.

 
  • Toplam 20 hikaye
  • Sade dil ve anlatım
  • Renkli ve resimli

Damla Yayınevi Dünya Serüvenleri 10 Kitap İçeriği

Damla Yayınevi Dünya Serüvenleri 10 Kitap İçeriği

Psikolog ve psikiyatristler tarafından çocuk gelişiminde kitapların önemi sürekli olarak vurgulanmaktadır. Düzenli olarak kitap okuyan kişilerin beynindeki bağlantıların güçlendiği yapılan çalışmalar neticesinde ortaya konmuştur. Düzenli olarak kitap okuma alışkanlığına sahip olan kişilerde kelime dağarcığı oldukça geniştir ve konuşurken çok sayıda kelime kullanırlar. Ayrıca stresleri azalır ve rahatlama yaşarlar. Dünya Serüvenleri 10 kitap tam da bu amaçla hazırlanmış bir seridir. Türkçe dilinde ortaya konan 10 eserden her birinde 2 adet hikaye bulunmaktadır. Yani serüvende toplamda 20 adet hikaye bulunuyor. 2. ve 3. sınıf düzeyindeki öğrenciler için hazırlanmış olan bu eserlerin basımı oldukça renklidir. Cıvıl cıvıl serüvenlerden oluşan bu kitapları bir solukta bitireceksiniz. Bremen Mızıkacılarından Kaptan Nemo’ya kadar pek çok karakterin yer aldığı bu seride hem korku hem eğlence hem de komedi bir aradadır. Anlatım dilinin sade olması sebebiyle kolay bir şekilde anlaşılabilen bu eserleri okurken heyecan duygusunu doruklarda yaşayacaksınız.

 

Damla Yayınevi Dünya Serüvenleri 10 Kitap Kimler İçin Uygundur?

Damla Yayınevi Dünya Serüvenleri 10 Kitap Kimler İçin Uygundur?

Kitaplar düşünmeyi besleyen unsurlardır. İnsanın ufkunun açılmasına ve bakış açısının gelişmesine yardımcı olur. Empati kurma yeteneğinin gelişmesine katkı sağlayan kitaplar aynı zamanda insan ilişkilerinde de sizlere yardım eder. Arkadaş çevreniz ve sevdikleriniz ile yapacağınız sohbetler de gayet kaliteli hale gelecektir. Hem rahatlamak hem farklı konularda bilgi sahibi olmak hem de zeka gelişimi açısından çokça faydaları olan kitaplar özgüveni de doğrudan artırmaktadır. Bilgi ve kelime dağarcığına yarar sağlayacak olan kitapların unutkanlığı azalttığı, dünyaya farklı bir bakış açısı ile bakmanıza yardımcı olduğu, düşünce yapınızı olgunlaştırdığı da diğer faydaları arasında sayılabilir. Kitapların fiyatları da ulaşılabilirlik açısından merak edilmektedir. Damla Yayınevi Dünya Serüvenleri 10 kitap fiyatı her bütçeye hitap etmesi sebebi ile herkes tarafından tercih edilir. Üç Kafadarlar Ormanda, Moby Dick, Sihirbaz Çırağı Tedy, Tombik Dev Ormanda gibi farklı karakterlerin var olduğu bu serüvenler serisini bir solukta okuyup bitireceksiniz. Eserler, koruma kılıfında yer aldığı için kolay kolay zarar görmez.

 

Damla Yayınevi Dünya Serüvenleri 10 Kitap Yorumları

Damla Yayınevi Dünya Serüvenleri 10 Kitap Yorumları

Damla Yayınevi Dünya Serüvenleri 10 kitap yorumları incelendiğinde okuyucuların da kitapları beğendiği görülmektedir. İthaf edilen yaş grubu, basım, renkler ve anlatım dili gibi unsurlar dikkate alındığında pek çok kişi tarafından olumlu yorum yapıldığı görülmektedir. Kitapta var olan farklı karakterler, olay örgüsü vb. durumlar incelendiğinde kitapların hayal dünyasını geliştireceği, çocukların dil gelişimlerine katkısı olacağı görülmektedir. Başucu kitabı yapılacak olan bu eserlerin içeriğinin heyecanlı olması sebebi ile aynı zamanda çocukları okumaya teşvik edeceği de söylenebilir. Özgüven kazanımı ve zihinsel gelişim noktasında da etkileri yadsınamaz olan kitaplar çocuklardan yaşlılara kadar her yaş grubu tarafından okunmalıdır. Karakterlerin eğlenceli dünyasına misafir olacağınız bu kitaplar özgüven gelişimine katkıda bulunacağı gibi sadece boş zamanlarda değil, her zaman tercih edilecek eserler arasında yer almaktadır. Sizler de yorum ve değerlendirmeleri inceleyerek sayfa üzerinden eserlere ulaşabilirsiniz. Dilerseniz Trendyol’dan hızlı bir şekilde sipariş oluşturabilirsiniz.