Danem Büyüyo - Doğal Probiyotik Yoğurt Mayası 3 X 0.5 Gr

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Danem Büyüyo - Doğal Probiyotik Yoğurt Mayası 3 X 0.5 Gr

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Büyüyo - Doğal Probiyotik Yoğurt Mayası 3 x 0.5 gr
Geri Bildirim Ver

Danem Büyüyo - Doğal Probiyotik Yoğurt Mayası 3 x 0.5 gr

Probiyotikler özellikle bağırsak ve bağışıklık sistemlerini destekleyen mikroorganizmalardır. Bağırsak sağlığını korumak, vücuda alınan faydalı bileşenleri desteklemek ve etkisini artırmak gibi etkileri bulunabilir. Bağışıklık sistemini güçlendirebilir ve pek çok hastalığın önlenmesine yardımcı olabilir. Besinler ile doğal yollardan alınması oldukça önemlidir. Yoğurt, probiyotik içeren başlıca gıdalardan biridir. Ev yapımı yoğurtlar katkı maddesi içermez ve oldukça sağlıklıdır. Probiyotik yoğurt mayası yalnızca süte karıştırarak elde edebileceğiniz ve bu sağlıklı mikroorganizmaları içeren bir üründür. Hem sağlığınızı destekler hem de hazırlanışı oldukça kolaydır. İçeriğinde midede geç sindirilen ve bağırsaklara kadar ulaşabilen mikroorganizmalar bulunur. Bu mikroorganizmalar bağırsak sağlığını desteklemeye yardımcı olur. Danem Büyüyo mayası çeşitli ve yüksek oranda mikroorganizmalar içerir. Probiyotik içeriği yüksek olan bu ürünü satın alabilirsiniz.

  • Sindirim dostu
  • Kolay tarif
  • %100 doğal içerik

Danem Büyüyo - Doğal Probiyotik Yoğurt Mayası Faydaları

Danem Büyüyo - Doğal Probiyotik Yoğurt Mayası Faydaları

Yoğurt, sütün çeşitli bakterilerle fermantasyonu ile elde edilir. Fakat bu mikroorganizmalar çoğunlukla midede sindirildiğinden bağırsaklara ulaşamaz. Probiyotik yoğurtlar, prebiyotik mikroorganizma içeriği zengin olduğundan bağırsaklara kadar ulaşır ve burada sindirilir. Danem Büyüyo yoğurt mayası, probiyotik yoğurt hazırlamanız gereken tüm mikroorganizmaları içerir. Yalnızca belli miktar süt ile karıştırıp belirli bir süre ısı uygulamanız gerekir. Mineraller ve vitaminler açısından oldukça zengin olan bu maya özellikle kalsiyum, B6 ve B12 vitaminleri içerir. Sindirim sistemini ve bağırsak florasını düzenlemeye ve desteklemeye yardımcı olur. Sindirim sistemini destekleyerek yağ yakımını da katkı sağlar. Kabızlık, gaz, ishal gibi bağırsak kaynaklı sorunların iyileştirilmesine yardımcı olabilir. Süt ürünlerinin aksine laktoz oranı düşüktür ve dolayısıyla laktoz intöleransı olan kişiler için de tüketilebilir bir kalsiyum kaynağıdır. Kan şekerinin düzenlenmesine de yardımcı olabilir.

Danem Büyüyo - Doğal Probiyotik Yoğurt Mayası Hazırlanışı

Danem Büyüyo - Doğal Probiyotik Yoğurt Mayası Hazırlanışı

Danem Büyüyo - doğal probiyotik yoğurt mayası organik içeriklerden oluşur. İçerisinde sağlığa yararlı mikroorganizmalar bulunur. Ürün, 3 paket 0,5 gramlık maya paketlerinden oluşur. Her bir paketten 2 kg yoğurt elde edilir. Yoğurdu 3 aşamada hızlıca hazırlayabilirsiniz. Ön aktifleştirme aşamasında, mayayı aktifleştirmek için önceden 45°C’ye kadar ısıtılmış 25 ml süte bir paket maya eklenir ve 6 saat beklenir. Aktifleştirme sürecinde sıcaklığın muhafaza edilmesi gerekir. Ardından mayalama aşamasında 2 kg çiğ süt 10 ila 15 dakika arasında kaynatılır ve mayalı ılık süt ilave edilerek karıştırılır. 6 saat sıcaklık muhafaza edilerek bekletilir. Son olarak dinlendirme aşamasında yoğurt buzdolabında 24 saat süre ile bekletilir. Yoğurdun yapısını korumak için cam kaplarda saklamanız tavsiye edilir. Pratik hazırlama süreciyle beğeni toplayan ürünü satın alabilirsiniz.

Danem Büyüyo - Doğal Probiyotik Yoğurt Mayası İçeriği

Danem Büyüyo - Doğal Probiyotik Yoğurt Mayası İçeriği

Danem Büyüyo maya içeriği tamamen doğaldır ve katkı maddesi içermez. İçeriğinde sağlığı destekleyici çeşitli mikroorganizmalar bulunur. Vücudun düzgün çalışmasını destekler. Yüksek miktarda kalsiyum içeriği ile iyi bir mineral kaynağıdır. Yalnızca sindirim sistemini değil, kemik sağlığı ve bağışıklık sistemini de destekleyebilir. Çocuk gelişimi için oldukça faydalıdır. İçeriğinde bulunan laktik asit, uykunuzu iyileştirmeye yardımcı olur. 0,5 gr’lık paketler 2 kg yoğurt elde etmenizi sağlar. Ürün, paketi açmadığınız sürece uzun bir raf ömrüne sahiptir. Aynı zamanda hazırladığınız yoğurdu tekrar maya olarak yoğurt yapımında kullanarak uzun süre tüketebilirsiniz. Lezzetli ve bir o kadar da sağlıklı yoğurtları evde hazırlamak mümkündür. Dilerseniz Danem Büyüyo - doğal probiyotik yoğurt mayası fiyatını Trendyol’dan inceleyebilirsiniz. Ayrıca Danem Büyüyo - doğal probiyotik yoğurt mayası yorumlarını da okuyabilirsiniz.