DAYGAS Dsr 6 Premium Seramik Radyant Isıtıcı (2 KADEME)

16.500 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
25.254 TL

Ürün Bilgileri

DAYGAS Dsr 6 Premium Seramik Radyant Isıtıcı (2 KADEME)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TEKNOER GRUP Satıcı Ünvanı: TEKNOER GRUP OTOMOTİV RÖMORK İMALATI PETROL ISI SİSTEMLERİ İNŞAAT MALZEMELERİ SANAYİ VE TİC.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Erzurum Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0836092508600001 Vergi Kimlik Numarası: 8360925086
    Bu ürün TEKNOER GRUP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Güç 6 kW
  • Kısa sürede çalıştırma ve termal efekt.
  • Uzaktan kumandalı 2 kademe ve 5 kademe çalıştırma imkanı.
  • Üzerindeki seperatör şapka sayesinde ısınan hava ileri atılır ve tavana daha yakın montaj imkanı yaratır.
  • Display ekranda kademe görüntüsü ve manuel kontrol imkanı.
  • 1300°c sıcaklığa kadar dayanıklı özel renk seçenekleri.
  • Bölgesel ısı kontrol imkanı.
  • Enerji tasarrufu.
  • Yüksek seviyede güvenlik. Emniyetli gaz valf sistemi.
  • Düşük enerji tüketimi.
  • Basit servis ve montaj.
  • Donma koruması.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Daygas DSR 6 Premium Seramik Radyant Isıtıcı (2 Kademe)

Soğuk kış günlerinde ya da serin bahar akşamlarında iç mekanlarda radyant ısıtıcılar hayat kurtaran ürünler arasında yer alır. Bu tür ısıtıcılar anında çalışır ve sıcaklık yaymaya başlar. Seramik, sıcaklığın yayılabilmesi ve her yere eşit olarak yayılabilmesi için kullanılan efektif materyallerden birisidir. Bir ısıtıcı seramik içeriyorsa genellikle radyatörün hemen önünde bir siper olarak kullanılır. Bu sayede dışarıya çıkan ısı kolayca yayılır ve eşit oranda sıcaklık akışı sağlanır. Daygas DSR 6 Premium seramik radyant ısıtıcı (2 kademe) isminden de anlaşılabileceği gibi 2 kademede çalıştırılabilen modeldir. Açma tuşuna basıldığı anda ısıtmaya ve sıcaklığı yaymaya başlar. Gücü 6 kW olan ürün kademe kademe çalışmasıyla müşterinin kullanımını kolaylaştırır. Ürünün genel özellikleri aşağıdaki gibidir:

  • 6 kW güce sahip sıcaklık kapasitesi
  • Isı yayımını güvene alan kapanabilir kapak
  • Hızlı yayılım sağlayan 4 seramik plaka

Daygas DSR 6 Premium Seramik Radyant Isıtıcı Özellikleri

Daygas DSR 6 Premium Seramik Radyant Isıtıcı Özellikleri

Daygas seramik radyant sayesinde evinizin büyük bölümlerini bile dakikalar içerisinde ısıtabilirsiniz. Açma tuşuna basıldığı an çalışmaya başlayan bu model, geniş spektrumu ile tüm alana yetebilecek kadar sıcaklık yayar. Isıtma kısmı bir hazne ile korunur. Bu sayede yanlışlıkla yapılan temasların önüne geçilmiş olur. Üzerindeki seperatör açılıp kapanabilen kısım sayesinde ısınan havanın ileri atılması da mümkündür. Bu açılıp kapanan şapka kısmı sayesinde aynı zamanda yukarıya doğru daha rahat bir montaj olanağı sağlar. Isıtıcının bir ayarlama ekranı bulunur. Bu ayarlama ekranı sayesinde modelin hangi kademede çalıştığını görmek mümkündür. Bu radyant makine sayesinde sıcaklık başladığı yerde durur ve bölgesel sıcaklık kontrolü sağlanır. Bütçe olarak da enerji tasarrufu sağlayan Daygas DSR 6 Premium 2 kademeli seramik radyant ısıtıcı kademenin düşürülmesini sağlayan manuel kontrol sağlar.

Kullanışlı Daygas DSR 6 2 Kademeli Radyant Isıtıcı Yorumları

Kullanışlı Daygas DSR 6 2 Kademeli Radyant Isıtıcı Yorumları

Bir ısıtıcı tercih ederken öncelikle ihtiyaçlar ve istekler göz önünde bulundurularak seçim yapmak gerekir. Ailenin birey sayısı, hanenin büyüklüğü, mekanın genişliği gibi detaylar müşterileri farklı ürünlere yöneltir. Müşteriler tarafından yapılan Daygas DSR 6 Premium 2 kademeli seramik radyant ısıtıcı yorum seçenekleri ile ihtiyaçlarınızı gözden geçirerek bir tercih yapabilirsiniz. Toplamda 6 kW enerji harcayan ve anında çalışmaya başlayan bu model ile çok büyük olmayan iç mekanların anlık sıcaklık ihtiyacı giderilir. Uzaktan kumanda edilebilen bu ürünü dilerseniz 2 dilerseniz de 5. kademede çalıştırabilirsiniz. Enerji tasarrufu sağlayan bu model çocuklar için de güvenlikli bir yapıya sahiptir. 6 kW ile çalıştığı için düşük enerji tüketimi özelliğine sahip ve ısıtmak istenilen odanın ya da mekanın tavanına monte edilebilen ürün, fazla ısınmaya karşı güvenli bir gaz valf sistemine sahiptir.

Her Bütçeye Uygun Daygas DSR Seramik Radyant Isıtıcı Fiyatı

Her Bütçeye Uygun Daygas DSR Seramik Radyant Isıtıcı Fiyatı

Daygas radyant ısıtıcı, özellikle kış aylarında iç mekanların havasını kırmak için ideal ürünlerdir. Uzaktan kumanda ile çalışması da müşteriler için bir avantajdır. Yukarı monte edilebilen model bir dış koruma ile gelir. Haznesinin önünde bir kapak bulunduğu için açılıp kapanabilen bu mekanizma sayesinde güvenlik sağlanmış olur. Kalorifer sistemi ile çalışmayan mekan sahiplerinin ya da anlık sıcaklık ihtiyacının giderilmesini isteyen müşterilerin kullanabileceği radyant marka bu model sayesinde kolayca sıcaklık ihtiyacı karşılanır. Dışarı yaydığı sıcaklık miktarı oldukça yüksek olan bu tür ürünlerin kademelerini müşteri dilediği gibi ayarlar. Tek kumanda ile kademeleri değiştirebilir ve manuel kontrol sağlayabilirsiniz. Hem enerjiden tasarruf edebileceğiniz hem de saniyeler içerisinde ısınabileceğiniz ürünü, İhtiyaçlarınızı belirledikten sonra uygun Daygas DSR 6 Premium 2 kademeli seramik radyant ısıtıcı fiyat seçenekleri ile Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz.