Daylink Professıonal Traş Makinesi

495 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
489,99 TL
2. Ürüne 5 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
549,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Daylink Professıonal Traş Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Harbass Satıcı Ünvanı: HARUN KILIÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Şanlıurfa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5501187558
    Bu ürün Harbass tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Geniş alanda hareket özgürlüğü sağlayan, 2000 mAh pil kapasiteli saç sakal tıraş makinesi kablosuz kullanım şekli ile beğeni toplar.
  • 3 başlıklı tıraş makinesi sakal kısaltma, ense tıraşı ve saç tıraşı gibi alanlarda kullanıma uygun olur.
  • Daylink RD-609 saç, sakal tıraş makinesi 2 fonksiyonlu hızı ile profesyonel bir kullanım sağlar.
  • Kablosuz tıraş makinesi adaptör ile şarj edilerek kullanılır. Tam şarj edildikten sonra 60 dakika sorunsuz bir şekilde çalışır.
  • Çok başlıklı tıraş makinesi 1 adet ana başlığı ve 4 adet tarağı ile farklı boyutlarda ve farklı şekillerde tıraş yapmanıza fırsat sunar.
  • Kuru tıraş makinesi cildinize zarar vermeden kayan yapısı sayesinde konforlu kullanımı destekler. Böylelikle tıraş köpüğü ve su kullanmadan istediğiniz bölgeyi tıraş edebilirsiniz.
  • Taraklı tıraş makinesi plastik materyallerden üretilen kaliteli tarakları ile uzun süre dayanıklı bir kullanım deneyimi vadeder. Aynı zamanda taraklarını yıkayarak hijyenik bir şekilde kullanılabilir.
  • Silver tıraş makinesi gri renk seçeneği ve ergonomik boyutu ile şık bir tasarıma sahiptir.
  • Şarj ederken hızlı ve güvenilir bir şekilde şarj işlemini gerçekleştirebilmeniz için stand bulundurur. İçerisinde yer alan stand sayesinde güvenilir kullanım sağlayabilirsiniz.
  • Üzerinde yer alan açma kapama aparatı ile cihazı kolaylıkla çalıştırabilirsiniz. Böylelikle işlemlerinizi hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Kuru
  • Tip Kablosuz
  • Tıraş Bölgesi Saç
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Otomatik Kapanma Yok
  • Şarjlı Kullanım Süresi 1-2 Saat
  • Garanti Süresi 1 Yıl
  • Başlık Sayısı 1-3
  • Burun ve Kulak Temizleme Başlığı Yok
Geri Bildirim Ver

Daylink RD-609 Professional Tıraş Makinesi

Daylink Professional kablosuz tıraş makinesi, evinizin konforunda bakım yapmanıza yardımcı olur. Farklı kesim tarakları ile profesyonel sonuçlar elde etmenizi sağlar. Kablosuz olarak kullanılan ürün, şarj standıyla birlikte gönderilir. Şarj doluyken kesintisiz tıraş yapma imkânı sunar. Dilediğiniz her yerde rahatlıkla kullanabileceğiniz oldukça kaliteli ve kullanışlı bir üründür. Özel tasarımı sayesinde elinize tam olarak oturur. Kablosuz olduğu için de hareket özgürlüğü sunar. Bu cihazı saç, sakal ve ense gibi farklı bölgelerde tıraş yapmak için güvenle kullanabilirsiniz. Tarafınıza sunulan bakım yağı ve fırça yardımıyla paket içinde yer alan parçaların temizliğini sağlayabilirsiniz. Profesyonel saç kesimi için özel olarak tasarlanan Daylink tıraş makinesi RD-609 ile estetik bir görünüm elde edebilirsiniz. Kuaför deneyimi vadeden bu cihazın genel özelliklerinden bazıları şunlardır:

  • Kuru tıraş
  • Kablosuz tasarım
  • İthalatçı garantili

Daylink Professional RD-609 Tıraş Makinesinin Özellikleri

Daylink Professional RD-609 Tıraş Makinesinin Özellikleri

Daylink Professional kablosuz tıraş makinesi; saç, sakal ve ensenizdeki kılların kesimini yaparken kolaylık sağlar. Uzun süreli şarjı sayesinde rahatlıkla işlerinizi halledebilmenize yardımcı olur. Günlük kullanım amacıyla tasarlanan pratik tıraş makinesi, hayatınızı kolaylaştıran özelliklere sahiptir. Elmas uçlu özel tasarım bıçakları, estetik bir görünüme kavuşulmasını destekler. Sıfır saç tıraşında pürüzsüz bir sonuç elde edebilirsiniz. Farklı saç boyları için tarak değişimi yapabilmeniz de mümkündür. Kolay açılıp kapanan bu makineyi oldukça rahat ve kolay bir şekilde kullanabilirsiniz. Başlık değişimi sırasında tarak bölümlerini yavaşça çekip çıkarmanız yeterlidir. Şarj kablosu yeterli uzunlukta üretildiği için gerekirse prizdeyken de tıraş yapmaya devam edebilirsiniz. Tüm bunların yanı sıra temizliği de kolay bir şekilde yapılabilen bu ürünü şarj ederek kullanıma hazır hale getirebilirsiniz.

Daylink Professional Tıraş Makinesinin Performansı Nasıldır?

Daylink Professional tıraş makinesi, üst düzey bir performans sunar. Farklı başlıkları ile her türlü saç kesimini kolayca yapabilmenizi sağlar. Cildinize zarar vermeyen hassas bir yapıya sahiptir. Şarjı uzun süre dayanan bu cihazı kablosuz kullanırken dilediğiniz gibi hareket edebilirsiniz. Bu sayede istediğiniz sonuçlara kolayca ulaşabilmeniz mümkün olur. Metal görünümlü gövdesi ve plastik başlıklarını uzun süre rahatça kullanabilirsiniz. Dayanıklı gövdesi, düşme ve darbelere karşı koruma sağlar. Ürünün orta bölümünde yer alan plastik parçaya parmağınızı yerleştirerek elinizden kayma riskine karşı önlem alabilirsiniz. Ürün, özel bıçakları sayesinde saç kesimi sırasında takılma ve sıkışma gibi sıkıntılar yaşamadan tıraşı bitirmenize yardımcı olur. Kuru olarak tıraş yapmaya imkan veren makine, tüm bu özellikleri sayesinde kullanıcılarından tam not almayı başarır.

Daylink Professional RD-609 Tıraş Makinesi Kimler İçindir?

Daylink Professional kablosuz tıraş makinesi, her yaştan kişinin saç kesimi amacıyla tercih edebileceği son derece kaliteli bir üründür. Bu cihaz sayesinde ev konforunda hijyenik ve pratik bir şekilde saçlarınızı kesebilirsiniz. Ayrıca berber ve kuaför gibi işletmelerde de bu üründen faydalanabilirsiniz. Başlık değişimi yaparak dilediğiniz saç kesimine son derece kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. Hijyen sağlama açısından söz konusu başlıkları temizledikten sonra kullanmanız tavsiye edilir. Ürün; ergonomik gövdesi, özel bıçakları ve estetik tasarımıyla dikkatleri üzerine çeker. Estetik ve modern bir görünüme kavuşmanızı sağlayan bu cihazı uzun yıllar boyunca gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Dilerseniz Daylink Professional kablosuz tıraş makinesi yorumlarına göz atabilir, kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu pratik kullanımlı cihaza sahip olmak isterseniz Trendyol üzerinden hızlı ve kolay bir şekilde satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.