Decathlon Artengo Çocuk Tenis Raketi - 26 Inç - Mavi - Tr500 Graph

2.080 TL
Tükeniyor!
Beden: Grip L0
Grip L0
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
1.000 TL'ye %1 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.661,24 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.016,07 TL
2. Ürüne %1 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.016,07 TL

Ürün Bilgileri

Decathlon Artengo Çocuk Tenis Raketi - 26 Inç - Mavi - Tr500 Graph

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DECATHLON Satıcı Ünvanı: TURKSPORT SPOR ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0871050921400018 Vergi Kimlik Numarası: 8710509214
    Bu ürün DECATHLON tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜRÜN FAYDALARI Kontrol kolaylığı: Sapı dengeli (30 cm) ve hafiftir (245g), yüksek manevra kabiliyetine sahiptir Tolerans: 660 cm² büyük kafa alanı merkezleme hatalarını önemli ölçüde önler. Öğrenme kolaylığı: TR500 graph, kendini geliştirmek isteyenler için 5 faydalı öğretici konsepti birleştirir! ÜRÜN KONSEPTİ VE TEKNOLOJİSİ ÜRÜN BİLEŞİMİ: Raket çerçevesi/Baş 98% Karbon Fiber, 2% Cam - Elyaf Kordaj deliği 100% Poliamit 6 Kordaj 100% Naylon Tutma yeri 100% Termoplastik Polietilen Raket boynu 50% Karbon Fiber, 35% Etilen Vinil Asetat, 15% Poliüretan Sap tabanı 100% Poliamit 6 SAKLAMA TAVSİYESİ: Ani ısı değişimlerinden uzak tutun. TEKNİK BİLGİLER TEKNİK BİLGİLER : Ağırlık: 245 g Denge: 30 cm Uzunluk: 66 cm Atalet momenti: 210 Kafa alanı: 660 cm² Kordaj boyutu: 16X19
  • ÇERÇEVE BİLEŞENİ : Darbeye karşı mükemmel denge ve mükemmel oyun rahatlığı sağlayan geniş bir bölüme sahip %100 grafit çerçeve.
  • PEDAGOJİK KONSEPT > ELLERİN YERLEŞTİRİLMESİ : Saptaki iki nokta rahat kavranmasını sağlar: - Her zaman kullandığınız eliniz, sapı iki noktalı çizginin altında tutmalıdır. - İkinci eliniz, özellikle iki elli backhand için iki noktalı çizginin üzerine yerleştirilmelidir. Bu, vuruş sırasında iyi bir güç ve denge sağlar.
  • PEDAGOJİK KONSEPT > RAKETİN TUTULMASI : Sapın üstünde ve altında bulunan üç adet renkli işareti ile TR500 GRAPH çocuk raketi çocukların forehand, backhand ve servis atışlarını yapabilmesi için ellerini doğru yerleştirmelerini sağlayacak. Çocuk ellerini görünür olması için şöyle yerleştirmelidir: - forehand için sarı işaret - servis için beyaz işaret - backhand için gri işaret Bu sayede raketin kafa alanı vuruşlar sırasında doğru bir açıda durur ve topu karşılarken güç kazanılır.
  • PEDAGOJİK KONSEPT > ŞAMPİYONUN POZİSYONU! : Çocuk karşıdan gelen topu karşıladığı zaman raketi tutuş şekli raketin kenarından karşısındaki çizili hedefleri görebilmesini sağlamalıdır. Bu pozisyon bacakların hafifçe ayrılması ve dizlerinin iyice bükülmesiyle birleştiğinde, topa vurmak için daha iyi konum almasına olanak tanıyan gerçek bir "ŞAMPİYON POZİSYONUNDA" olacaktır.
  • PEDAGOJİK KONSEPT > HAREKET HAZIRLIĞI VE SONU : Geniş ve rahat bir şekilde hareket edebilmeniz için raketin sonunda bir hedef yerleştirdik. Hareketin başlangıcında, bu hedef gelen topun yönünü göstermelidir. Hareketin sonunda, aynı zamanda giden topun yönünü de işaret etmelidir. Bu, çocuğunuzu hareketin başlangıcında ve sonunda raketini doğru şekilde konumlandırmaya ve doğru, geniş ve rahat bir harekete sahip olmaya zorlar.
  • PEDAGOJİK KONSEPT > MERKEZLEME ALANI : Kordajın ortasına beyaz renkli, top şeklinde bir işaret yerleştirdik. Topa bu işaret hizasında vurmaya çalışacak olan çocuğunuz topu kafa alanının ortasında hizalamaya odaklanacak ve raketini doğru bir şekilde tutabilecektir. Bu sayede topa daha etkili ve daha uygun bir şekilde vurabilecektir. Nitekim, vuruşların en güçlü, hassas olduğu ve titreşimlerin en az önemli olduğu yer kafanın orta kısmındadır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Mavi
Geri Bildirim Ver