Decathlon Modüler Antrenman Merdiveni - Turuncu

1.155 TL
Son 2 ürün!

Ürün Bilgileri

Decathlon Modüler Antrenman Merdiveni - Turuncu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DECATHLON Satıcı Ünvanı: TURKSPORT SPOR ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0871050921400018 Vergi Kimlik Numarası: 8710509214
    Bu ürün DECATHLON tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • RENK: TURUNCU/Siyah ÜRÜN FAYDALARI Sağlamlık: Yarı sert bileşeni sayesinde bu ritim merdiveni ezilmelere karşı dayanıklıdır. Denge: Merdiveniniz dengede durur: Kaymayı azaltan yarı-sert latalar. Farklı kullanım çeşitleri: Antrenmanlarınızı çoğaltmanız için merdivenler kendi aralarında birleşebilir. Çok işlevlilik: Baskı noktasını değiştirmek için lataları sıkılabilir Görülebilirlik: Neon rengi sayesinde sahada görünürlüğe sahiptir. Yer kaplamama: Sert ve karışmayan yapısı sayesinde kolayca saklanabilir. ÜRÜN KONSEPTİ VE TEKNOLOJİSİ ÜRÜN BİLEŞİMİ: Ana bileşen: 100.0% Polipropilen SAKLAMA TAVSİYESİ: Uzun ömürlü olması amacıyla kötü hava koşullarının etkilemeyeceği yerlerde saklayın. KULLANICI TALİMATLARI: ÜRÜN ÖZELLİKLERİ SPOR SEVİYESİ: Tüm seviyeler
  • AKSESUARLAR: Antrenman
  • Hedef: Engel koyma
  • TEKNİK BİLGİLER Size MODÜLER ürün serimizi ve bu jalonlar hakkındaki düşüncelerimizi sunuyoruz. : Sahadaki gözlemlerimiz ve antrenörlerimizle gerçekleştirdiğimiz sayısız görüşmeler sayesinde antrenman sırasında nelere ihtiyaç duyabileceğinizi inceledik: sınırlar belirleme, hedef alma, engellerden kaçma... Bu ihtiyaçlara küresel ve gelişimsel bir şekilde cevap vermek amacıyla Modüler aksesuarları ürün gamını tasarladık: kendi içlerinde uyumlu olan bu ürünler basit teknik ve mühendislik çözümleri sayesinde antrenmanları artırmanızı ve çeşitlendirmenizi sağlar.
  • Modüler aksesuarlar nedir? : Çentikleri ve bağlantı yerleri sayesinde merdivenleri kendi aralarında, dik açı veya uzunluklarda birleştirebilirsiniz. Kipsta'ta tasarımcı olan Alex açıklıyor: "Merdivenleri düz bir alanda aralarında boşluk kalmayacak şekilde birbirlerine eklemek istedik. Merdivenler birbirlerine aynı şekilde eklenir: böylece ekleme kolay ve hatasız gerçekleştirilir. Baskı noktasını sıkmak için latalar katlanabilir"

Ürün Özellikleri

  • Renk Turuncu
Geri Bildirim Ver