Decathlon Nabaiji Yüzücü Gözlüğü - S Boy - Pembe Leylak - 100 Soft

499 TL
Son 1 ürün!
Beden: S
S
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
2. Ürüne %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
499,99 TL

Ürün Bilgileri

Decathlon Nabaiji Yüzücü Gözlüğü - S Boy - Pembe Leylak - 100 Soft

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MAYDANOZ TİCARET Satıcı Ünvanı: BİLAL TİP İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8440264906
    Bu ürün MAYDANOZ TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Renk: Pembe Leylak Yüzücü Gözlüğü - S Boy - CN Ticaret - Şeffaf Camlı - 100 SOFT Bu yüzücü gözlüğü başlangıç seviyesinde, özgürce yüzmek isteyenler için tasarlandı. Su altında net görmemekten yoruldunuz mu? SOFT gözlüğün kullanımı kolaydır, arkadan basitçe ayarlanır ve ürün gamındaki en geniş görüş alanını sunar. Buğu yapmama özelliği:Buğu oluşumunu önleme işleminden geçmiş bu gözlüklerle rahatça yüzün. Görüş alanı:Ürün gamının en geniş görüş alanı: 160° üzeri Destek:Bu gözlük yüzü mükemmel şekilde kavrar. Ayarlanabilir yapı:Tırtıklı kayışı ve arka tokası ile ayarlayabilirsiniz. Su geçirmezlik:Su sızdırmazlık sağlayan contaları sayesinde sudan rahatsız olmadan yüzün. Q/BT 4734 - 2014 standardına uygun olarak Nabaiji'nin tüm güneş gözlükleri camlar hangi renkte olursa olsun zararlı UVA ve UVB ışınlarına karşı koruma sağlar. Güneşe doğrudan bakmak tehlikelidir ve geri dönüşü olmayacak şekilde göz merceğinize zarar verir. - Gözlüklerinizi sadece gerektiğinde, suya sokarak yıkayın - Camların iç yüzüne hortumla güçlü bir şekilde su tutmaktan kaçının, - Camların zarar görmesini önlemek için her kullanımdan sonra gözlüklerinizi kutusuna koyun (iç yüzeyinde buğulanma karşıtı işlem, dış yüzeyinde ise camların çizilmemesi için), - 60°C üzeri sıcaklıklara maruz bırakmayın, - Camların iç yüzeyine dokunmayın / ovalamayın. Ürün Bileşimi:Çerçeve 100% Termoplastik Polietilen Cam 100% Polikarbonat Kayış 100% AVOKADO YAĞI Toka 100% Polikarbonat Yüzücü gözlüklerinizi kullandıktan sonra kılıfında ya da plastik bir torbada saklayın. Önemli: Buğulanmama özelliğine zarar vereceğinden camların iç yüzeyine dokunmayın. Camların iç yüzeyine dokunmayın (buğu önleyici özelliği bozar). Nabaiji yüzme gözlüğü KKE 2016/425 yönetmeliğine uygundur. Ürünlerimiz bağımsız laboratuvarlar tarafından test edilip, onaylanmıştır. Su altında yapılan yüzme antrenmanları için tasarlandı. Kullanımdan sonra duru suyla durulayın. Kuru ve havadar bir yerde kurutun.

Ürün Özellikleri

  • Renk Pembe
Geri Bildirim Ver