Decathlon Radbug Çocuk Bodyboard - 4 / 8 Yaş - Kamuflaj Desenli - Bodyatu

Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.374,39 TL
1.000 TL'ye %1 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.415,61 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.530,77 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Decathlon Radbug Çocuk Bodyboard - 4 / 8 Yaş - Kamuflaj Desenli - Bodyatu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: meridyendukkan Satıcı Ünvanı: GALİP ÇAKMAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4409290345000011 Vergi Kimlik Numarası: 2240418450
    Bu ürün meridyendukkan tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • RENK: Turkuaz/KIRMIZI/Karayip mavisi ÜRÜN FAYDALARI Denge: 4 - 8 yaş arası, 15 - 25 kg çocuklar. Göbeğe kadar gelen su Paletsiz Ergonomik kavrama: Ön kısmında 2 tutma yeri. Kayış dahildir. Ayakları zemine değdirerek itiş Kayış Performansı: Kumaşla kaplı polistren çekirdek. 50cm'den büyük dalgalara uygun değildir. ÜRÜN KONSEPTİ VE TEKNOLOJİSİ ÜRÜN BİLEŞİMİ: Ana bileşen 100% Polipropilen Köpük Alt kısım - Ana kumaş 100% Polipropilen Üst kısım - Ana kumaş 100% Polietilen Tereftalat SAKLAMA TAVSİYESİ: Kullanmadığınızda güneşin altında bırakmayın. Her kullanımdan sonra yıkayın ve gölgede kurumaya bırakın. KULLANICI TALİMATLARI: 3 - 10 yaş arası çocuklara uygun 50 cm'den küçük dalgalar için TEKNİK BİLGİLER Kullanışlı ve eğitsel : Daha fazla dalgayı yakalamanıza yardımcı olmak için ürünlerimizi olabildiğince kullanışlı hale getirmek ve onları eğitmenler doğrultusunda geliştirmek için çalışıyoruz. Bu yüzden bu bodyboard, kendiliğinden doğru pozisyonu almanızı sağlayacak şekilde özenle yerleştirilmiş kulplara sahiptir.
  • Bodyboard tahtasının boyu nasıl seçilir? : Bodyboard'un boyu dengesini ve kontrol edilebilirliğini etkiler. Bu nedenle, kullanıcının ağırlığına ve boyuna uygun olmalıdır. Bu bodyboard, 4 - 8 yaş arası, 15 - 25 kg ağırlığındaki çocuklar için tasarlanmıştır. Çok küçük bir bodyboard, yeterli şekilde su üzerinde kalamayacağı için dalgalarda sörf yapmanızı engelleyecektir. Çok büyük bir bodyboard'un ise kontrol edilmesi zor olacaktır. İnternet üzerinde ya da mağazada bulunan boy seçimi tablosuna bakabilirsiniz.
  • Bizler 4 seviyeye de uygun bodyboard ürünleri tasarlıyoruz. Bu ürün "keşfetme" aşamasına uygundur. : - Keşfetme: Göbeğe kadar gelen su, palet kullanmama, 50 cm'den düşük dalgalar, ayakları zemine değdirerek itiş, yalnızca tahtaya çıkan dalgalar. Eğlenmek ve keşfetmek için ideal, saplı bodyboard. - Başlangıç seviyesi: 1 metreden küçük dalgalarda hafif dönüşler, paletlerle itiş. Sporu öğrenme amaçlı. - Orta seviye: 1,5 metreye kadar dalgalar, daha yüksek hız ve hareketlere başlama (360°, El Rollo...). - İleri seviye: Her türlü dalga, havada yapılan figürler dahil hepsinde uzmanlaşma: ARS, 360°
  • Kullanım önerileri : Bu bodyboard, su üzerinde kayma aşamasında yatay pozisyonda kullanılır. Karın ve kollardaki tahriş oluşumunu önlemek için bir wetsuit ya da uzun kollu ve UV korumalı bir üst giymek önemlidir.
  • Bu ürünle dalgalarda nasıl sörf yapılır : Kıyı dalgalarında kaymak ve sörf yapmak için tasarlanan bu ürün, çocukların ayaklarını suda yere bastıkları ve suyun bele kadar geldiği yerlerde kullanılır. 50 cm altındaki küçük dalgalarda sörf yapmak için çocuk, bacakları geriye doğru uzanmış, kolları katlı ve elleri tutma sapları üzerinde olacak şekilde karnını bodyboard'un üzerine koyarak ayaklarını kıyı yönünde ittirir. Palet kullanmak gerekmez.
  • Önlemler ve güvenlik : DİKKAT! Bu ürünün işlevsel özellikleri nedeniyle yaralanma riskiniz bulunmaktadır. Küçük parçalar - Boğulma riski. Yalnızca bir yetişkinin gözetiminde, çocuğun ayaklarının yere değdiği yerlerde kullanılmalıdır. Rüzgarlı havada ve akıntı durumunda daha fazla dikkatli olmayı gerektirir. Yüzmeye yardımcı yelekler ya da kolluklar gibi güvenlik ekipmanlarının kullanılması önerilmektedir. 3 yaş ve altı çocuklar için kullanıma uygun değildir.
  • Boyutlar : 80 cm X 46 cm X 5 cm Ağırlık: 550 g.
Geri Bildirim Ver