Decathlon Rockrider Dağ Bisikleti Güneş Gözlüğü - Fotokromik - Kategori 1 / 3 - Xc Mtb

Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

Decathlon Rockrider Dağ Bisikleti Güneş Gözlüğü - Fotokromik - Kategori 1 / 3 - Xc Mtb

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DECATHLON Satıcı Ünvanı: TURKSPORT SPOR ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0871050921400018 Vergi Kimlik Numarası: 8710509214
    Bu ürün DECATHLON tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • **Gözlük kutusu bulunmamaktadır. RENK: Siyah ÜRÜN FAYDALARI Güneşe karşı koruma: 1. - 3. kategori fotokromik camlar, %100 UV koruması: Güneşli havaya uygundur Koruyucu camlar: Yüzü saran yapı: rüzgardan, su sıçramalarından ve kötü havalardan korur. Buğu yapmama özelliği: Hava alan camlar, buğulanmayı engeller. Sağlamlık: Çok dayanıklı, polikarbonat camlar Görüş alanı: Büyük cam boyutu: geniş görüş açısı sağlar. Destek: Sap ve burun kısmında grip, gözlüğün kaymasını önler. Hafiflik: Hafif güneş gözlüğü: 30 gram ÜRÜN KONSEPTİ VE TEKNOLOJİSİ ÜRÜN BİLEŞİMİ: Çerçeve 80% Poliamit 11, 20% Stiren Etilen Bütadien Stiren Mercek 90% Polikarbonat, 10% Poliamit Vida 100% Çelik SAKLAMA TAVSİYESİ: Görüş kaliteniz gözlüğünüze doğru bakımı uygulamanıza bağlıdır. Gözlük kılıfı gereksiz değildir! Darbe, kırılma ve çizilmelere karşı gözlüklerinizi bir kılıfın içerisinde saklayın. KULLANICI TALİMATLARI: Bu güneş gözlüğü güneşe doğrudan bakmak için uygun değildir. TEKNİK BİLGİLER CAMLAR : 1. ve 3. kategori fotokromik camlar: 23C°'de güneş ışınlarını %15 - %55 oranında filtreler. Soğuk havalarda (10C°'nin altı) renk değişimi, çok daha yavaş olur. ISO 12312-1 standardına uygundur. %100 UV KORUMASI sağlayan filtre Bileşen: Darbelere karşı dayanıklı polikarbonat Dış etmenlere (çamur, toz, böcekler, vb.) karşı ideal koruma için yüzü saran yapı.
  • FOTOKROMİK TEKNOLOJİSİ : Işığa göre kendini otomatik olarak ayarlayan fotokromik camlar Camın rengi yaklaşık 30 saniye içinde değişir (45 saniye içinde devre dışı kalır). Dışarıdaki güneş ışığı değişse de hissedilen ışık değişimi çok az olur. Örneğin, bisiklet sürerken renk değişimi çok fazla fark edilmez. Renk yavaşça değişirken aynı anda gözünüz de buna uyum sağlamaya başlar. Soğuk havada cam, daha hızlı bir şekilde renk değiştirir.
  • ÇERÇEVE : Çerçeve bileşeni: Poliamit Burun pedleri bileşeni: kauçuk Sap bileşeni: Poliamit + Kauçuk Sap uçları bileşeni: kauçuk Boy: Tüm yüz yapılarına uygundur (ince - geniş).
  • KILIF : Koruma kılıfı ile birlikte satılır
  • GARANTİ : 2 yıl (çerçeve + camlar)

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver