Decathlon Tarmak Yetişkin Dizlik - Siyah - Prevent 500

350 TL
Son 3 ürün!
Beden: 3
Tek Ebat
1
2
3
4
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
500 TL'ye %1 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Decathlon Tarmak Yetişkin Dizlik - Siyah - Prevent 500

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DECATHLON Satıcı Ünvanı: TURKSPORT SPOR ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0871050921400018 Vergi Kimlik Numarası: 8710509214
    Bu ürün DECATHLON tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • RENK: Siyah ÜRÜN FAYDALARI Eklem desteği: Kompresyon etkili ve proprioseptif örgü ile eklem desteği Kavrama: Ürünün iç tarafında kaymayı önleyen 2 silikon bant bulunur Rahatlık: Dikişsiz rahat dokuma ile vücuda göre ayarlanabilir bölgeler ÜRÜN KONSEPTİ VE TEKNOLOJİSİ ÜRÜN BİLEŞİMİ: Ana kumaş 72% Poliamit, 14% Elastan, 14% Polietilen Tereftalat SAKLAMA TAVSİYESİ: Işık almayan, kuru ve temiz bir yerde saklanmalıdır. KULLANICI TALİMATLARI: Tıbbi bir üründür. Kullanma kılavuzunu inceleyin. Lateks içerir TEKNİK BİLGİLER Bu dizlik neden kullanılmalıdır? : Önleyici bir görevi olan PREVENT 500 dizlik spor (basketbol, futbol, hentbol, tenis, badminton, koşu, arazi koşusu, jimnastik, judo) sırasında dizinizi kavramak ve propriosepsiyon duyularınızı uyarmak için yeterli kompresyona sahiptir.
  • Propriosepsiyon nedir? : Propriosepsiyon vücudun farklı bölgelerinin boşlukta pozisyon alabilme kapasitesidir. Propriosepsiyonunuz ne kadar iyi olursa spor sırasında dengeniz, duruşunuz ve hareketleriniz de o kadar iyi olur. Ayrıca yaralanma risklerini de azaltırsınız.
  • Hangi dizlik numarasını seçmeliyim? : Diz kapağından 8 cm yukarıda olacak şekilde bacağınızın çevresini ölçün. Sonradan bedeninizi aşağıdaki beden tablosundan bulun: 0 Numara: 32 - 36 cm Boy 1: 36 - 39 cm Boy 2: 39 - 43 cm Boy 3: 43 - 47 cm Boy 4: 47 - 51 cm
  • Dizler neden desteklenmelidir? : Diz önemli ve spor antrenmanı sırasında sürekli hareket eden bir eklemdir. Darbe emici ve denge sağlayıcı oluşunun yanı sıra özellikle koşma, atlama, topu yakalama ve yön değişimi gibi durumlarda destekleyicidir.
  • TARMAK ürünlerinin gerçek kullanım koşullarında test edildiğini biliyor musunuz? : TARMAK ürünlerinin tasarım ekibi, Fransa'nın Kuzeyinde faaliyet gösterir. Spor yapan kullanıcılarımızı memnun etmek için ürün kalitesini artırmak adına sürekli araştırmalar yaparlar. Modellerimizin tamamı birçok hafta boyunca kullanıcılar tarafından gerçek kullanım şartlarında test edilir ve görüşleriniz doğrultusunda geliştirilir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver