Decathlon Yetişkin Tenis Raketi - Siyah - Tr160 Graph

2.655,94 TL
Beden:
Grip L2

Ürün Bilgileri

Decathlon Yetişkin Tenis Raketi - Siyah - Tr160 Graph

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GBA-KOOP Satıcı Ünvanı: SINIRLI SORUMLU GELECEĞE BİR ADIM KADIN GİRİŞİMİ ÜRETİM VE İŞLETME KOOPERATİFİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0390117537000001 Vergi Kimlik Numarası: 3901175370
    Bu ürün GBA-KOOP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • ÜRÜN FAYDALARI Kontrol kolaylığı: 270g ağırlığı sayesinde daha kolay bir oyun sunar. Tolerans: Kafa alanı: 660cm². Güç: %100 Grafit çerçeve ÜRÜN KONSEPTİ VE TEKNOLOJİSİ ÜRÜN BİLEŞİMİ: Raket çerçevesi/Baş: 55.0% Karbon Fiber, 45.0% Epoksi Reçine (EP) Delik çerçevesi: 100.0% Poliamit 12 Kordaj: 100.0% Poliamit 6 Elcik: 100.0% Poliüretan Sap tabanı: 100.0% Polipropilen SAKLAMA TAVSİYESİ: Ani ısı değişimlerinden uzak tutun. KULLANICI TALİMATLARI: TEKNİK BİLGİLER SPOR SEVİYESİ: Başlangıç seviyesi
  • KULLANIM SIKLIĞI: Hobi amaçlı kullanım
  • RAKET SAYISI: 1 raket
  • DENGE: Sapta
  • kafa boyutu: 102 inç
  • RAKET TÜRÜ: güçlü
  • AĞIRLIK (g): 270 g
  • DURUMU: Yeni
  • Ana bileşen: Grafit
  • kordajlı: kordajlı raket
  • TENİS RAKET BOYU: 68,5 cm
  • kordaj yapısı: 16 x 19
  • eğitici: eğitici konsept yok

Ürün Özellikleri

  • Renk Sarı
Geri Bildirim Ver

Graph Yetişkin Tenis Raketi Siyah

Yetişkin tenis raketi 270 g ağırlığa sahiptir. Bu sayede raketin kafası kolaylıkla hareket ettirilir. Ürün çok işlevlilik sağlayan standart ve orta seviye raketler grubunda yer alır. TR160 modelindeki raket, 33 cm’lik denge noktası ile kullanıcıya kolay hareket etme imkanı tanır. Raket havada rahat ve hızlı bir şekilde hareket eder. 33 cm’lik denge noktası sayesinde topa istenen yön rahatlıkla verilebilir. Siyah, sarı ve beyazın uyumu ile tasarlanmış hoş bir görünüme sahiptir. Kullanım kolaylığının yanında sahada zarif bir atmosfer de oluşturur. Oldukça hassas bir yapıya sahip olan ürün özenle paketlenir.

 
  • Başlangıç seviyesindeki oyuncular için üretilmiştir.
  • Raket, %100 grafit bileşenlidir.
  • Ürün, sertifikalı koçlar tarafından özel olarak tasarlanmıştır.

Graph Yetişkin Tenis Raketi Siyah Özellikleri

Graph Yetişkin Tenis Raketi Siyah Özellikleri

Graph siyah yetişkin tenis raketi, 68RA sertliğe sahiptir. %100 grafit çerçeveye sahip olan ürün, üstün dayanıklılığı ile dikkat çeker. Ağırlığı 270 g, denge noktası ise 33 cm’dir. Raketin kafa çapı 660 cm²’dir. Geniş kafa çapı sayesinde oyuncuya geniş bir vuruş alanı tanır. Konforlu ve rahat bir oyun ortamı oluşturur. Standart kafa çapına sahip olan raket, merkezleme hatalarının oluşmasını engeller. Bu özelliği sayesinde raket daha toleranslı olur. TR160 raketin atalet momenti ise ürün gamının en düşük oranına denk gelir. Düşük atalet momenti, oyun esnasında oyuncuya kolaylık sağlar. Graph yetişkin raketi, alüminyum içeren raketlere oranla %28 daha serttir. Bu özelliği ile 66 RA’dan yüksek olan sert çerçeveler grubuna dahil olmuştur.

 

Graph Yetişkin Tenis Raketi Kullanımı

Graph Yetişkin Tenis Raketi Kullanımı

Tenis raketi seçiminde en önemli nokta raketin oyuncunun fiziksel şartlarına uyum sağlamasıdır. Raket ağırlıkları 240 g ile 370 g arasında değişiklik gösterir. Yeni oyuncuların 240-280 g arasındaki hafif raketler grubunu tercih etmesi önerilir. Graph yetişkin tenis raketi yeni başlayan oyuncular için mükemmel hafifliğe sahiptir. Ayrıca raket, 33 cm’lik denge noktasına sahiptir ve dengeli raketler sınıfında yer alır. Bu özellikleri ile kolay kullanım ve hızlı kavrama imkanı sunar. Yeni oyuncular rahatlıkla Graph’ın TR160 modelini tercih edebilir. Raket seçiminde dikkat edilmesi gereken diğer noktalar ise kafa büyüklüğü, grip ölçüsü ve kordaj sıklığıdır. Raket seçimi yaparken bir profesyonelden yardım alarak süreci kolaylaştırabilirsiniz. Tenisle yeni tanışan bir oyuncuysanız Graph tenis raketi ile serüveninize adım atabilirsiniz.

 

Graph Siyah Yetişkin Tenis Raketi Fiyatları ve Yorumları

Graph Siyah Yetişkin Tenis Raketi Fiyatları ve Yorumları

Graph tenis raketi, sertifikalı tenis oyuncuları ve genç oyuncular tarafından test edilerek onaylanmıştır. 100 saati aşkın bir süre boyunca teste tabi tutulan ürün, Tech Center’da incelenmiştir. Garanti süresi ise 2 yıldır. Tenise yeni başlayanların ilk tercihleri arasında yer alır. Uzmanlarca test edilen ürün, kullanıcılarına konforlu bir oyun ortamı sunar. Özel tasarımı sayesinde yeni oyuncular da oyun kabiliyetini güçlendirir. Kullanıcıların deneyimlerine göz atmak isterseniz Graph siyah yetişkin tenis raketi yorumları ve değerlendirmelerine göz atabilirsiniz. Graph siyah yetişkin tenis raketi fiyat ve kampanyalarını takip ederek sizin için en uygun zamanda ürünü hemen sipariş edebilirsiniz. Trendyol ile hızlı ve güvenli alışverişin keyfini çıkarabilirsiniz.