5
Meslek Setleri kategorisinde
en çok favorilenen 5. ürün

Dede Oyuncak 25912 Ks, Amiral Battı

154,40 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  154,40 TL
%5 indirim
5 x  146,68 TL
733,40 TL
%7 indirim
7 x  143,59 TL
1.005,14 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (21)
Kurumsal Fatura
150 TL143 TL
4. Ürüne %2 İndirim
Kurumsal Fatura
164,77 TL
Kurumsal Fatura
154,90 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Dede Oyuncak 25912 Ks, Amiral Battı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Güzelyüz AVM Satıcı Ünvanı: GÜZELYÜZ AVM TİCARET İTHALAT İHRACAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Hatay Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0453068341200017 Vergi Kimlik Numarası: 4530683412
    Bu ürün Güzelyüz AVM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dede Teknik Tamir Çantası

Ürün Özellikleri

  • Yaş 5 - 6 Yaş
  • Piller Kutuya Dahil Mi? Hayır
  • Pil ile mi çalışır? Hayır
Geri Bildirim Ver

Dede Oyuncak Teknik Tamir Çantası

Oyuncaklar çocuklar için en önemli eşyaların başında yer alır. Oyun dünyaları zengin olan çocuklar oyuncak seçimlerinde seçici davranırlar. Her çocuğun oyun tarzı ve yaklaşımı farklılık gösterir. Bazıları inşa oyunlarından hoşlanırken bazıları da farklı türleri sever. Oyuncaklar bu bireysel farklılıklar düşünülerek üretilir. Dede oyuncak teknik tamir çantası merak duygusunu destekler. Bu teknik tamir çantası çocukları araştırma ve keşfetmeye yönlendirir. Geniş içerik yapısıyla çocukların gelişimini destekler. Ürün çocuklara yönelik boy ve özelliklerde üretilir. Sağlık kurallarına uygun olarak üretilen bu teknik tamir çantasını güvenle tercih edebilirsiniz. Çocuklara yönelik renkli tasarımıyla bu ürün göz doldurur. Çocuğunuzun merak etmesini, keşfetmesini, araştırmasını bu ürünle destekleyebilirsiniz.

  • Tamir çantası
  • İnşa oyunları
  • Çocuklara uygun set

Dede Oyuncak Teknik Tamir Çantası İçeriği

Dede Oyuncak Teknik Tamir Çantası İçeriği

Dede oyuncak tamir seti zengin içerik yapısına sahip olarak üretilir. Yetişkinler için üretilen tamir setinin minyatürü olarak dizayn edilir. Örnek olarak alınan yetişkinler için tamir seti çocuklara zarar vermeyecek şekilde üretilir. Dede technic tamir seti plastik malzemeden üretilir. Bu oyuncakların üretiminde çocukların temasına uygun plastikler kullanılır. Plastikler renkli yapılarda yer alır. Kullanılan boya türü sağlık açısından zararlı olmaz. Çocuğunuzun sağlığına olumsuz etkisi olmayan Dede oyuncak teknik tamir çantası uzun süreli aktivitelere uygundur. Teknik tamir çantası içeriği ile ağır olmayan parçalara yer verir. Bu parçalar tamir sırasında kullanılır. Sivri köşeleri olmaması, ağır olmaması yönü ile çocuklarınızı korur. Dede oyuncak teknik tamir seti sahip olduğu kutusu ile parçaların toplu saklanmasını sağlar. 3 yaş ve üzeri tüm çocuklar için tamir çantası uygun bir ürün olarak yer alır.

Dede Oyuncak Teknik Tamir Çantası Yararları

Dede Oyuncak Teknik Tamir Çantası Yararları

Dede oyuncak teknik tamir çantası sunduğu zengin içerik ile çocuklarınızı hem eğlendirir hem de öğretir. Teknik tamir çantası çocuklarınıza yarar sağlar. Dede oyuncak kaliteli ve dayanıklı malzeme yapısı ile uzun süre kullanılır. Çocuklarınız parçaları düşürdüğünde, attığında kırılma olmaz. Bu ürün çocuğunuza sınırsız keşfetme becerisi sunar. Tamir çantası çocuğunuzun el becerisinin gelişmesinde katkı sağlar. Oyuncak seti içerisinde yer alan malzemeleri kavraması için küçük kasları çalışır. Küçük kaslarının çalışması ile parmak kasları güçlenir, gelişir. Dede oyuncak teknik tamir çantası analiz etme, yorumlama becerilerinin gelişmesine destek olur. İçerisinde yer alan ürünlerle çocuğunuzun denemeler yapmasına imkan sunar. Dede oyuncak teknik tamir çantası denemeler sonucu çocuğunuzun yorumlamasına, sonuç çıkarmasına aracı olur. Bu oyuncak ile çocuğunuza tamir becerisinin yanında renk kavramını da öğretebilirsiniz. Ayrıca bilişsel, motor ve dil gelişimine katkı sağlayabilirsiniz.

Dede Oyuncak Teknik Tamir Çantası Fiyatı ve Yorumları

Dede Oyuncak Teknik Tamir Çantası Fiyatı ve Yorumları

Dede oyuncak teknik tamir çantası çocuğunuzun eğlenceli vakit geçirmesini sağlar. Çocuklar çevrelerinde gördükleri durumları taklit etme eğilimi gösterir. Çevresinde gördükleri tamir ve tadilat işlerini taklit etmek ve yapmak isterler. Teknik tamir çantası ile çocuklarınıza bu şansı verebilirsiniz. Bu tarz durumlarda çocuğunuzun özgüveni etkilenmez ve gelişir. Tamir çantası içerdiği ürünlerin adlarının kolayca öğrenilmesini sağlar. Ayrıca rengarenk içeriği ile birden fazla renk bulundurur. Tamir çantası çocuğunuzun kısa sürede renklerin adlarını öğrenmesini mümkün kılar. Çocuğunuzun dil gelişimini destekler. Dede oyuncak teknik tamir çantası fiyatı ve diğer bilgilere Trendyol üzerinden ulaşabilirsiniz. Dede oyuncak teknik tamir çantası yorumları merak ettiğiniz detayları öğrenmenizi sağlar. Bu alan ürünle ilgili bilgi sahibi olmanızı kolaylaştırır. Tüm gelişim alanlarını destekleyerek eğlenceli vakit geçirmesine yardımcı olabilirsiniz. Ürünü dilediğiniz zaman satın alarak çocuğunuzun aktivite saatlerini değerlendirmesini sağlayabilirsiniz.