Demirdöküm (MONTAJ DAHİL) Dt4 Titanium Digital 50 Lt. Elk. Ter.

Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.345 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.499 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.844,59 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.999 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Demirdöküm (MONTAJ DAHİL) Dt4 Titanium Digital 50 Lt. Elk. Ter.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MES GRUP Satıcı Ünvanı: YUNUS EMRE KAHILOĞULLARI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2687582275200015 Vergi Kimlik Numarası: 4870460091
    Bu ürün MES GRUP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Detayları Bu içerik enuygunkombi mağazası tarafından hazırlanmıştır.Demirdöküm (Montaj Dahil) DT4 Titanium Digital 50 Lt. Elk. Ter.

Ürün Özellikleri

  • Kapasite 50 L
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Isıtma Gücü 3000 W
  • Sıcaklık Ayar Aralığı 10-75
  • Renk Beyaz
  • Garanti Süresi 3 Yıl
  • Kurulum Gerekli mi? Evet
  • Ücretsiz Kurulum/Montaj Var
Geri Bildirim Ver

Kullanışlı Yapıları ile Demirdöküm Digital Termosifon

İçine aldığı suyu belirlenen sıcaklığa kadar ısıtan ve bu sıcaklığın sabit ısıda kalmasına yarayan termosifonların birçok çeşidi bulunmaktadır. Bunlar arasında Demirdöküm dt4 titanium 50 lt termosifon oldukça gelişmiş bir üründür. Üstün özellik performansına sahiptir. 3 ayrı hacim seçeneği (50 lt, 65 lt, 80 lt) mevcuttur. Kullanım alanına uygun olarak kapasitesini belirleyebilir, kullanılacak su gereksinimi optimum seviyede tutabilirsiniz. Dd dt4 titanium 50 lt digital termosifon adı üstünde bir dijital ekrana sahiptir ve ayarlanan su sıcaklığını görme imkanı sunar. Güçlü turbo özelliği ile suyun en hızlı şekilde ısınmasını sağlar. Demirdöküm dt4 titanium digital 50 lt termosifon bir üstün teknolojik üründür.

  • Dijital Ekran
  • Turbo Su Isıtma
  • Kompakt Boyutlar

DD DT4 Titanium 50 Lt Digital Termosifon Özellikleri

DD DT4 Titanium 50 Lt Digital Termosifon Özellikleri

Turbo su ısıtma özelliği sayesinde en hızlı su ısıtma seviyesine ulaşır. Bu seviye %70 kadar çıkabilir. Titanyum emaye özelliğine sahiptir. Yani bu özellik uzun ömür sağlar. Hijyen ve yüksek verimlilik kazanmak amacıyla titanyum katkılı emaye kullanılır. Titanyum doğada bulunan en güçlü maddelerdendir. İnsan sağlığına zarar vermeyen, uyumlu, mutfak sektöründe de oldukça sık tercih edilir. Sahip olduğu güçlü özellikleri ile daha uzun ömürlüdür. DD dt4 titanium 50 lt digital termosifon özellikleri düşünüldüğünde bunlar üstün performans açısından oldukça önemlidir. Magnezyum anot koruma özelliğine sahiptir. Kazan içerisinde kaplamanın zamanla aşınması sonucu bu yerlerin magnezyum anot ile kaplanması ve paslanma gibi sorunların önlenmesi amaçlıdır. Bu özellik ile termosifon uzun süreli kullanıma sahip olacaktır.

DD DT4 Titanium 50 Lt Digital Termosifon Kullanımı

DD DT4 Titanium 50 Lt Digital Termosifon Kullanımı

Termosifon donma koruma emniyetine sahiptir. Su sıcaklığı 6 derecenin altına düşerse eğer hemen donma koruma emniyeti devreye girer ve suyun ısısını 10 dereceye çıkararak ayarlama yapıp devreden çıkar. ECO mod özelliğine sahiptir. Ekonomik modda kaldığı zaman optimum seviyede kalarak dengeyi kurar ve enerji tasarrufu sağlar. Kireçlenme azalır ve rezistansın ömrü daha uzun olur. DD dt4 titanium 50 lt digital termosifon yorum ve kullanıcı deneyimlerine dikkat etmekte fayda vardır. Ürün hakkında detaylı izlenim ve değerlendirmeler bir adım öteye geçmeye yardımcı olur. Genel özellikleri bağlamında kontrol sistemi elektrik kontrolüne dayanır. Gösterge biçimi LCD, ECO fonksiyonu, otomatik arıza tanı fonksiyonu, kuru çalışmama fonksiyonu, korozyona karşı koruma, bakterilere karşı koruma, yüksek basınç emniyet ventili gibi özellikleri vardır.

DD DT4 Titanium 50 Lt Digital Termosifon Fiyatları

DD DT4 Titanium 50 Lt Digital Termosifon Fiyatları

Oldukça yüksek performansa sahip bu ürünün daha birçok özelliği vardır. Ürünü tanımlayacak ve belli başlı özellikler bulunmaktadır. 50 lt su seviyesi kapasiteye sahip ısıtma gücünde 1800+1200 W. ambalajlı olarak; yükseklik 590 mm, genişlik 500 mm, derinlik 500, ağırlık 21 kg. Ambalajsız olarak; yükseklik 560 mm, genişlik 440 mm, derinlik 440, ağırlık 17 kg. Elektriksel durumuna bakıldığında, elektrik koruma sınıfı IP 25, elektrik beslemesi 230 VAC, 50 Hz, elektriksel koruma I Sınıfı, maksimum su basıncı bar(kPa) 6, sıcaklık ayar aralığı 10-75 C, su giriş ve çıkış borusu ½ gibi daha detaylı özellikleri de mevcuttur. Dd dt4 titanium 50 lt digital termosifon fiyatı her bütçeye uygun şekilde bulunmaktadır. Dd dt4 titanium 50 lt digital termosifon satın al işlemleri ile ihtiyacınızı karşılayacak kaliteye sahip bu ürünü Trendyol'da kolaylıkla bulabilirsiniz. Dd dt4 titanium 50 lt digital termosifon indirim ve kampanyalarından yararlanabilirsiniz.