2
Saç Kurutma Makinesi kategorisinde
en çok favorilenen 2. ürün

DEMPOWER Saç Düzleştirici Şekillendirici Fön Fırçası Tarak

402 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

DEMPOWER Saç Düzleştirici Şekillendirici Fön Fırçası Tarak

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BEYZANA Satıcı Ünvanı: BEYZA AKDAĞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9070360515
    Bu ürün BEYZANA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • DEMPOWER Kurutmalı Saç Şekillendirici Fönlü Fırça -1200 Watt güç, Doğru ısıyı sağlar. Geleneksel saç kurutma makinelerinin aksine, bu hacim verici kaldırma derisine yakın yerleştirilebilir. 3 Şekillendirme Esnekliği için Isı Ayarı. 120V (240V için değil) -In Teknoloji: Negatif iyonlar hava akımını doyurur. -Oval Fırça Tasarımı. Yuvarlak kenarlarda hacim oluştururken, saçı pürüzsüzleştirmek için eşsiz bir şekil.Karışık Kıllar. Mil yaklaşık 2 "iken, kıl ucu kıl ucu genişliğine kadar en geniş kısmı 4" dür. Alet yaklaşık 18 "uzunluğundadır. Saçınızın bu alet için yeterince uzun olup olmadığını görmek önemlidir. - Hacimli patlamalarda, Volumizer'ı saçların altına yerleştirin ve uçlarına doğru yuvarlayın. Köklerin altında 2 ila 3 saniye bekleyin. Saçınızla Çalışmak İçin Daha Az Zaman Ürün özellikleri: Gerilim: 110 / 240V 50-60Hz Sıcaklık: 60 ° C - 120 ° C Güç: 1200W Hat uzunluğu: 2,5 M Frekans: 50-60 Hz Vites sayısı: 4 (kapalı, soğuk, düşük, yüksek) Çok kademeli sıcaklık kontrolü: Sıcak hava + soğuk hava, şekli değiştirilebilir. Ürün hijyenik Hassasiyete sahip olan bir ürün olduğu için kesinlikle keyfi iade söz konusu değildir. Üretim kaynaklı bir arızada yardımcı olunacaktır ürünlerimiz İthalatçı garantilidir

Ürün Özellikleri

  • Güç 1200 W
  • Hız Ayarı 4 Kademeli
  • Isı Ayarı 3 Kademeli
  • Renk Siyah
  • Tip Profesyonel
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Otomatik Kapanma Yok
  • İyon Özelliği Yok
  • Motor Tipi AC
  • Difüzör Yok
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Voltaj 220 - 240 V
  • Frekans 50 Hz / 60 Hz
  • Priz Tipi C / F
Geri Bildirim Ver

Okmore Saç Düzleştirici Şekillendirici Fön Fırçası Tarak

Saç düzleştiricileri ve şekillendirici çeşitleri şekillendirme için kullanılan ürünlerdir. Bu ürünlere şekillendirme konusunda ihtiyaç duyulur. Kullanışlı, küçük ve hafif düzleştirici fön tarak sayesinde şekillendirme ihtiyacınızı konforlu ve kolay bir şekilde karşılayabilirsiniz. Bu işlevsel tarak, hızlı bir şekilde şekil vermenizde size yardımcı olur. Ayrıca şekillendirmeyi ve düzleştirmeyi kolaylaştıran bu cihaz sıklıkla tercih edilir. Saç düzleştirici şekillendirici fön fırçası tarak, kullanışlı şekli ve tasarımı sayesinde sizi her anlamda memnun eder. Ürün, 1200 W güce sahiptir ve büyük olmayan yapısı ile size taşıma kolaylığı sağlar. 3 kademeli ısı ayarı ile saçlarınızı dilediğiniz sıcaklık ile şekillendirme imkanı sunar. Aynı zamanda bu cihaz, 4 kademeli hız ayarı sayesinde istediğiniz şekilde kullanım için uygundur.

  • Oval fırça tasarımı
  • Yuvarlak kenarlar
  • Isı ayarı

Kullanışlı Okmore Saç Şekillendirici Fön Fırçası Özellikleri

Kullanışlı Okmore Saç Şekillendirici Fön Fırçası Özellikleri

Pratik ve rahat kullanım sağlayan ürünler her zaman öne çıkar. Saç şekillendirici ve saç düzleştirici fön tarağı, size hem rahat hem de pratik bir kullanım sağlar. Bu ürün ile hem saçlarınızı düzleştirebilir hem de dalgalı yapabilirsiniz. Kaliteli özelliklere sahip fön tarak düzleştirici 1200 W gücü ile doğru ısıyı sağlar. Aynı zamanda bu ürünün 3 şekillendirme özelliği olması sizin için avantajdır. Ürünün bu avantajı sayesinde istediğiniz şekli kullanabilirsiniz. Aynı zamanda cihaz, oval fırça tasarımı ile saçlarınıza hacim verir. Bu ürün yaklaşık 18 mm uzunluğunda olduğu için uzun saçlı müşterilerin kullanımına da uygundur. Ürün, çok kademeli sıcaklık kontrolüne sahip olmasıyla birlikte sıcak hava ve soğuk hava değiştirilebilir. Aynı zamanda cihazın yuvarlak kenarlara sahip olması avantajdır. Ürünün tarak şeklinde olması, cihazın kullanımını kolaylaştırır.

Beğenilen Okmore Saç Şekillendirici Fön Fırçası Avantajları

Beğenilen Okmore Saç Şekillendirici Fön Fırçası Avantajları

Dışarı çıkmadan önce veya kendinizi iyi hissetmeniz için saçlarınızı yapmanız gerekebilir. Okmore saç düzleştirici sayesinde kısa bir süre içinde saçlarınıza şekil verebilirsiniz. Ürünün hafif tasarımı ile her zaman yanınızda taşıyabilme şansına sahip olursunuz. Dayanıklı ve ısı ayarlarına sahip olan bu ürün ile kendinizi mutlu edebilirsiniz. Okmore saç düzleştirici şekillendirici fön fırçası tarak, ƒ şeklinde olması ve kolay kullanımı ile öne çıkar. Ürünün hafif yapısıyla şekil verirken yorulmazsınız ve kolaylıkla saçlarınıza şekil verebilirsiniz. Aynı zamanda tek bir ürüne sahip olmanıza rağmen, saçlarınızı düzleştirebilir veya dalgalı yapabilirsiniz. Ürünün oval olması ile şekil vermekte zorlanmazsınız ve hacimli saçlar elde edebilirsiniz. Aynı zamanda fazla vakit harcamadan hızlı sonuçlar alabilirsiniz. Ürünün ısıtma ve soğutma ayarı ile saçlarınızdaki dalgaların kalıcı olmasını sağlayabilirsiniz.

Bütçenize Uygun Okmore Saç Düzleştirici Fiyatı ve Yorumları

Bütçenize Uygun Okmore Saç Düzleştirici Fiyatı ve Yorumları

Okmore saç düzleştirici şekillendirici fön fırçası tarak fiyatı ürünün tüm özellikleri göz önünde alınarak belirlenir. Ürün, farklı ısı ayarları ile doğru ısıyı sağlayarak zarar vermeden telleri şekillendirir. Ürünün oval fırça tasarımı ile saçlarınıza hacim verir. Okmore saç düzleştirici şekillendirici fön fırçası, çok kademeli sıcaklık kontrolüne sahip olmasıyla birlikte sıcak ya da soğuk havanın ayarlanmasını sağlar. Verdiğiniz şeklin uzun süre kalıcı olmasını mümkün kılar. Ürün dikkat çekici tasarımı, taşınabilir olması ve estetikliği ile öne çıkar. Günlük olarak saçlarınızı şekillendirmek ve şekillendirirken zaman kazanmak için kullanışlı bir üründür. Kullanım kolaylığı ile öne çıkan bu ürün, kendinizi özel hissetmeniz için size yardımcı olur. Gelişmiş teknolojik özelliklere ve kullanım kolaylığına sahip bu ürüne ve Okmore saç şekillendirici yorumlarına Trendyol’dan ulaşabilir ve uygun fiyat avantajıyla ürüne sahip olabilirsiniz.