Denon Home 150 Network Hoparlör Siyah ( Elektrik Ile Çalışır )

13.894,96 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

Denon Home 150 Network Hoparlör Siyah ( Elektrik Ile Çalışır )

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Dikmen Müzik Satıcı Ünvanı: DİKMEN MÜZİK ALETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0296003424800019 Vergi Kimlik Numarası: 2960034248
    Bu ürün Dikmen Müzik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SATMIŞ OLDUĞUMUZ TÜM ÜRÜNLER FATURA TARİHİNDEN İTİBAREN TÜRKİYE RESMİ DİSTİRİBİTÖRLERİ TARAFINDAN 2 YIL GARANTİLİDİR. ELEKTRİK İLE ÇALIŞMAKTADIR. SÜPER KABLOSUZ SESE GÜNCELLEMEDenon Home Serisi ile olağanüstü sesin tadını çıkarın. En sevdiğiniz müziği zahmetsizce dinleyin ve sadece hafif bir dokunuşla hızlı ön seçimlerden yararlanın. 110 yıllık ses yeniliğine dayanan etkileyici akustik performansı deneyimleyin.YÜKSEK BİR PERFORMANS.Her Denon gibi Denon Home 150 de sınıfının en iyisi ses kalitesi sunmak için üretilmiştir. Gelişmiş akustik donanımı, ustalıkla ayarlanmış dijital sinyal işleme ve birinci sınıf sürücülerle Denon Home 150, en net yüksekleri ve en derin düşükleri sunar. Her vuruşta mükemmelliği yaşayın.KOMUTUNDA EV SESİNİZ.Denon Home Serisi en son sesli yardımcılarla çalışır. Akıllı bir hoparlör veya telefon kullanın ve komutlarınızı Amazon Alexa, Google Asistan ve Apple Siri ile konuşun. Müzik çalmayı, sesi açmanızı, bir sonraki parçaya geçmenizi ve daha fazlasını isteyin. Amazon Alexa için, Amazon Alexa uygulamasından HEOS Home Entertainment becerisini indirin ve herhangi bir Echo cihazından (ayrı olarak satılır) ses kontrolünün keyfini çıkarın. ** Denon Home 150 hoparlörü, 2020'de ürün yazılımı güncellemesi yoluyla eklenecek yerel ses yardımcısı desteğine sahip yerleşik bir mikrofona sahiptir. Açıkça izniniz olmadan bu mikrofonu etkinleştirmeyiz.PREMIUM ÖN SEÇİMİ.Üç hızlı seçim düğmesinin yardımıyla, en sevdiğiniz İnternet radyo istasyonlarını, arama zahmetine girmeden istediğiniz zaman keyfini çıkarmak için kolayca saklayabilirsiniz.EN AKILLI KURULUM.HEOS App başlamak için gereken tek şey. Apple Store'dan veya Play Store'dan indirin ve Denon Home 150'yi birkaç dakika içinde ev ağınıza entegre edin. Mobil cihazınızla her şeyi kolayca kontrol edin.KÜÇÜK AYAK İLE TAM STEREO.HEOS uygulamasını kullanarak iki Denon Home 150 hoparlörü eşleştirin ve gerçek stereo sesin keyfini çıkarın. Denon Home 150 hoparlörler, sistem olmadan bir Hi-Fi kalite sistemi sağlamak için sol ve sağ hoparlörler olarak çalışır. Hatta Hi-Res koleksiyonunuzu müziğinizin hak ettiği ayrıntılara özen ve hassasiyetle dinleyin.SINIRLAR OLMADAN AKIŞ.Tüm harika müzik hizmetleri tamamen entegredir: Wi-Fi, AirPlay 2 veya Bluetooth bağlantısı ile Spotify Free ve Premium, Amazon Music HD, TIDAL, TuneIn, Deezer ve daha fazlası. 192kHz / 24-bit FLAC, WAV, ALAC ve DSD 2.8 / 5.6MHz dosyaları da dahil olmak üzere yüksek çözünürlükte bile kişisel müzik koleksiyonunuzla doğru olan havayı ayarlayın.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver