Dermoskin Güneş Koruyucu Krem Spf 30 + Saç Kremi Hediyeli Avantaj Paket 200 Ml

Ürün Bilgileri

Dermoskin Güneş Koruyucu Krem Spf 30 + Saç Kremi Hediyeli Avantaj Paket 200 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Dermoskin SPF 30 Güneş Koruyucu Kremi Dermoskin SPF 30 Güneş Koruyucu Kremi, kuru ve normal ciltler için kullanıma uygun olup UVA-UVB ışınlarına karşı etkili SPF 30 değerinde geniş spektrumlu kimyasal ve fiziksel filtreler içerir. İçerdiği Alfa Linoleik ve Gama Linoleik Asitler nedeniyle cildin koruma tabakasını güçlendirir. Epidermal su kaybını önler. 12 ay süresince cildi hem UVA hem de UVB ışınlarına karşı korur. Geniş yüzeylere uygulanır. Yetişkinler ve çocuklar kullanabilir. Ayrıca
  • kimyasal peeling, lazer epilasyon uygulaması sonrası hem güneş koruyucusu hem de nemlendirici olarak kullanabileceğiniz bir üründür. Cilde sürüldüğünde beyaz kalıntı bırakmaz, hafif ve transparan yapısıyla cildinize ipeksi bir his verir. Gözenekleri kapatmaz. Suya dayanıklıdır. CİLT TİPİ Kuru ve normal cilt tiplerine uygun formüle edilmiştir. UYGULAMA Güneşe çıkmadan en az 20 dakika önce, cilde eşit dağılacak biçimde güneş kremini sürünüz. Terleme, yüzme, havluyla silinme sırasında ürün kaybı olacağından Dermoskin Güneş Koruyucu Kremi yeniden uygulayınız. Uzun süre güneşte kalındığında sıkça tekrarlayınız. UYARILAR Haricen kullanılır.
  • 15-25°C arasında oda sıcaklığında, nemsiz ortamda, çocukların ulaşamayacakları yerde ve kapağı kapalı olarak muhafaza ediniz.
  • Gözünüze temas etmesi halinde bol su ile durulayınız.
  • Dermoskin Saç Bakım Kremi Tüm saç tiplerine uygun olup saçları ağırlaştırmadan ve yağlandırmadan nemlendirir. En karışık saçların bile kolayca açılıp, taranmasına yardımcı olur. Kırılan ve yıpranan saç uçlarının beslenmesi ve yumuşaması için gerekli olan bakımı yapar. Tüm saç tipleri için uygundur. UYGULAMA Saçların kolay taranması için saçlı deriye değmeyecek şekilde sadece saçlara ve saç uçlarına uygulanır. UYARILAR Saçlı deriye değmeden sadece saçlara ve saç uçlarına uygulanmalıdır. Haricen kullanılır. 15-25°C arasında oda sıcaklığında, nemsiz ortamda, çocukların ulaşamayacakları yerde ve kapağı kapalı olarak muhafaza ediniz. Gözünüze temas etmesi halinde bol su ile durulayınız.

Ürün Özellikleri

  • Form Krem
Geri Bildirim Ver