Desibel Akustik Akustik Piramit Sünger Yanmaz 50dns Bantsız 40mm 50x50

139 TL

Ürün Bilgileri

Desibel Akustik Akustik Piramit Sünger Yanmaz 50dns Bantsız 40mm 50x50

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Desibel Akustik Satıcı Ünvanı: DESİBEL AKUSTİK ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0293050287300010 Vergi Kimlik Numarası: 2930502873
    Bu ürün Desibel Akustik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Akustik Piramit Sünger BANTLI - BANTSIZ SEÇENEKLERİ FARKLI BOYUTLARDA ÖZEL İSTEĞE GÖRE KESİM Dikkat !!! Akustik Demek ortam duyum kalitesinin arttırılması anlamında, halk arasında ortam yankısı ya da çınlama anlamına gelmektedir. Akustik Diye Belirttiğimiz Ürünlerimizi SES YALITIMI Yapacağını düşünerek ALIM YAPMAMANIZ RİCA OLUNUR Akustik Süngerler Kalınlık, Desen ve Yoğunluklarına göre sınıflarına ayrılmaktadır.Kalınlık ve Desenin Her yurdum insanın bildiğini ümit ediyorum. Buna istinaden DNS YANİ DANSİTE TÜRKÇE KARŞILIĞI YOĞUNLUK15 - YADA 26 DNS OLAN BİR ÜRÜNÜN M3 ( METREKÜP ) AĞIRLIĞIDIR. AKUSTİK PERFORMANS BAKIMINDAN CİDDİ FARKLILIKLAR GÖSTERMESEDE GÖRSELLİK YADA ÜRÜN KALİTE TOKLUK HİSSİYATINDA BELİRGİNDİR. Yanmaz süngerler ise 15 DNS süngerin yanmazlık özelliği işlevine tabi olması ile 50-60 DNS yoğunluğa çıkmasıdır. Çok fazla temas halinde bu süngerlerde yumaşa oluşabilmektedir. Genellikle Jeneratör,hidrofor, makine ve kazan daireleri yalıtımında tercih edilmektedirler. 26 DNS süngerler alev yürütmez özelliğine sahip süngerlerdir. 26 DNS süngerler 26 FR olarakda bilinirler. 26 DNS süngerin kendi yoğunluğudur.Görüntüleri daha dekoratif bir görünüme sahiptir.Ev ortamında ve akustik düzenleme gereken tüm alanlarda ve dekoratif olarak tercih edilmektedirler. 15 DNS EKO MODELDİR AKUSTİK PERFORMANSI AÇISINDAN FARKLILIK OLMASA DA GÖRÜNÜŞ VE YOĞUNLUK FARKI VARDIR. 15 DNS EKO ÜRÜNLER YOĞUNLUĞU DÜŞÜK ÜRÜNLERDİR. Ev ortamında ve akustik düzenleme gereken tüm alanlarda ve dekoratif olarak tercih edilmektedirler. KULLANIM ALANLARI Jeneratör,hidrofor, makine ve kazan daireleri yalıtımında ( yanmaz süngerler daha çok bu alanda tercih edilir ) Ses kayıt stüdyoları akustik düzenleme ihtiyacı duyulan alanlarda, çağrı merkezi akustik düzenlemelerinde, müzik odaları yankı eko problemlerinde Otomotiv sektöründe Eğlence mekanlarında , toplantı odaları yankı izolasyonuSes yalıtımı ve akustik düzenleme ihtiyacı duyulan bütün alanlarda. dekorstif bir görüntü elde etmenize olanak tanır. Değerli yorumlarınız bizim için çok kıymetlidir.Bizim daha iyi hizmet verebilmemizin kaynağıdır.
Geri Bildirim Ver