Destek Yayınları Vatikan ve Tapınak Şövalyeleri

152 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kurumsal Fatura
170,85 TL152,15 TL
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
198,80 TL
300 TL'ye 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
221,68 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Destek Yayınları Vatikan ve Tapınak Şövalyeleri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KAREPAZAR Satıcı Ünvanı: BOLPAZAR İNTERNET HİZMETLERİ DANIŞMANLIK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Mersis Numarası: 0179134296900001 Vergi Kimlik Numarası: 1791342969
    Bu ürün KAREPAZAR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yayınevi Destek Yayınları Yazar Aytunç Altındal Barkod 9786053114574 Baskı Sayısı 7. Baskı Basım Yılı Aralık 2020 Sayfa Sayısı 216 Cilt Durumu Ciltsiz İhraç malı olarak sadece 'Dualar ve Emirler'i olan bir devletin, dünyanın en kalabalık topluluğunu yönetip dünyanın en zengin devletlerinden biri olabilmesi 'Vatikan Mucizesi'nden başka hangi kelimelerle tanımlanabilir ki? 2000 yıldır ayakta kalan Hıristiyanlık ve onun en güçlü temsilcisi Vatikan ın gücünün kaynağı nedir? Tarihte nice hanedanlar gelip geçmiş, nice devletler kurulup yıkılmışlar, nice barış antlaşmaları en çok 40-50 yıl dayanabilmişken, Papalık bütün bu altüst oluşlardan kendini koruyup ayakta kalmayı başarmıştır. Üstelik bunu, tüm bu olayları kenarda durup seyrederek değil, tam tersine bütün çalkantıların ve sorunların tam ortasında yer alarak başarmış ve kaybedenler daima başkaları olmuştur. VATİKAN VE TAPINAK ŞÖVALYELERİ nde Aytunç Altındal dünyanın siyasal, ekonomik ve askeri güçler dengesinde önemli bir yere sahip olan Vatikan ı, yüzyıllar boyunca papalara hizmet eden ve Malta Şövalyeleri aracılığıyla bugün de varlığını sürdüren 'Tapınak Şövalyeleri'ni anlatıyor. 1453 te tarih sayfalarından silinen Bizans ın günümüzdeki devletsiz imparatoru Paleolog Hanedanı, bağlı oldukları şövalye tarikatları ve Tapınak Şövalyeleri nin inisiyatifinde yürüttükleri gizli faaliyetleri Türkiye de ilk kez bu kitapta açıklanıyor. Tanıtım Metni Bu ürün NetArt Medya entegrasyon paketleri ile listelenmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Aytunç Altındal
  • Sayfa Sayısı 201-250
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver