Detrox Detroderm 1 Litre El Dezenfektanı

199 TL
(199 TL / lt)
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
259,95 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Detrox Detroderm 1 Litre El Dezenfektanı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: E MODERN Satıcı Ünvanı: E MODERN KOZMETİK DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0323119087700001 Vergi Kimlik Numarası: 3231190877
    Bu ürün E MODERN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • El ve cilt dezenfektanı 1000 ml Kullanım Alanları Ev, ofis, fabrika, okul , hastaneler, klinikler, diş hekimi muayenehaneleri, laboratuvarlar gibi ellerin ve cildin hijyenik ve cerrahi antisepsisi için sağlık hizmeti verilen her yerde kullanıma uygundur. Ürün Özellikleri El ve cilde sürülerek uygulanan, alkollü, kısa sürede etkili el ve cilt antiseptiğidir. Formülünde cilt ürerinde biriken aktif maddeler bulunmadığı için cilt tarafında kolaylıkla tolere edilebilir. Cilde uyumu test edilmiştir. Kendine özgü dispenseri sayesinde kolay kullanım sağlar. Kullanıma hazırdır. Bileşimi 2-propanol (%70V/V), gliserin, yardımcı maddeler Mikrobiyolojik Etkinlik Bakterisidal (Tbc dahil), fungisidal, virüsidal, tüberkülosidal Formasyon Şekli : Sıvı Aktif maddenni adı ve miktarı (%) : %70 Propan -2 ol (izopropil alkol) (CAS NO 67-63-0) Yardımcı Malzemeler ve Miktarı (%) : %0,1 1-3 Butandiol %1 gliserin %0,15 parfüm ve deiyonize su içerir.
Geri Bildirim Ver

Detrox 1000 ml Pompasız Detroderm El Ve Cilt Dezenfektanı

Sağlıklı olmak ve salgın hastalıkların meydana getirdiği risklere karşı önlem almak için hijyen koşullarına dikkat etmek son derece önem taşır. El yıkamak her ne kadar etkili bir yöntem olsa da her zaman bunun için uygun ortama sahip olunmayabilir. Böyle zamanlarda zararlı mikroorganizmalardan korunmak için Detrox markası tarafından üretilen Detroderm el dezenfektanı her zaman yanınızdadır. Üstün özellikleri sayesinde tam koruma sağlayan el dezenfektanı, hijyenine ve sağlığına dikkat eden kişilerin mutlaka yanında bulundurması gereken bir üründür. Ayrıca yoğun hijyen gereken hastane, klinik ve benzeri ortamlar için de ideal bir koruma sağlar.

  • Alkol içeren el dezenfektanı bakteri, virüs ve mikropları ortadan kaldırarak sağlığınızı korur.
  • 1000 ml’lik şişe halinde satışa sunulduğu için çok uzun bir kullanım ömrüne sahiptir.
  • İsterseniz ev kullanımı için isteseniz de okul, iş yeri ve benzeri alanlarda kullanmak için tercih edebilirsiniz.

Detroderm El ve Cilt Dezenfektanının Özellikleri Nelerdir?

Detroderm El ve Cilt Dezenfektanı

Detox markası tarafından formüle edilen Detroderm dezenfektanı 1000 ml üstün özellikleri ile fark yaratan bir üründür. Bir litrelik büyük şişesi uzun süreli kullanım sağlamaktadır. Ayrıca kaliteli şişesi içerisindeki dezenfektanın uzun süre boyunca güvenle muhafaza edilmesini sağlar. Zaman içerisinde ürün etkisini ve koruyuculuğunu kaybetmez. Ellere ve tüm cilde güvenle uygulanabilir. Cildinizin pH dengesini hiçbir şekilde bozmaz. Pompasız bir şişede satılmaktadır. Böylece daha küçük şişelere kolayca doldurulabilir. Aynı zamanda doğrudan elinize dökerek de kullanabilirsiniz. Ürün hakkında dikkat edilmesi gereken en önemli detay sadece el ve cilt için uyumlu olduğudur. Bundan dolayı gıdaların üzerine dökmek sağlığınıza zarar verebilir.

Detrox Detroderm El ve Cilt Dezenfektanı Kaliteli midir?

Sağlığınızı korumak için tercih ettiğiniz hijyen ürünlerinde kaliteden ödün vermemek son derece önemlidir. Kalitesiz ürünler sizi korumadığı gibi tam tersine sağlığınıza ve cildinize zarar verebilmektedir. Detrox Detroderm el ve cilt dezenfektanı üstün kalite ile formüle edilmiştir. Hem eliniz hem de cildiniz için uygun olduğundan son derece işlevsel bir üründür. Mikrop, bakteri ve virüsleri büyük oranda ortadan kaldırırken aynı zamanda cildinizi tahriş etmez. Kızarıklık ve kaşıntı gibi cilt problemlerine sebebiyet vermez. Bu sayede hem kendiniz hem de sevdikleriniz için gönül rahatlığı ile tercih edebileceğiniz bir üründür. Pompasız Detroderm el ve cilt dezenfektanı 1000 ml yorumları itibari ile de dikkat çeken bir üründür. Kullanıcılarından tam not almayı başaran el dezenfektanı yüksek koruma sağlar.

Detrox Detroderm El ve Cilt Dezenfektanı Hijyen Sağlar mı?

Detroderm el dezenfektanı 1000 ml ne zaman isterseniz kullanabileceğiniz hijyenik bir üründür. Cildinizin pH düzeyine uygun bir şekilde üretildiği için etkili temizlik sağlarken aynı zamanda rahatsızlık vermez. İçeriğinde alkol bulunan bu ürün zararlı mikroorganizmaları kısa süre içerisinde öldürerek sizi korur. Hızlı etkisi ve yüksek koruma potansiyeli ile hastane, veteriner kliniği ve laboratuvar gibi hijyen gerektiren ortamlar için ideal bir üründür. Cerrahi işlemlerden önce ve sonra kullanılabilir. Diğer bir yandan günlük kullanıma da uygundur. Pompasız Detroderm el ve cilt dezenfektanı 1000 ml, isteğinize göre küçük şişelere boşaltılarak ya da dezanfektan dispenserlerine koyularak da kullanılabilir. Böylece çantanıza atarak istediğiniz her zaman yanınızda taşıyabilirsiniz. Siz de bu üstün etkili ürünü tercih ederek kendinizi çevrenizdeki farklı bakterilerden ve hastalıklardan koruyabilirsiniz. Sağlık ve hijyeniniz için ihtiyaç duyduğunuz tüm ürünleri Trendyol’un geniş ürün yelpazesinde bulabilir ve tek tıkla satın alabilirsiniz. Güvenli ödeme yöntemleri, hızlı teslimat ve iade ayrıcalıklarından pratik bir şekilde yararlanabilirsiniz.