Genel Markalar Ermeni Devrimci Paramaz & Abdülhamid'in Ittihat Terakki'ye Ermeni Sosyalistleri Ve Soykırım

221,40 TL
Son 1 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (16)
200 TL'ye 5 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
256,56 TL
200 TL'ye 5 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
263,32 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
249,55 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
262,88 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Ermeni Devrimci Paramaz & Abdülhamid'in Ittihat Terakki'ye Ermeni Sosyalistleri Ve Soykırım

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kitapzen Satıcı Ünvanı: İLYAS ŞANVER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7990345410
    Bu ürün Kitapzen tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Beyazit Meydani nda on dokuz arkadasiyla birlikte idam edilen Paramaz in ve Osmanli-Ermeni devrimci hareketinin mücadelesini irdeleyen elinizdeki kitap, resmi ideolojinin ve kendisini bu ideolojinin tesiriden kurtaramamis sosyalist hareketin örttügü bir tarihe isik tutuyor. Kadir Akin, bu ilk kaynak niteligindeki çalismasinda Paramaz ve arkadaslarini anlatmakla yetinmiyor, onlarin mücadelesinin daha iyi kavranabilmesi için o dönemin siyasi kosullarini ve Ermenilere uygulanan soykirimi, detayli arastirmalarin ürünü olan eserlerden yararlanarak yeniden inceliyor. Türkçe kaynaklarin yani sira, sadece bu çalisma için Ermenice asillarinin ilgili bölümlerinden yapilmis çevirileri de içermesi kitabin kaynak degerini yükseltiyor. Okur, kitapta Paramaz ve yoldaslarinin serüvenini izlerken, milliyetçi diye anlatilan Ermeni devrimcilerinin aslinda Türk devrimcileriyle birlikte mücadele etme çabasinda olan enternas-yonalistler oldugunu görecek. Kadir Akin da bu serüveni Ermeni devrimcilerinin tarihi olarak degil, müsterek mücadele tarihimizin bir parçasi olarak sunuyor, Paramazlari 'ötekilerin' degil, bizim kahramanlarimiz, bizim devrimcilerimiz olarak sahipleniyor. Ürün Adı: Ermeni Devrimci Paramaz Abdülhamidden İttihat Terakkiye Ermeni Sosyalistleri ve Soykırım Ürün Kodu: 9786054878338 Basım Yılı: 2019.00000000 Kapak Türü: Karton Kapak Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı Çevirmen: Kadir Akın En düşük fiyat politikasıyla, İnternet dünyasında benzersiz fiyatları siz değerli müşterilerimize sunuyoruz.%100 müşteri memnuniyetini ilke edinerek sizlere hizmet vermekteyiz. Tüm ürünlerde kargo ücretsizdir. Sipariş en geç 2-3 iş günü içerisinde kargolanır.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2023
Geri Bildirim Ver