Divortex Dvx Ped Ve Keçe Yıkama Temizleme Kovası Dvx6511

1.701,26 TL

Ürün Bilgileri

Divortex Dvx Ped Ve Keçe Yıkama Temizleme Kovası Dvx6511

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Auto Cher Satıcı Ünvanı: AUTO CHER OTO BAKIM LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0103102279200001 Vergi Kimlik Numarası: 1031022792
    Bu ürün Auto Cher tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • DVX Ped ve Keçe Yıkama Temizleme Kovası DVX6511 DVX Pads And Wool Washing & Cleaning Bucket Özellikleri:Orjinal Ürün.Ürün Kodu: DVX6511 Ped ve Keçeleri Kolay Şekilde Temizlemek İçin Tasarlanmıştır. Düzenli Temizlik Ped ve Keçelerinizin Ömrünü Uzatmaktadır. Tüm Çeşit Ped ve Keçeleri 30 Saniyede Temizler. Taşınabilir ve Tüm Çeşit Keçe ve Pedlere Göre Ayarlanabilir. Ped ve Keçelerinizin Derinlemesine Temizlenmesini Sağlar. Kullanım: Ped veya Keçeyi Makine Üzerinden Çıkarmadan Su Dolu Kovaya Sokun. Açılır-Kapanır Kova Başlığı Pedinizin Büyüklüğüne Göre Ayarlayın. 30 Saniye Düşük Devirde Makineyi Çalıştırın. Bu Süre Zarfında Ped veya Keçeniz Su İle Etkilişime Girerek Temizlenecektir. Bu Temizlik Ped ve Keçelerin Ömrünü Uzatmaya Yardımcı Olur. Orijinal Ürün.Fatura ile Gönderilir. Specifications: It is designed to clean pads and pads easily. Regular Cleaning Extends the Life of Your Pads. Cleans All Kinds of Pads in 30 Seconds. Portable and Adjustable for All Kinds of Pads. Usage: Without Removing The Pad From The Machine, Put It In A Bucket Of Water. The Retractable Bucket Head Adjust According To The Size Of Your Pad. Start the Machine at Low Speed for 30 Seconds. During this period, your pad will be cleaned by interacting with water. This Cleaning Helps to Extend the Life of Pads and Felts.
Geri Bildirim Ver