Diyanet Vakfı Yayınları Tecvidli Kur'an-ı Kerim Elif Ba'sı

Ürünün Diğer Satıcıları (25)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Diyanet Vakfı Yayınları Tecvidli Kur'an-ı Kerim Elif Ba'sı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KİTAPSEPETTE Satıcı Ünvanı: AZİM DAĞITIM KİTAP BASIM YAYINCILIK PAZARLAMA TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0127034411100015 Vergi Kimlik Numarası: 1270344111
    Bu ürün KİTAPSEPETTE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tecvidli Kur'an-ı Kerim Elif Bası Kolektif / Diyanet İşleri Başkanlığı Basım Yılı: 2019
  • Sayfa Sayısı: 50
  • Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
  • Ebat: 17 x 24
  • Dil: Arapça, Türkçe
  • Cilt Durumu: Karton Kapak
  • ISBN: 9789751952745
  • Yazar: Kolektif

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Arapça
  • Yazar Diyanet Komisyon
  • Sayfa Sayısı 51-100
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Diyanet Vakfı Yayınları Tecvidli Kur'an-ı Kerim Elif Ba'sı

Arap alfabesi anlamına gelen Elif Ba, Kur’an-ı Kerim okumayı öğrenmek isteyen kişiler tarafından öncelikle incelenmesi gereken kitaplardan biridir. Arapça dilinde harfler, kelimede kullanıldığı yere göre farklı şekillerde okunur. Diyanet İşleri Başkanlığı Yayınları Tecvidli Kuranı Kerim Elifbası özenle hazırlanır. İçerikte Kur’an-ı Kerim eğitimiyle ilgili mevcut çalışmalar incelenerek çabuk ve doğru şekilde Kuran okumayı kolaylaştıracak metot kullanılır. Kitap ile birlikte interaktif CD hazırlanarak harflerin doğru şekilde telaffuzunun öğrenilmesi sağlanır. Bu CD’de Kuran okuyan kişinin yakın çekimden görüntülenmesi sayesinde dudak hareketleri iyi şekilde anlaşılarak taklit edilebilir. Ders ders ilerlenecek şekilde hazırlanan 9789751952745 kodlu kitap çocuklar için Kuran-ı Kerim eğitiminde de kullanılabilir. Ürünü hem kendiniz hem de çocuğunuz için tercih ederek kutsal kitabı okumayı öğrenebilirsiniz.

  • İnteraktif CD destekli
  • Kuşe kağıt üzerine baskı
  • 56 sayfa

Diyanet Vakfı Yayınları Elifba Öğrenim Kitabı ve İçeriği

Diyanet Vakfı Yayınları Elifba Öğrenim Kitabı ve İçeriği

Kuran-ı Kerim okumayı öğrenmek isteyenler tarafından nasıl ve nereden başlanması gerektiği merak edilen konulardan biridir. Adım adım ilerlenmesi gereken Kuran-ı Kerim eğitiminde harflerin ve okunuşlarının doğru öğrenilmesi önem taşır. Elif-Ba Arapça harflerin nasıl okunduğunu ve yazıldığını öğreten önemli bir kaynaktır. Diyanet Vakfı Yayınları Elif Ba, tecvid eğitimi içermesi sayesinde Kuran okumanın doğru şekilde öğrenilmesini sağlar. Önce harfleri ve okunuşlarını sonrasında harflerin hece içinde kullanımlarını öğreten Elif Ba, Kuran okumayı öğrenmek isteyenler için iyi bir başlangıç kitabı olarak öne çıkar. Ders ders ilerleyen eser, namaz dualarını da Türkçe anlamı ile birlikte aktarır. Ürün ile birlikte gelen interaktif CD, hem kitap içerisindeki derslerin hem de duaların hoca tarafından seslendirilen video versiyonlarını içerir. Bu videolar sayesinde doğru bir şekilde Kuran-ı Kerim okumayı öğrenebilirsiniz.

Diyanet Vakfı Tecvidli Kur'an-ı Kerim Elif Ba'sı Yorumları

Diyanet Vakfı Tecvidli Kur'an-ı Kerim Elif Ba'sı Yorumları

Tecvid, Kuran-ı Kerim’i doğru ve güzel şekilde okuma anlamına gelen ilimdir. Arapça dilinde yazıya geçirilen Kuran-ı Kerim okurken harflerin doğru seslendirilmesi büyük önem taşır. Okumayı öğrenirken tecvid eğitimini de içeren bir kaynağın takip edilmesi öğrenme sürecini oldukça kolaylaştırılır. Diyanet Vakfı Yayınları Tecvidli Kur'an-ı Kerim Elif Ba'sı kullananlar kitabın içerisinde yer alan tecvid eğitiminden oldukça memnundurlar. Eğitimin interaktif CD ile desteklenmesi hızlı ve doğru bir şekilde öğrenim sağlar. Diyanet Vakfı Yayınları Tecvidli Kur'an-ı kerim Elif Ba'sı, tecvid eğitiminin yanı sıra içeriğinde namaz dualarına da Türkçe anlamları ile birlikte yer verir. Ayrıca sayfa sonlarında Kuran’ı Kerim okumayı öğrenmek ve öğretmek hakkındaki Hadis’i Şerifler ve ayetler bulunur. Kitabı takip ederek hem tecvidli olarak Kuran okumayı öğrenebilir hem de hadisler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Diyanet Vakfı Yayınları Kur'an-ı Kerim Elif Ba'sı Fiyatı

Diyanet Vakfı Yayınları Kur'an-ı Kerim Elif Ba'sı Fiyatı

Kuran-ı Kerim okumayı öğrenmeye başlarken doğru kaynağın seçilmesi oldukça önemlidir. Arapça dilinde harfler kelime içerisinde bulundukları yere göre farklı okunuşlara sahiptir. Önce harflerin teker teker sonrasında hece ve kelimeler içerisinde öğretilmesi doğru şekilde okumak için oldukça faydalıdır. Tecvidli okumanın önemli olduğu Kuran-ı Kerim’de öğrenim sürecinin video kaynaklar ile desteklenmesi öğrenmeyi kolaylaştırır. Ders ders ilerlemesi ve interaktif CD içermesi ile anlaşılır bir kitap olan Diyanet Vakfı Yayınları Tecvidli Kur'an-ı Kerim Elif Ba'sı fiyatı elverişli rakamlarla satışa sunulur. Dini eğitim veren kurumlarda kullanılmak üzere de sıkça tercih edilen ürünü hem kendiniz hem de çocuğunuz için kullanabilirsiniz. Kuran-ı Kerim okumayı öğrenmek için uygun bir kaynak arıyorsanız ürünü Trendyol’da Diyanet Vakfı Yayınları Tecvidli Kur'an-ı Kerim Elif Ba'sı yorumları ile birlikte inceleyerek satın alabilirsiniz.