DJI OM 5 - 3 Eksenli Akıllı Telefon Dengeleyici, Dahili Uzatma Çubuğu, Gri

2.983 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

DJI OM 5 - 3 Eksenli Akıllı Telefon Dengeleyici, Dahili Uzatma Çubuğu, Gri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DJI Satıcı Ünvanı: SERGAM TURİZM OTELCİLİK VE İNŞAAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0837045316100019 Vergi Kimlik Numarası: 8370453161
    Bu ürün DJI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver

DJI OM 5 - 3 Eksenli Akıllı Telefon Dengeleyici, Dahili Uzatma Çubuğu - Gri

DJI OM 5 - 3 eksenli akıllı telefon dengeleyici dahili uzatma çubuğu gri sayesinde kolay bir şekilde kaliteli fotoğraflar ve videolar çekebilirsiniz. Doğru açıyı rahatça yakalamanıza olanak sağlayan bu ürünün kullanımı oldukça basittir. Bu sayede üründen herkes faydalanabilir. Gri rengi ve pratik tasarımı ile beğeni toplar. Yer kaplamayan bu ürünü her daim yanınızda taşıyabilir ve ürünün avantajlarından faydalanabilirsiniz. Bu uzatma çubuğu, geniş açıdan fotoğraf ve video çekimine olanak sağlar. 215 mm boyutunda olan uzatma boyutu ile görüntülere farklı bir perspektif kazandırabilirsiniz. Ürünün sahip olduğu ShotGuides sayesinde bulunduğunuz ortama göre çekim önerileri almak ve profesyonel kalitede görüntüler yakalamak mümkündür. Farklı çekim modları ile istediğiniz ortamda yaratıcı çalışmalar yapabilirsiniz.

  • Geniş açılı fotoğraflar
  • Kullanışlı uzatma özelliği
  • Güvenli telefon dengeleme

DJI OM 5 - 3 Eksenli Akıllı Telefon Dengeleyici Özellikleri

DJI OM 5 - 3 Eksenli Akıllı Telefon Dengeleyici Özellikleri

Kalabalık grupların içerisinde bulunduğu fotoğraflar ve videolar çekmek oldukça zorlayıcı olabilir. Geniş bir alanı kamera açısına sığdırmak için kullanılabilecek uzatma çubukları, bu konuda işinize yarayabilir. DJI OM, 215 mm uzunluğundaki yapısı sayesinde geniş açılı görüntü elde etmenize olanak sağlar. Ürün aynı zamanda 5 - 3 eksenli yapısı sayesinde orijinal ve yaratıcı açılardan görüntü elde etmenize de imkan verir. Yalnız olduğunuzda dahi profesyonel kalitede görüntüler yaklamanıza olanak veren bu ürün, oldukça fazla rağbet görür. Çubuk tutma yerinde bulunan kontrol düğmeleri sayesinde pratik bir şekilde ürünü kullanabilirsiniz. DJI OM 5 - 3 eksenli akıllı telefon dengeleyici dahili uzatma çubuğu gri fiyatı belirlenirken cihazın sahip olduğu özellikler düşünülür. Avantajlı özelliklere sahip bu ürünü kullanarak siz de etkileyici fotoğrafları kolay bir şekilde çekebilirsiniz.

Kullanışlı DJI Dahili Uzatma Çubuğu Yorumları

Kullanışlı DJI Dahili Uzatma Çubuğu Yorumları

DJI uzatma çubuğu, gri renkli sade bir görünüme sahiptir. Ürün, ideal boyutlarda olduğundan gittiğiniz her yerde çubuğu kolaylıkla yanınızda taşıyabilirsiniz. Portatif yapısı sayesinde her daim pratik bir şekilde yaratıcı görüntüler elde etmenizi sağlar. 215 mm uzaklık elde etmenize yarayan bu uzatma çubuğu, farklı açılar yakalamanız için oldukça uygundur. Ürün, 170 - 290 gram aralığındaki telefonları taşıyabilecek bir yapıya sahiptir. Dayanıklı yapısı sayesinde pek çok farklı cihaz ile birlikte kullanılabilir. Kaliteli materyallerden üretilerek uzun ömürlü performans sağlar. DJI OM 5 - 3 eksenli akıllı telefon dengeleyici dahili uzatma çubuğu gri yorumları telefonu dikey ve yatay olarak takabilmenin kullanışlı olduğuna vurgu yapar. Modelin ekstra ayağını kullanarak telefonunuzu sabitleyebilir ve uzaktan videolar çekebilirsiniz. Sabitleyici ayak sayesinde zahmetsiz bir şekilde profesyonel kalitede görüntüler elde edebilirsiniz.

Pratiklik Sağlayan DJI OM 5 - 3 Eksenli Telefon Tutucu

Pratiklik Sağlayan DJI OM 5 - 3 Eksenli Telefon Tutucu

DJI OM 5 telefonunuzu dengeli ve sabit bir şekilde tutmaya yarayan kullanışlı bir üründür. Fotoğraf ve video çekerken büyük kolaylık sağlayan cihaz, pratik bir şekilde kullanılabilir. 170 ve 290 gram ağırlığındaki cihazları tutmak için ideal tasarımdır. Sabit ayakla veya sopadan elle tutularak kullanılabilir. Sabit ayak takıldığında cihaza uzak olsanız bile net ve kaliteli bir görüntü elde edebilirsiniz. DJI telefon tutucu 215 mm uzunluğunda bir çubuk uzunluğuna sahiptir. Kullandığınız ana göre çubuğun uzunluğunu ayarlayabilir ve ürünü dilediğiniz zaman kolay bir şekilde kısaltabilirsiniz. Ürün, şık ve kullanışlı tasarımı ile de dikkatleri üstüne çekmeyi başarır. Gri rengin ağırlıkta kullanıldığı bu cihaz, portatif boyutu sayesinde kolay bir şekilde taşınabilir. Gittiğiniz her yere yanınızda taşıyabileceğiniz bu kullanışlı ürüne Trendyol’dan kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.