Dockers 225231 9PR Siyah Erkek Bot 100419897

349,99 TL
Beden:
Beden Tablosu
40
41
42
43
44
45

Ürün Bilgileri

Dockers 225231 9PR Siyah Erkek Bot 100419897

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FLO-OMS Satıcı Ünvanı: FLO MAĞAZACILIK VE PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Vergi Kimlik Numarası: 3880239429
    Bu ürün FLO-OMS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Menşei: Türkiye
  • İç Materyal: Tekstil
  • Dış Materyal: Hakiki Deri
  • Taban: Termo
  • Su Geçirmez/Suya Dayanıklı: Suya Dayanıklı
  • Kapatma Şekli: Bağcıklı

Ürün Özellikleri

  • Materyal Hakiki Deri
  • Kumaş Teknolojisi Su Geçirmez
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Dockers 225231 9PR Siyah Erkek Bot

Dockers siyah erkek bot, kış aylarında ayaklarınızı en zorlu hava şartlarından bile korumak için üretilmiştir. Ayak sağlığı konusunda hassas olan erkekler için uygun, oldukça ergonomik bir tasarıma sahiptir. Soğuk havalarda vücudun ayaktan ısı kaybetmesini engeller. Bağcıklı yapısı sayesinde botu ayağınızın ölçülerine göre ayarlayabilirsiniz. Dockers hakiki deri siyah erkek bot oldukça şık bir üründür. Siyah rengi sayesinde tüm giysilerinizle uyumlu bir görünüm sergiler. Boğazlı tasarımı ile bileklerin üst tarafına kadar ayağınızı sarmalar. Bu sayede karla kaplı alanlarda bile güvenle kullanılabilir. Ayaklarınızı zorlu hava şartlarından koruyarak soğuk nedeniyle hasta olma ihtimalinizi minimize eder.

Dockers Siyah Erkek Botun Genel Özellikleri Nelerdir?

  • Dış materyali hakiki deriden üretilmiştir.
  • Suya dayanıklıdır.
  • Termo taban özelliği sayesinde ısı kaybını engeller.

Dockers Siyah Erkek Botun Genel Özellikleri Nelerdir?

Dockers Siyah Erkek Bot

Dockers 225231 9PR siyah erkek botun dış bölümü hakiki deri kullanılarak üretilir.Bu sayede ısı yalıtımı konusunda son derece başarılıdır. İç kısmında ise ayak sağlığına zarar vermeyen yüksek kaliteli dokuma materyal kullanılmıştır. Taban kısmı termo özellikli olduğu için ayağın alt tarafından da oldukça kuvvetli bir şekilde ısı yalıtımı sağlar. Bağcıklı tasarımı ile istenilen ölçülerin ayarlanmasına imkân tanır. Bu sayede konforlu bir kullanım sunar. Dockers erkek siyah deri bot suya dayanıklı olduğu için hava şartları ne olursa olsun dışarıda özgürce dolaşmanıza imkân tanır. Bilekleri saran boğazlı bir tasarıma sahiptir. En üst kısımda yer alan bağcık delikleri boş bırakılarak da kullanılabilir. Bu sayede, görece daha sıcak koşullarda, ayağınızın daha fazla hava almasını sağlayarak sağlıklı bir kullanım şekli de elde edebilirsiniz.

Dockers Siyah Erkek Bot Sıcak Tutar mı?

Dockers Siyah Erkek Bot

Dockers siyah erkek bot en zorlu hava şartlarında bile kullanıcıların ayaklarını sıcak tutar. Sahip olduğu ileri teknoloji termo taban özelliği sayesinde ayağın yer ile temas ettiği, en çok ısı kaybının olduğu bölümde bile tam koruma sağlar. Karlı ve yağmurlu havalarda rahatlıkla kullanabileceğiniz bir üründür. Dockers siyah erkek bot; kışlık ayakkabılar giymekten hoşlanmayan, ergonomi konusunda hassas kullanıcıların fikirlerini değiştirecek niteliktedir. Oldukça şık bir görünüme sahip olan Dockers siyah erkek bot, kış aylarında da görünümlerinden taviz vermeyen kullanıcıların beğenisine sunulmuştur. Ortalama kalınlıktaki alt tabanı sayesinde bahar aylarında da bot giymek isteyen kullanıcıların rahat etmesini sağlar. Hava sıcaklığı ne olursa olsun ısı yalıtımı konusunda oldukça iddialı olan Dockers siyah erkek bot, bağcıkları gevşetilerek bahar aylarında da rahatlıkla kullanılabilir.

Dockers Siyah Erkek Bot Kaliteli ve Kullanışlı mıdır?

Dockers Siyah Erkek Bot

Dockers siyah erkek bot, özellikle kış aylarında, oldukça kullanışlı bir üründür. Kaliteli malzemesi ile ayak sağlığı ve botların ısı yalıtımı konusunda hassas olan erkeklerin bile ilgisini çekmeyi başarır. Hakiki deri dış kısmı sayesinde kötü hava şartlarından bile su geçirmez. Islanma nedeniyle ısı kaybına neden olmaz. Kış aylarında sık sık dışarıda bulunması gereken erkekler için son derece uygun bir üründür. Özellikle kış aylarında kullanılması için tasarlanan ergonomik yapılı Dockers 225231 9PR siyah erkek bot yorum konusunda kullanıcılarından çok sayıda olumlu geri dönüş almaktadır. Ürün sayfasında bulunan kullanıcı yorumları kısmından daha detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Gerçek kullanıcılar tarafından yazılan bilgiler, sipariş vermeden önce ürünün size uygun olup olmadığı hakkında karar vermenize yardımcı olur. Dockers siyah erkek bot Trendyol üzerinden hemen sipariş verebileceğiniz bir üründür. Trendyol’un fırsatlarından yararlanarak ekonomik bir alışveriş deneyimine sahip olabilirsiniz.