doğaşık Amerikan Sarmaşığı Fidanı 40 50 Cm

165 TL

Ürün Bilgileri

doğaşık Amerikan Sarmaşığı Fidanı 40 50 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: doğaşık Satıcı Ünvanı: İCLAL BEYZA ORHAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6460735782
    Bu ürün doğaşık tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dış Mekan Amerikan Sarmaşığı Bitkisi Ürün Açıklaması: Dış mekan amerikan sarmaşığı bitkisi, dayanıklı ve gösterişli bir bitkidir. 10-15 metre boya kadar büyüyebilen bir sarmaşıktır. Yaprakları yeşil renklidir ve sonbahar aylarında kırmızıya döner. Çiçekleri, küçük ve beyaz renklidir. Amerikan sarmaşığı bitkisi, güneşli veya yarı gölgeli alanları sever. Kuraklığa ve soğuğa dayanıklıdır. Bu nedenle dış mekanlarda yetiştirilmesi için ideal bir bitkidir. Amerikan sarmaşığı bitkisi bakımı oldukça kolaydır. Bitkiyi güneş gören veya yarı gölgeli bir yere dikmeniz gerekir. Yaz aylarında düzenli olarak sulamanız, kış aylarında ise sulamayı azaltmanız yeterlidir. Amerikan sarmaşığı bitkisi, bahçenizi güzelleştirmenin ve aynı zamanda dekoratif bir görünüm kazandırmanın harika bir yoludur. Özellikler: Dayanıklı ve gösterişli bir bitkidir. Yeşil renkli yapraklara sahiptir. Sonbahar aylarında kırmızıya dönen yapraklara sahiptir. Küçük ve beyaz renkli çiçeklere sahiptir. Güneşli veya yarı gölgeli alanları sever. Kuraklığa ve soğuğa dayanıklıdır. Bakım: Güneş gören veya yarı gölgeli bir yere dikin. Yaz aylarında düzenli olarak sulayın. Kış aylarında sulamayı azaltın. Gübreleme için her yıl ilkbahar aylarında azotlu gübre kullanın. Budamayı, bitkiyi şekillendirmek için ilkbahar aylarında yapabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Renk Kırmızı
Geri Bildirim Ver