Dökümix Döküm Organik Tost Makinesi 1800w Lila Ev Tipi

Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.690 TL

Ürün Bilgileri

Dökümix Döküm Organik Tost Makinesi 1800w Lila Ev Tipi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BİZDENEVE Satıcı Ünvanı: EMRE MUTLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aksaray Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 6155241909200015 Vergi Kimlik Numarası: 6250594122
    Bu ürün BİZDENEVE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • MAXMUS Dökümix döküm organik tost makinesi 1800w lila ev tipi gövde ve grubu tamamen çelikten avrupa standartlarında imal edilmiştir. Ürünün tasarımı kullanım ve temizleme aşamasında insan sağlığına zarar vermeyecek şekilde üretilmiştir. Ayarlanabilir otomatik ısı termostatı tek parça dayanıklı kulp sistemi krom rezistans yüzeyinde hiç bir kaplama yoktur, temizliği kolaydır. Yüzey kalitesi bozulmadan yıllarca kullanabilme imkanı. patent tescil 2014/04039 tasarım tescil 2014/02414 kod dt 30 kapasite 8 dilim güç 2x900w/1800w gerilim 220v/240 50-60 hz döküm 30x22 cm / 7 kg ebatlar h:32 - W:32 - L:17

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 1501 - 2000 Watt
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Materyal Döküm
  • Renk Mor
  • Izgara Özelliği Var
  • Ekmek Dilim Kapasitesi 6+
  • Isı Ayarı 3 Kademeli
  • Plaka Kullanımı Tek Yönlü
  • Çıkarılabilir Plaka Yok
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Dökümix TMMPN23582004 1800 W Ev Tipi Lila Organik Döküm Tost Makinesi

Dökümix döküm ev tipi organik lila tost makinesi ile lezzetli öğünler hazırlayabilirsiniz. Sadece tost değil aynı zamanda et, tavuk, balık gibi et ürünlerini de pişirebilen bu ürün oldukça kullanışlı ve pratiktir. Biber, patlıcan, havuç ve kabak gibi sebzeleri de bu tost makinesi ile pişirmek çok kolaydır. Lezzetli ve sağlıklı yemekleri bu ürünü kullanarak yapabilirsiniz. Dökümix döküm ev tipi organik lila tost makinesinin ağır kapağı malzemeleri sıkıştırıp bastırır. Bu sayede makineye müdahale etmek durumunda kalmazsınız. Tostlarınız incecik ve çıtır çıtır olur. Bu makineyle dakikalar içinde sağlıklı ve lezzetli tostlar yapabilirsiniz. Günün her saatinde rahatlıkla kullanabileceğiniz bu küçük ev aletiyle yemek yapmak çok keyifli bir hâl alır.

  • Tamamen çelik gövde
  • Dayanıklı kulp sistemi
  • 32 x 32 x 17 cm

Dökümix Döküm Organik Tost Makinesinin Özellikleri Nasıldır?

Dökümix Döküm Organik Tost Makinesinin Özellikleri Nasıldır?

Dökümix döküm ev tipi organik lila tost makinesi oldukça donanımlı bir üründür. Canlı, parlak lila rengi ve 32 x 32 x 17 cm boyutları ile göze hitap eden bu ürün oldukça kullanışlıdır. Yüzeyleri doğal döküm olan bu ürün sağlığa zararlı maddeler içermez. Dökümden gelen ağırlığı sayesinde malzemeler makinenin içinde incecik bir hâle gelir. 7 kg ağırlığa sahip olan döküm ürün ergonomiktir. Tek parça dayanıklı kulp sistemi sayesinde makineyi kolayca açıp kapatabilirsiniz. Büfelerde yapılan lezzetli, incecik ve kıtır kıtır tostları evinizin mutfağında hazırlayabilirsiniz. Dökümix 1800 W döküm organik ev tipi lila tost makinesi ile çok lezzetli ızgara yemekleri de yapabilirsiniz. Güçlü motoru sayesinde kısa süre ısınarak pişirme süresini minimuma indirir. Bu sayede hem zaman hem de enerji tasarrufu sağlar.

Dökümix Döküm Lila Ev Tipi Tost Makinesi Performansı Nasıl?

Dökümix Döküm Lila Ev Tipi Tost Makinesi Performansı Nasıl?

Dökümix döküm ev tipi organik lila tost makinesinin performansı oldukça iyidir. 1800 W güce sahip bu ürün Avrupa standartlarına uygun şekilde üretilir. Makinenin krom rezistansı yüksek ısılara direnç gösterir. Bu nedenle uzun süreli kullanımlarda dahi performansından ödün vermez. Dökümix döküm ev tipi organik lila tost makinesi ayarlanabilir otomatik ısı termostatına sahiptir. Bu sayede tost makinesini istediğiniz sıcaklıkta sabit tutabilirsiniz. Döküm gövdesi sayesinde bu ürünü her gün güvenli bir şekilde kullanabilirsiniz. Uzun yıllar boyunca kullanabileceğiniz Dökümix 1800 W döküm organik ev tipi lila tost makinesi ısıyı tüm yüzeye eşit dağıtır. Döküm tost makinesinde 8 dilim ekmeği rahatlıkla aynı anda ısıtabilirsiniz. Kalabalık aileler için ideal olan Dökümix döküm ev tipi organik lila tost makinesi; kir tutmaz, paslanmaz ve yapışmaz gövdeye sahiptir.

Dökümix Döküm Ev Tipi Organik Tost Makinesi Kaliteli mi?

Dökümix döküm ev tipi organik lila tost makinesi son derece kaliteli bir üründür. Tamamen çelikten oluşan gövdesi sayesinde uzun ömürlü bir kullanım sunar. Üstün performansını uzun süre koruyarak ekonomik açıdan da avantaj sağlar. Dökümix döküm ev tipi organik lila tost makinesinin temizliği de oldukça kolaydır. Zararlı madde içermeyen bu tost makinesini sadece silerek temizleyebilirsiniz. Güvenli kullanım vadeden bu ürün, fazla ısı oluştuğunda çalışmayı durdurarak hem kendini hem de kullanıcıyı korur. Güvenli, kaliteli, yüksek performanslı Dökümix döküm ev tipi organik lila tost makinesi kullananlar üründen son derece memnundur. Bu ürünü Trendyol’dan birkaç tıkla güvenli ve hesaplı bir şekilde satın alabilirsiniz. Ürünün kalitesi, performansı ve kullanımı hakkında daha fazla bilgi almak için Dökümix 1800 W döküm organik ev tipi lila tost makinesi yorumlarını okuyabilirsiniz.