Dopagu Doğal Nefes Açıcı Inhealer Salt

289,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Dopagu Doğal Nefes Açıcı Inhealer Salt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HOLNER Satıcı Ünvanı: HOLNER PAZARLAMA DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0463127124200001 Vergi Kimlik Numarası: 4631271242
    Bu ürün HOLNER tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bilinen bir yan etkisi olmayan % 100 doğal, ilaç ve koruyucu içermez.
  • İnhealer tekrar kullanılabilir. Solunum problemi için eski bir tedavi olan tuz tedavisinin tüm doğal faydalarını sağlar.
  • Tekrardan doldurulabilir.
  • Astım, nezlesi, öksürük, soğuk algınlığı, sinüs, horlama ile ilişkili semptomları hafifletmeye yardımcı olabilir.
  • KOAH, ve Braeathing Sorunları ile ilişkili semptomların hafifletilmesine yardımcı olabilir.
Geri Bildirim Ver

Dopagu Doğal Nefes Açıcı Inhealer Salt

Solunum rahatsızlıkları pek çok insanda yaygın bir şekilde görülür. Herhangi bir ilaç ya da kimyasal kullanmadan bu rahatsızlığı önlemek son derece basittir. Doğal ürünler, müşterilerin ilk tercihleri arasında yer alır. Dopagu tarafından imal edilen doğal nefes açıcı ürünü, çok faydalı olmasıyla bilinir. %100 doğal olan yapısı ile müşterilerin beğenisini kazanır. Ürünün içerisinde bulunan tuz oranı sayesinde solunum yollarında kısa sürede rahatlama görülür. Tekrar kullanılmaya elverişli olan bu ürün, ağız veya burun yolundan alınabilir. Ergonomik tasarımı sayesinde kolaylıkla taşınabilir. Sinüs, geniz ve akciğer bölgelerinin tam anlamıyla temizlenmesine yardımcı olur. Siz de soğuk algınlığı, nezle, astım ve öksürük gibi rahatsızlıkları hafifletebilirsiniz. Eski tedavi yöntemlerinden biri olarak bilinen tuz yöntemini bu nefes açıcı seçeneğiyle deneyimleyebilirsiniz.

  • %100 doğal yapı
  • Faydalı özellik
  • Tekrar kullanma imkanı

%100 Doğal Yapılı Dopagu Inhealer Salt Nefes Açıcı

%100 Doğal Yapılı Dopagu Inhealer Salt Nefes Açıcı

Solunum yollarında bulunan iltihaplı rahatsızlıklar, birçok insanın sağlığını olumsuz etkiler. Doğal yapıda üretilen nefes açıcı çeşitleri, müşterilerin ilk seçimleri arasında bulunur. Dopagu doğal nefes açıcı inhealer salt, %100 doğal bir yapıya sahiptir. Sprey formunda üretilen bu ürünü isteğe bağlı olarak burundan ya da ağızdan kullanabilirsiniz. İçerisinde herhangi bir kimyasal ve koruyucu bir madde bulunmadığından sağlıklı bir kullanım imkanı sunar. Çok eskilerden gelen bir yöntem olan tuz tedavisini uygulayan ürün, oldukça güvenlidir. Astım ve KOAH gibi rahatsızlığı olan tüm hastalar, uzman doktorlar tarafından da önerilen bu nefes açıcı seçeneğini gönül rahatlığıyla tercih edebilir. Solunum yollarında oluşan daralmaları engelleyerek rahat biçimde nefes almayı sağlayan bir açıcı arıyorsanız Dopagu tarafından imal edilen %100 doğal bu ürünü satın alabilirsiniz.

Faydalı Özellikleriyle Dopagu Inhealer Salt Nefes Açıcı

Faydalı Özellikleriyle Dopagu Inhealer Salt Nefes Açıcı

Solunum yollarının tedavisinde doğal terapi yöntemlerinin uygulanması sağlık açısından oldukça önemlidir. Birbirinden farklı özelliklere sahip olan inhealer özellikli tuz çeşitleri, solunum yolları rahatsızlıklarının kısa sürede iyileşmesine yardımcı olur. Dopagu markası tarafından imal edilen bu nefes açıcı, sprey formatına sahiptir. Temiz bir yapıda üretilmiş olması, müşterilere maksimum fayda imkanı sunar. Bununla birlikte burun ya da ağızdan kullanılabilen ürünün büyük etkileri bulunur. Sinüslerin kısa sürede temizlenmesine yardımcı olurken kaliteli ve konforlu bir kullanım sürecini de beraberinde getirir. Ürünün içerisinde yer alan tuz ekstresi, faydalı özelliği ile solunum yolunda sıkıntı yaşayan hastalara hitap eder. Dopagu doğal nefes açıcı inhealer salt kullananlar ürünün faydalarından ve kimyasal içermeyen yapısından son derece memnun olduklarını belirtirler. Siz de solunum yollarında rahatlama istiyorsanız bu ürünü satın alabilir ve güvenle kullanmaya başlayabilirsiniz.

Dopagu Doğal Inhealer Salt Nefes Açıcı Fiyatı ve Yorumları

Dopagu Doğal Inhealer Salt Nefes Açıcı Fiyatı ve Yorumları

Dopagu markası tarafından üretilen bu nefes açıcı tuz seçeneği, oldukça kaliteli ve sağlıklıdır. Herhangi bir yan etkisi bulunmayan ürün, güvenli bir kullanım deneyimi sunar. Tüm doğal ve özel faydaları içerisinde barındırdığından müşterilerin solunum yolu iltihaplarını temizlemeye yardımcı olur. Ürünün tekrar kullanılabilmesi, hastaların uzun süreli ihtiyaçlarını karşılamaya imkan tanır. İçeriğinde bulunan tuz bittiğinde yeniden tedarik edebilir ve bu sprey formatındaki şişeye ekleyebilirsiniz. Ayrıca ergonomik ve küçük tasarımı sayesinde dilediğiniz yere gönül rahatlığıyla götürebilirsiniz. Dayanıklı bir yapıya sahip olan bu modelin yüzeyinde çatlama ve kırılma oluşmadığı için uzun süre kullanılmaya uygundur. Dopagu doğal nefes açıcı inhealer salt fiyatı ürün özellikleriyle orantılı biçimde belirlenir ve her bütçeye hitap eder. Trendyol ile Dopagu doğal nefes açıcı inhealer salt yorumları ve beğeni oranları hakkında da bilgi sahibi olabilirsiniz.