Dorlion Yayınları Dünya Çocuk Klasikleri Dev Set - 1 - ( 7-12 Yaş) 50 Kitap

1.750 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Dorlion Yayınları Dünya Çocuk Klasikleri Dev Set - 1 - ( 7-12 Yaş) 50 Kitap

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İNSANCIL KİTAP -Dorlion Yayınları Satıcı Ünvanı: AHMET KAYGUSUZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Eskişehir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5370042182
    Bu ürün İNSANCIL KİTAP -Dorlion Yayınları tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Yaş 9+ Yaş
  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Anonim
  • Setli/Tekil Setli Ürün
Geri Bildirim Ver

Dorlion Yayınevi 2201015175877 Dünya Çocuk Klasikleri Dev Set 1 50 Kitap

Dorlion yayınevi dünya çocuk klasikleri dev 50’li set-1 7-12 yaş, içerisinde 10 adet kitap bulunan 5 setten oluşan toplam 50 kitaplık bir seridir. Dünya Çocuk Klasikleri, globalleşen dünyada aynı etik ve moral değerlere sahip, vicdanlı ve kendilerini iyi geliştirmiş kültürlü çocuklar yetiştirmek için üretilmiştir. Ülke ve kültür farkı olmaksızın, içerisinde global değerler bulunduran bu kitaplar, herhangi bir dil, din, ırk ayrımı belirtmeksizin hazırlanmış olup, Türkiye başta olmak üzere tüm dünyada sıklıkla tercih edilen bir kitap serisi olmaktadır.

  • Tüm eserler Türkçe diline çevrilmiştir.
  • Kitapların boyutları klasik boyuttur, çocukların rahatlıkla okuması için dizayn edilmiştir.
  • 7 yaşından itibaren her yaş grubu okuyabilmektir.

Dorlion Yayınevi 7-12 Yaş Dev 50’li Set Kimler İçindir?

Dorlion Yayınevi 7-12 Yaş Dev 50’li Set Kimler İçindir?

Dorlion yayınevi dünya çocuk klasikleri 50’li set-1 7-12 yaş aralığındaki çocukların kullanımı için dünya standartlarında üretilmiştir. Ülke ayrımı olmadan, çocukların zihinsel gelişimi ve kültürel gelişimini global algıda arttırmak adına tasarlanan bu set, ilkokula başlayan çocukların, ortaokula kadar okunması gereken kitapları içerisinde barındırmaktadır. Okuma serüvenlerine ilkokulla başlayan öğrencilerin, okumayı öğrendikten sonra hızlı okuma alıştırmalarında kullanabilecekleri kitapları da içerisinde barındırdığından, 7 yaş itibariyle okunmaya uygun görülmüştür. Çoklu kitapların barındığı 5 set şeklinde satılan Dünya Çocuk Klasikleri toplamda 50 kitap barındırdığından kitap okuma gelişimlerine katkıda bulunmak isteyen yardımseverlerin köy okullarına bağışlayabileceği bir set olarak da bilinmektedir. Dorlion yayınevi dünya çocuk klasikleri dev 50’li set-1 7-12 yaş yorumlarından kullanıcı değerlendirmelerini görebilir ve ürünü çocuklarına daha önceden almış ebeveynlerin görüşlerini görüntüleyebilirsiniz.

Dorlion Yayınevi 50 Kitap Dünya Klasiklerinin Avantajları Nelerdir?

Dorlion yayınevi dünya çocuk klasikleri dev 50’li set-1 7-12 yaş fiyatı, kitapların set halinde olmasından dolayı oldukça avantajlıdır. Tekli fiyatlar baz alındığında toplum alım oldukça bütçe dostu bir alternatiftir. Her çocuğun mutlaka okuması gereken kitapları derleyen Dünya Çocuk Klasikleri serisi kitapları, eğlendirirken öğreterek, çocuklara hem okuma alışkanlığı hem de hızı okuma özelliği kazandırmaktadır. İleriki okul yıllarında her çocuktan bu kitapları önceden okumaları beklendiğinden toplu alım avantajı sadece fiyat avantajı değil, aynı zamanda genel kültür seviyesinde artış ve zaman kazanmak adına da çocuklara avantaj sağlamaktadır. Ortaokul son sınıf ve lise yıllarında öğrencilerin önlerine çıkacak olan paragraf soruları başta olmak üzere hızlı okuma okuduğunu anlama ve okuma alışkanlığı kazanmalarına yardımcı olan set, çocukların bir zorunluluk olarak okumasını değil, eğlenmek için okumalarını sağlamaktadır.

Dorlion Yayınevi Dünya Çocuk Klasikleri Seti Hangi Kitapları İçerir?

Dorlion yayınevi dünya çocuk klasikleri set-1 7-12 yaş 50 kitap, 1.set içeriği Yanlışlıklar Komedyası, Romeo Ve Juliet, Pinokyo, Bir Günlük Düş , Bir Şeftali Bin Şeftali, Yıldız Ve Konuşan Bebek, Küçük Kara Balık, Pancarcı Çocuk, Sevgi Masalı, Yıldız İle Kargalar’dır. Set 2 içerisinde Zaman Makinesi, Görünmeyen Adam, Dünyalar Savaşı, Gezgin Cambazlar, Dünyanın Merkezine Seyahat, Rüzgar Büyücüsü, Cambazhane Köpeği, Altın Tayın Hikayesi, Ali Baba Ve Kırk Haramiler bulunmaktadır. Set 3, Demir Maskeli Adam, Robin Hood, Güliver’in Gezileri, Gümüş Patenler, Tom Amca’nın Kulübesi, Beyaz Diş, Monte Cristo Kontu, Hedi, Aya Yolculuk, 80 Günde Devri Alem, Küçük Erkekler eserlerini barındırmaktadır. Set 4, Mercan Adası, Denizler Altında, Jane Eyre, Küçük Kadınlar, Kara Ok, Define Adası, Bremen Mızıkacıları, Kayıp Prens, Kimsesiz Çocuk ve Wilhelm Tell’dir. Set 5, La Fontaine Hikayeleri 1-2, Güliver Hikayeleri Cüceler Ülkesi ve Devler Ülkesi, Pocahontas ile Kaptan John Smith’in Hikayesi, Yavru Kurt, Karpatlar Şatosu, Lord Jim, Peri Masalları, Michel Strogoff’u bulundurmaktadır.