Dräger Drager Parat 5510 Yangın Kaçış Maskesi (tekli Paket)

7.000 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

Dräger Drager Parat 5510 Yangın Kaçış Maskesi (tekli Paket)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ver Pluvia Satıcı Ünvanı: HANİFE ÇAĞŞAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2401720785600001 Vergi Kimlik Numarası: 2200767548
    Bu ürün Ver Pluvia tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Drager Parat 5510 Yangın Kaçış Maskesi (Tekli Paket) Drager PARAT® kaçış başlıkları her zaman mümkün olduğunca hızlı bir kaçış gerekliliği dikkate alınarak kullanıcılarla beraber geliştirilmiştir. Dräger PARAT optimize edilmiş kullanım konforu, sağlam gövdesi ve test edilmiş filtreleri ile kullanıcısını kaçış esnasında en az 15 dakika boyunca yangında oluşan endüstriyel toksik ve yangın sonrası oluşan gazlardan buharlardan ve partiküllerden korur. Kullanım: Toksik gazlara, buharlara ve partiküllere karşı koruma sağlar – Filtre: CO P2 Filtre Onay: Kaçış filtre cihazları için EN 14387:2004 gereğince ek olarak H2S‘e karşı (2.500 ppm) kullanım için DIN 58647-7 uyarınca test edilmiştir. SADECE 3 ADIMDA KAÇIŞA HAZIR Ambalaj açıldığında filtre tapası otomatik olarak filtreden ayrılır. Bu sırada filtre başlangıç pozisyonuna itilir ve başlık hemen takılabilir. Esnek iç manşetler sayesinde ekstra sıkılaştırma gerektirmez. Yapmanız gereken şey: Ambalajı açmak, başlığı çıkartıp takarak tehlike alanını terketmek. HEM DAYANIKLI HEM ERGONOMİK Biz Dräger olarak biliyoruz ki: Kaçış başlıkları ve benzer donanımlar normal şartlarda hergün çalışanın yanında bulunur ve sadece tehlikeli durumlarda açılır. Bu sebeple Dräger PARAT‘ın ambalajında hem ergonomiye hem de takma konforuna önem verilmiştir. Görev esnasında kaçış başlığı tercihe bağlı olarak kemer, omuz askısı, timsah klipsi veya kemer klipsi ile taşınabilir. Başlık, bir tutucu ile duvara da monte edilebilir. Dräger PARAT ambalajları aynı zamanda oldukça dayanıklıdır ve kaçış cihazını hasarlara karşı korur. İki farklı ambalajdan birini tercih edebilirsiniz: Islanmaya karşı koruma sunan Hard Case (IP54) – Toza karşı koruma sunan Soft Pack (IP5). Muhafazaların her ikisi de filtrelerin son kullanma tarihini ve cihazın durumunu kontrol etmek için bir görüş penceresine sahiptir.
Geri Bildirim Ver