Duman Oyuncak 2 Fonksiyonlu 1:24 Ölçek Uzaktan Kumandalı Araba

251 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Duman Oyuncak 2 Fonksiyonlu 1:24 Ölçek Uzaktan Kumandalı Araba

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PUKKAOYUNCAK Satıcı Ünvanı: RECEP ALİ KURNAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Rize Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5940021822
    Bu ürün PUKKAOYUNCAK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 1:24 Ölçekli 2 Fonksiyonlu Uzaktan Kumandalı Araba Bu 1:24 Ölçekli Uzaktan Kumandalı Araba, ÇocuklarınızaSaatlerce Eğlence Ve Heyecan Sunmak Üzere Tasarlanmıştır. İleri Ve Geri HareketEdebilme Özellikleriyle Donatılmış Bu Model, Hem İç Hem De Dış Mekanlar İçinİdeal Bir Oyuncaktır. Basit Kontrol Ve Etkileyici Performans İleri Ve Geri Hareket Özellikleri Sayesinde Bu Mini UzaktanKumandalı Araba, Çocuklarınıza Aracı Kolayca Kontrol Etme Şansı Verir. BasitKontrol Mekanizması, Küçük Yaş Grupları İçin De Uygun Olup, Onların MotorBecerilerinin Ve El-Göz Koordinasyonunun Gelişimine Katkıda Bulunur. Dayanıklılık Ve Güvenlik Güçlü Yapısıyla Dikkat Çeken Bu Uzaktan Kumandalı Araba,Çarpışmalara Karşı Dayanıklı Malzemeden Üretilmiştir. Çocukların GüvenleOynayabileceği Şekilde Tasarlanmış Bu Model, Ebeveynlerin De İçini Rahatlatır.Pil Gücü, Çocukların Kesintisiz Oyun Keyfini Uzun Süre Devam EttirmelerineOlanak Tanır. Bu Model, Evde, Parkta Ya Da Herhangi Bir Açık AlandaRahatlıkla Kullanılabilir Ve Çocukların Yaratıcılıklarını SergilemelerineOlanak Sağlar. Teknik Özellikler Ve Kullanım Kolaylığı İle Bu Yarış Arabası,Çocuklarınıza Unutulmaz Anlar Yaşatmaya Hazır. Hemen Sipariş Verin VeÇocuklarınızın Eğlence Dolu Dünyasına Ortak Olun! Teknik Özellikler: Kutu İçeriği: Pilli Uzaktan Kumandalı Araç, Kumanda Fonksiyon: İleri Geri Hareket Kabiliyeti, Pilli (Piller KutuyaDahil Değildir.) Kumanda 2 Araba 3 Adet Pille Çalışır. Boyutlar: 1:24 Ölçek- 16 Cm Yaş Grubu: 3+ Yaş Çocuklar İçin Uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Renk Turuncu
  • Paket İçeriği 1'li
  • Yaş 3+ Yaş
  • Pil ile mi çalışır? Hayır
  • Piller Kutuya Dahil Mi? Hayır
Geri Bildirim Ver