DuoArt Vincent Van Gogh - Cafe Teracce/Ünlü Eserler/Doğal Ahşap Çerçeveli Poster/Çerçeve Rengi:Naturel

249,90 TL
Boyut/Ebat: 15 x 20
15 x 20
20 x 30
30 x 40

Ürün Bilgileri

DuoArt Vincent Van Gogh - Cafe Teracce/Ünlü Eserler/Doğal Ahşap Çerçeveli Poster/Çerçeve Rengi:Naturel

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Duo Shop Satıcı Ünvanı: MEHMET FATİH GÜLTEKİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4220364518
    Bu ürün Duo Shop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İncelediğiniz ürünün rengi Naturelrenktir. Yaşam alanlarına zamansız bir stil, huzur ve doğallık katan doğal ahşap çerçeveler ve her ekole uyum sağlayacak eşsiz poster tasarımları ile evinizi renklendirin. Büyük tadilatlar gerektirmeden yapacağınız ufak değişiklikler ile duvarlarınızı çarpıcı hale getirebilir, yaşam alanlarınıza güçlü bir enerji katabilirsiniz. Kişiliğinizi ve tarzınızı seçeceğiniz tasarımlar ile ev dekorasyonunuza yansıtabilir, dekorasyonun en önemli adımı ile duvarlarınızı kişiselleştirebilirsiniz. 15 renk ve 3 farklı boyut seçeneği ile evinizin dekorasyonuna uyum sağlayacak 2,3 cm çıta genişliğine sahip doğal ahşap çerçeveler, atölyemizde işinde uzman profesyoneller tarafından tek tek, özenle boyanmıştır. Çam ağacından, doğal, pürüzsüz ve canlı yüzeye sahip çerçevelerimizin, boyasız, ham ahşap seçeneği de mevcuttur. Boyasız, ham ahşap çerçeveler, vernikli olarak tarafınıza gönderilmektedir. Boya ve koruyucu verniklerimiz, kokusuz ve EN 71-3 kalite belgesine sahip olup sağlığa zararlı hiçbir madde barındırmamaktadır. Bu özellik sayesinde, bebek ve çocuk odalarında güvenle kullanabilirsiniz. Posterlerimiz, baskı aşamasında orijinal yüksek kalite mürekkepler kullanıldığından üst düzey görüntü ve renk kalitesine sahiptir, renkler solmaz ve canlı kalır. Çerçeve önü koruyucu petin iki yönlü kullanım özelliği sayesinde posterlerinizi hem mat hem de parlak görünümünde sergileyebilirsiniz. Ürünlerimiz ekstra koruyucu güvenlik önlemleri ile kargolanmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Ahşap
  • Parça Sayısı 1 Parça
  • Renk Pembe
  • Çerçeve Tipi Çerçeveli
  • Tema / Stil Klasik
Geri Bildirim Ver