Dynego Motosiklet Bluetooth 4.1 Kask Interkom Kablosuz Eller Serbest Telefon Çağrı Kiti Anti-parazit Müzik

639 TL

Ürün Bilgileri

Dynego Motosiklet Bluetooth 4.1 Kask Interkom Kablosuz Eller Serbest Telefon Çağrı Kiti Anti-parazit Müzik

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DAYNEGO MARKET Satıcı Ünvanı: SERAP BAHADIR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3301617205800001 Vergi Kimlik Numarası: 8250773136
    Bu ürün DAYNEGO MARKET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Renk Siyah
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Var
  • Suya/Tere Dayanıklılık Var
  • Mikrofon Var
  • Bluetooth Versiyon 4.1
  • Dokunmatik Kontrol Yok
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Dynego Motosiklet Bluetooth 4.1 Kask Interkom Kablosuz Eller Serbest Telefon Çağrı Kiti Anti-Parazit Müzik

Motosiklet kullanımını daha konforlu, eğlenceli ve verimli bir hale getiren çeşitli ürünler vardır. Teknolojinin gün geçtikçe gelişme kaydetmesi, motosiklet sürücülerinin gereksinimlerini karşılayan ekipmanların piyasada yer almasını sağlar. Dynego motosiklet Bluetooth 4.1 kask interkom kablosuz eller serbest telefon çağrı kiti anti-parazit müzik, kulaküstü tasarlanarak güvenli kullanım sunar. Cihaz Bluetooth teknolojisiyle kesintisiz haberleşme fırsatı verir. Kablolardan kurtularak, yeni nesil teknolojiye sahip olacak şekilde, kablosuz özelliği ile ön plana çıkar. Model birçok fonksiyonel özellik ve niteliğe sahiptir. Motor sürücülerinin gereksinim ve beklentilerini karşılayacak donanımı bulunur. Her kulak boyutuna uygun olması sayesinde rahatsızlık yaratmaz. Konforlu ve keyifli bir kullanım deneyim yaşatır. Gündelik hayatta acil durumlar için çözüm sunan ürün, haberleşmeye her an hazır olmaya imkan tanır.

  • Konforlu kullanım
  • Üstün teknoloji
  • Kablosuz, ergonomik tasarım

Dynego Motosiklet Bluetooth Kask Çağrı Kiti Özellikleri

Dynego Motosiklet Bluetooth Kask Çağrı Kiti Özellikleri

Dynego motosiklet Bluetooth kask çağrı kiti ses aktarımı aşamasında üst düzey bir kalite gösterir. Hava şartı ve sürüş ortamı gözetmeksizin profesyonel bir şekilde çalışır. Kulaklıktan ulaşan sesler net bir şekilde aktarılır. Yeni nesil teknolojiye sahiptir. Kablosuz olması güvenlik ve konfor oranını artırır. Hem işlevsel hem de sağlığa faydalı etkileri bulunur. Kask ile uyumlu olacak şekilde üretilir. Dynego Bluetooth kulaklık, kaskın iç kısmına monte edilebilir. Kablosuz olduğu için kolayca takılabilen kulaklık, kablosuz olma özelliği ile kesintisiz iletişim sağlar. Bu özellikler, motor sürerken hem olası riskleri ortadan kaldırır hem de sürüş deneyimini artırır. Motora ya da kaska göre farklılık gösteren ürün, birden fazla kişiye bağlanma olanağı sunar. Yenilikçi özellikleri arasında intercoma uygun bir alana sahip olduğu da görülür. Siz de kaymaz aparat ve yapışkan bant ile kulaklığı kolayca kaska sabitleyecek şekilde takabilirsiniz.

Dynego Motosiklet Bluetooth Kask Çağrı Kiti Avantajları

Dynego Motosiklet Bluetooth Kask Çağrı Kiti Avantajları

Yeni nesil üretim çerçevesi içinde tasarlanan kulaklık, işlevselliği ile dikkat çeker. Büyük ölçüde avantaj sağlayan özellikleri vardır. Wireless alıcı ve vericisi içerdiği için cihazlarla kolay bir şekilde eşleştirilebilir. İdeal kalitede iletişim ve ses çıkışı sağlar. Mikrofon kullanımı aktif hale geldiğinde etkileşim ve iletişim başlar. Motor sürme deneyimine güven ve konfor kazandırır. Riskleri minimum düzeye indirir. Suya ve tere dayanıklı olması ürünü bir adım öne çıkarır. Aktif gürültü önleyici donanımı sayesinde dış faktörlerden etkilenmeden rahat bir şekilde konuşma, iletişim kurma ve müzik dinleme deneyimi yaşatır. Siyah rengiyle geniş kitlelere hitap eder. Dynego motosiklet Bluetooth 4.1 kask interkom kablosuz eller serbest telefon çağrı kiti anti-parazit müzik yorumları, müşteri deneyimi ve tavsiyeleri ile şekil alır. Birden fazla kişiyle bağlantı imkanı sunan kulaklık, her kullanımda güvenliği ve konforu üst seviyede tutar.

Dynego Motosiklet Bluetooth Kask Çağrı Kiti Fiyatları

Dynego Motosiklet Bluetooth Kask Çağrı Kiti Fiyatları

Dynego çağrı kiti sesleri kaliteli ve net şekilde duyabilme imkanı sunar. Böylece sürüş güvenliğini sağlar. Cihaz yeni nesil özelliklere sahip olduğu için teknolojik ürünler arasında öne çıkar. İhtiyaç ve beklentileri yüksek oranda karşılar. Belirli bir konuma ulaşmak için GPS’ten ayarlama yaparak sesli bir şekilde yol tarifi alınabilir. Kask boyutu, teknolojisi, kulak ölçüleri gibi faktörler fark etmeksizin herkese uyum sağlar. Öncelikli olarak iletişim kurmak amacıyla kullanılan ürün, müzik dinleme imkanı da sunar. Sürücüler arası konuşma fırsatı verir. İrtibat kurarken etkili bir performans gösterir. Her sürücünün beklentilerini karşılayan özelliklere ve donanıma sahiptir. Dynego motosiklet Bluetooth 4.1 kask interkom kablosuz eller serbest telefon çağrı kiti anti-parazit müzik fiyatı uygun aralıklarda seyreder. Konforlu, güvenli ve rahat bir kullanım sunan ürüne Trendyol üzerinden ulaşabilir ve inceleyebilirsiniz.