Dyo Beşyıldız Silikonlu Iç Cephe Boyası 20 Kg Yeni Çağıl

1.725 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Boya Ağırlığı: 20 Kg
20 Kg
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.750 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.900 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.159,71 TL

Ürün Bilgileri

Dyo Beşyıldız Silikonlu Iç Cephe Boyası 20 Kg Yeni Çağıl

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ARIKCAN BOYA Satıcı Ünvanı: AHMET ARIKCAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kahramanmaraş Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1825414256800017 Vergi Kimlik Numarası: 0780054949
    Bu ürün ARIKCAN BOYA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • BEŞYILDIZ SİLİKONLU MAT Akrilik emülsiyon esaslı, silikonlu, yüksek örtücülük ve beyazlığa sahip, mat iç cephe boyadır. Dolum 3,5 KG / 10 KG / 20 KG Özellikler Yüksek örtücülük ve beyazlığa sahip, her türlü yüzeye iyi yapışan, nefes alan, mükemmel yayılan, dekoratif ve koruyucu amaçla kullanılan mat, son kat boyadır. Binaların iç kısımlarında her türlü duvar yüzeylerde kullanılır. Uygulama Açıklaması %25 su ile hacimce inceltilerek, iki kat halinde rulo veya fırça ile uygulanır. Katlar arasında en az 2-3 saat beklenmelidir. Ne Kadar Alan Boyar? Tek katta yüzeye bağlı olarak 1 L ile 11-15 m2, 1 kg ile 7-10 m2 alan boyanır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Yeşil
  • RGB #EAECEA
  • Silinebilirlik Silinemez
  • Parlaklık Mat
Geri Bildirim Ver

DYO Beşyıldız Silikonlu İç Cephe Boyası 20 kg Yeni Çağıl

Duvar boyaları, yaşam alanlarının dekorasyonu için son derece önemli ürünlerdendir. DYO Beşyıldız silikonlu iç cephe boyası 20 kg yeni çağıl rengi ile duvarlarınızı pratik bir şekilde boyayabilirsiniz. Her türlü yüzeye uygulanabilen bu boya, kaliteli içeriği sayesinde sıklıkla tercih edilir. Yüksek kapatıcı özelliği tek seferde duvar lekelerinden kurtulmanızı sağlar. Açık tonlarda üretilen yeni çağıl rengi odalarınızın büyük ve ferah görünmesini sağlar. Sürdükten sonra matlaşan bu ürün, sade ve şık bir görüntü elde etmenize yardımcı olur. Her renkten mobilya ile uyum içinde kombinlenebilir. Rulo veya fırça yardımıyla kolay bir şekilde duvarınıza uygulayabilirsiniz. Kusursuz ve pürüzsüz badana deneyimi için bu boyayı tercih edebilirsiniz. Hem evinizin içinde hem de balkonlarınızda yeni çağıl rengini kullanabilirsiniz.

  • Yüksek kapatıcı formül
  • Ferah görünüm oluşturan renk
  • Tüm yüzeylerle uyumlu yapı

DYO Beşyıldız Silikonlu Yeni Çağıl Boyası Özellikleri

DYO Beşyıldız Silikonlu Yeni Çağıl Boyası Özellikleri

Kullanışlı ve kaliteli duvar boyaları her zaman ön plana çıkar. DYO silikonlu iç cephe boyası akrilik emülsiyona sahip yapısı ile büyük beğeni toplar. Silinebilen, suya dayanıklı bu ürün, oluşan lekeleri silerek temizleyebilme avantajı sağlar. Aşınma direnci yüksek olan bu kaliteli boya, uzun yıllar ilk günkü gibi kullanım olanağı tanır. Mantar oluşumunu azaltmasının yanında mikroplara karşı dirençli olan formülü rutubetin de önüne geçer. Nefes alan yapısı ile oda içerisinde rahat bir şekilde uyumanızı sağlar. Yüksek kapatıcılık özelliği az boya ile birçok alanı boyayabilme imkanı tanır. %25 su ile hacim olarak inceltilerek kolay bir şekilde duvara sürebilme avantajı sağlar. Duvara iyi yapışan bu ürün sayesinde uzun yıllar badana yapmanıza gerek kalmadan evinizde oturabilirsiniz. Silinebilir yüzeyini ıslak bez ile temizleyerek ilk günkü haline döndürebilirsiniz.

DYO Beşyıldız Silikonlu Yeni Çağıl Duvar Boyası Avantajları

DYO Beşyıldız Silikonlu Yeni Çağıl Duvar Boyası Avantajları

Duvarı koruyan ve güzel görünmesini sağlayan boyalar sıklıkla tercih edilir. Evinizde ferah bir renk kullanarak ortama canlılık getirmek isteyebilirsiniz. DYO Beşyıldız silikonlu iç cephe boyası 20 kg kapasitesi ile geniş alanları pratik bir şekilde boyama fırsatı sunar. İnceltilerek, boyanın çoğalmasını sağlayan kaliteli formülü sayesinde birçok odayı tek seferde boyayabilirsiniz. Rutubet oluşumunu önleyen nefes alan yapısı duvarlarınızın korunmasını sağlar. Koyu renkleri dahi rahatça kapatılabilen içeriği boyadan tasarruf etme olanağı tanır. Sadece fırça kullanarak pratik bir şekilde duvara uygulanan bu ürün, zaman kaybetmenizi engeller. Tüm duvar tiplerine uyum sağlayarak iyi bir şekilde yapışan formülü sayesinde istediğiniz her odaya uygulayabilirsiniz. Düzenli olarak silip uzun yıllar temiz görünümü koruyabilirsiniz. Açık tonlarda oda dekorasyonları ve şık bir görünüm için DYO iç cephe boyası yeni çağıl rengini tercih edebilirsiniz.

DYO Beşyıldız Silikonlu İç Cephe Boyası 20 kg Fiyatı

DYO Beşyıldız Silikonlu İç Cephe Boyası 20 kg Fiyatı

DYO Beşyıldız silikonlu iç cephe boyası 20 kg yeni çağıl fiyatı belirlenirken ürünün tüm gelişmiş özellikleri göz önüne alınır. Duvar sağlığını koruyan yapısı ile müşterilerin ilgisini çeker ve beğenilir. Odayı büyük gösteren tonlardaki rengi sizi her anlamda memnun eder. Sade ve mat görünümü birçok mobilya rengi ile kombinleyebilme fırsatı sunar. Tüm duvar tiplerine uyan özel yapısı sayesinde bina içlerine ve evin odalarına rahat bir şekilde uygulanır. Duvara bulaşan lekeler, boyanın silinebilir formülü ile hızlı bir şekilde temizleme fırsatı sunar. Sadece ıslak bez yardımıyla tüm duvarları silebilir, temiz görünmesini sağlayabilirsiniz. Satın almadan önce DYO Beşyıldız silikonlu iç cephe boyası 20 kg yeni çağıl yorumları ve müşteri önerilerini inceleyebilirsiniz. Bu kaliteli ve dayanıklı özelliklere sahip duvar boyasını Trendyol aracılığıyla satın alarak avantajlı alışverişin tadını çıkarabilirsiniz.