Dyo Fleks Elyaflı Çatı Izolasyon Malzemesi 20 Kg Beyaz

2.850 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.999 TL

Ürün Bilgileri

Dyo Fleks Elyaflı Çatı Izolasyon Malzemesi 20 Kg Beyaz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ARIKCAN BOYA Satıcı Ünvanı: AHMET ARIKCAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kahramanmaraş Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1825414256800017 Vergi Kimlik Numarası: 0780054949
    Bu ürün ARIKCAN BOYA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • BOYALARIMIZ RENK MAKINAMIZDAN SİPARİŞE ÖZEL HAZIRLANDIGI İÇİN ( " İsteğiniz ile size özel olarak üretilen veya üzerinden değişiklik ya da ilave yapılarak size özel hale getirilen ürünler " Maddesine göre ) CAYMA HAKKI KAPSAMI DISINDADIR NOT: FİRMAMIZ E FATURA MÜKELLEFİDİR FATURANIZ E-MAİL ADRESİNE GÖNDERİLECEKTİR. ÜRÜN ÖZELLİKLERİ Akrilik esaslı sıvı çatı izolasyon malzemesi Beyon, sıva, tuğla, gaz beton, briket, eternit, seramik, ahşap, oluklu ve oluksuz aspestli çatı kaplama levhalarında kullanılır. %600 elastiktir, sıcak ve soğuk farklarında elastikiyetini korur. Mekanik Darbelere karşı dayanıklı Kimyasal etkilere ve UV ışınlarına dirençli, su buharı geçirğenliği yüksek TS 7847'ye uygun UYGULAMA ŞEKLİ VE BOYANABİLEN ALAN Uygulama yapılacak yüzeyler yapışmayı engelleyici her türlü yağ, kir ve gevşek tabakalardan arındırmalı
  • yüzey temiz ve kuru bir hale getirilmelidir.Astarlama işleminde kesinlikle izolasyon astarları kullanılmamalıdır Boyama: Temizlenmiş ve uygulamaya hazır hale getirilmiş yüzeylere, Dyofleks Elyaflı Çatı İzolasyon Malzemesi uygulamadan önce, Dyofleks Çatı İzolasyon Malzemesi %40 oranında su ile inceltilerek bir kat astar olarak uygulanmalı, astar kuruduktan sonra üzerine inceltilmeden iki veya üç kat halinde Dyofleks Elyaflı ürünü uygulanmalıdır. Uygulanacak her kat, bir evvelki katın ters yönünde çapraz uygulama olacak şekilde en az 24 saat içinde uygulanmalıdır. Uygulama yapılmış yüzeyler 24 saat boyunca yağmur, kar ve dondan korunmalıdır. Üzerinde gezilecek ve mekanik darbelere maruz kalacak yüzeylerin üzerine koruyucu bir kaplama yapılması gerekmektedir. Yüzeye bağlı olarak 1 kg ile 0,66- 1 m² alan boyanır.Yanı Mınumum 12 m2 Maksımum 20 m2 alan kapatır ..

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Dyo 127111803 Fleks Elyaflı 20 kg Beyaz Çatı İzolasyon Malzemesi

Dyo Dyofleks 20 kg beyaz elyaflı çatı izolasyon malzemesi, su yalıtımı için geliştirilen kaliteli bir üründür. dyo marka kalitesini her detayında görebileceğiniz ürün, yıllarca çatınızı ve evinizi korur. dyo Dyofleks 20 kg elyaflı çatı izolasyon malzemesi, akrilik esaslı üretilir. Söz konusu malzemenin direnci ve elastikiyeti yüksektir. Çatı izolasyon malzemesi hem iş yerleri için hem de evler için rahatlıkla kullanılabilir. Boyama şartlarına dikkat ettiğiniz takdirde bu malzemeden uzun süre yüksek performans sağlayabilirsiniz. dyo Dyofleks 20 kg beyaz akrilik elyaflı çatı izolasyon malzemesi, güvenli kovasında ve koruyucu ambalajında gönderilir. Ürün uygulama esnasında sizi yormaz. Yağıştan ve UV ışınlarından etkilenmeyen bu kaliteli malzeme, yarı akışkan özelliktedir.

  • Renk: Beyaz
  • Miktar: 20 kg
  • Özellik: Elyaflı

Dyo Dyofleks Beyaz Elyaflı Çatı İzolasyon Malzemesi Özellikleri

dyo Dyofleks Beyaz Elyaflı Çatı İzolasyon Malzemesi Özellikler Nelerdir?

dyo Dyofleks 20 kg beyaz elyaflı çatı izolasyon malzemesi, akrilik esaslı imal edilen nitelikli bir üründür. Söz konusu malzeme, TS 7847 standardına uygun şekilde üretilmiştir. Ürün %600 elastik özellik taşır. Bu özelliğinden ötürü, soğuk ve sıcak havalarda esnekliğini koruyabilir. Dyofleks izolasyon malzemesi, sıcaklık farklılıklarının yüksek olduğu alanlarda bile başarılı bir performans sağlar. Ürün, oldukça kolay bir şekilde uygulanır. Sürülecek yüzeye bağlı olarak söz konusu boyanın 1 litresi ile yaklaşık 1 metrekare alan izole edilebilir. Bu da 20 kilogramlık bir ürün ile ortalama 13 ile 20 metrekare arasında bir yüzeyin boyanabileceği anlamına gelir. Ürünün kolay sürülebilen ve geniş alanlara uygulanabilen yapısı onu tercih edilir kılar. dyo Dyofleks 20 kg elyaflı çatı izolasyon malzemesi, su buharı geçirgenliğine sahiptir.

Dyo Dyofleks Beyaz Elyaflı Çatı İzolasyon Malzemesi Dayanıklı mıdır?

dyo Dyofleks 20 kg beyaz elyaflı çatı izolasyon malzemesi, oldukça dayanıklı bir üründür. Dayanıklı yapısı sayesinde söz konusu boya; beton, sıva ve tuğla gibi zeminler üzerinde rahatlıkla kullanılabilir. Ayrıca Dyofleks; gaz beton, briket, eternit, ahşap ve seramik yüzeylerde de yüksek performans sağlar. Oluklu ve oluksuz aspestli çatı kaplama levhalarında kullanılabilecek dyo Dyofleks 20 kg beyaz elyaflı çatı izolasyon malzemesi, mekanik darbelere karşı dayanıklı bir üründür. Bu sebeple boya hem açık hem de kapalı alanlarda rahatlıkla tercih edilebilir. Söz konusu izolasyon malzemesi, kimyasal etkilere ve UV ışınlarına dirençlidir. Ürün, su buharı geçirgenliği sayesinde küflenme ve koku gibi problemleri ortadan kaldırır. Yaşam alanlarının daha sağlıklı ve korunaklı olmasını sağlayan Dyofleks, uzun süreli kullanıma uygundur.

Dyo Dyofleks Elyaflı Çatı İzolasyon Malzemesinin Uygulanması

dyo Dyofleks 20 kg beyaz elyaflı çatı izolasyon malzemesi, kısa sürede uygulanabilecek bir üründür. Boya işlemi yapılmadan önce yüzey; yağ, kir ve gevşek tabakalardan arındırılmalıdır. Temizlik sonrasında uygulanacak alanın kuru olmasına özen göstermek gerekir. Boyada astarlama işlemi kullanılırken kesinlikle izolasyon astarı tercih edilmemelidir. Uygulama esnasında öncelikle ürünün az bir miktarı alınarak %40 oranında su ile inceltilir. Bu sıvı astar olarak kullanılmalıdır. Astar kuruduktan sonra ana malzeme inceltilmeden 2 veya 3 kat hâlinde sürülebilir. Boyanın uygulama işlemi her bir katın tersi yönünde, çapraz şekilde yapılmalıdır. Uygulama yapılmış yüzeyler, 24 saat boyunca yağıştan korunmalıdır. dyo Dyofleks 20 kg beyaz elyaflı çatı izolasyon malzemesi fiyatı ve performansı ile göz doldurur. Ürün neredeyse tüm kullanıcılardan tam not alan bir izolasyon malzemesidir. Siz de nitelikli bir izolasyon malzemesi arıyorsanız, bu ürünü Trendyol’dan sipariş edebilirsiniz. Dilerseniz satın almadan önce dyo Dyofleks 20 kg beyaz elyaflı çatı izolasyon malzemesi yorumlarına da göz atabilirsiniz.