Edding 8900 Mobilya Rötuş Kalemi Maun

195 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Edding 8900 Mobilya Rötuş Kalemi Maun

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Pupa Kırtasiye Satıcı Ünvanı: TANER ASLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1450481418600001 Vergi Kimlik Numarası: 0890316499
    Bu ürün Pupa Kırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Edding 8900 Mobilya Rötuş Kalemi Maun - Mobilya tamirini kolaylaştırır: edding 8900 Mobilya rötuş kalemi eski ve çizilmiş ahşap mobilyaların yeni görünmesine yardımcı olur. - Bu Mobilya rötuş kalemiyle çizikleri hemen yok edebilirsiniz. - Tam örtücü cilalı mürekkebi ahşap yüzeyleri kalıcı bir şekilde kapatır. - Edding 8900 Mobilya rötuş kalemi ahşap ve masif ahşap için uygundur. - Daha çok zarar görmüş mobilyaları edding 8901 Mobilya tamiri mumu ile tamir edebilirsiniz. - 1,5 - 2 mm genişliğinde Kalemin ilk kullanımı : Kalemi kapağı takılı iken kuvvetle çalkalayınız, Kalemin ucunu boş bir kağıda bir kaç kez dikkatlice ve yavaşça bastırınız, kalemin ucundan mürekkep görününceye kadar aynı işleme devam ediniz. Mürekkep kalem ucunu geldiğinde kağıt üzerine bir kaç çizgi çekin ve kaleminiz kullanıma hazırdır. Kalemi kullandıktan sonra kapağı tekrar sıkıca kapatınız.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver