Edifier X3 Tws Bluetooth 5.0 Kulaklık Siyah

899 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Edifier X3 Tws Bluetooth 5.0 Kulaklık Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Edifier Türkiye Satıcı Ünvanı: ENA ELEKTRONİK VE TEKNOLOJİ ÜRÜNLERİ İTHALAT İHRACAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0334102894400001 Vergi Kimlik Numarası: 3341028944
    Bu ürün Edifier Türkiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kablosuz müzik zevkini yaşamanıza yardımcı olan kulak içi Bluetooth kulaklık modelleri, gün içinde sağladığı hareket özgürlüğüyle dikkat çeker. Kulaklar şarj kutusundan çıkarıldıktan sonra hızlı bir şekilde aktif hale gelir ve cihazınızla eşleşir.
  • Edifier X3 kulaklık kompakt tasarımı sayesinde kolaylıkla çanta veya cebinizde taşınabilir.
  • Şık tasarımıyla öne çıkan siyah Bluetooth kulaklık çeşitleri arasında yer alan modeli ile Edifier X3 Tws Kulaklık, aynı zamanda kulak içine tam olarak yerleşerek rahat bir kullanım hedefler.
  • Mikrofonlu Bluetooth kulaklık kategorisi içinde yer alan model, telefon görüşmeleri için idealdir.
  • Kolay kullanım sağlayan Edifier dokunmatik Bluetooth kulaklık, müzik için oynama-duraklatma veya aramalar için açma-kapama işlevini kolay gerçekleştirir.
  • Suya dayanıklı Bluetooth kulaklık çeşitleri arasında yer alan model, ter ve su damlacıklarına karşı dayanıklılık gösterir. Bu sayede açık havada kolaylıkla kullanabilirsiniz.
  • Kesintisiz ve hızlı sinyal iletimi sunan 5.0 Bluetooth kulaklık kategorisindeki model, düşük güç tüketimi ile yüksek kaliteli bağlantı sağlar.
  • Edifier X3 Tws Bluetooth 5.0 Kulaklık Siyah 20 saat kullanım süresi sunar.
  • Kristal berraklık kalitesinde sese sahip cihaz, canlı müzik deneyimi sağlamayı hedefler.
  • Edifier X3, gürültü engelleme özelliği sayesinde net ve temiz bir ses çıkışı yapar.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Model Kulak İçi
  • Renk Siyah
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Yok
  • Suya/Tere Dayanıklılık Var
  • Mikrofon Var
  • Dokunmatik Kontrol Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Edifier X3 Tws Bluetooth 5.0 Kulaklık ile Doğru Ses Kalitesi

1996 yılında Çin'de kurulan Edifier markası, müzik sistemleri ve kulaklıklar üretmektedir. Bu ürünler arasında bulunan Edifier x3 tws bluetooth 5.0 kulaklık siyah, Edifier markası altında pazarlanmaktadır. Kulaklık modelleri arasından kablosuz özellikleri ile yer alan Edifier x3 tws bluetooth ürünü kullanıcılar için hem pratik kullanım sunar hem de çarpıcı özellikleri ile en sık tercih edilen ürün olarak yer alır. Bu açıdan Edifier X3 kulaklıklar hafif ve kompakt bir tasarıma sahiptir. Bu sayede kullanıcılarına rahat bir kullanım vadeder. Edifier TWS kulaklığınızda müzik dinlerken de telefon üzerinden aramaları cevaplayabilirsiniz. Üstelik son teknoloji su geçirmez bu ürün, yağmurda veya havuzda güvenle kullanılabilir. Gelişmiş gürültü önleme özelliği sayesinde bu kulaklıklar sizi her ortamda gürültülü alanlardan izole edebilir. Ayrıca bu ürün sayesinde daha rahat bir kullanıma erişebilirsiniz. Bu ürünü satın almadan önce ise Edifier x3 Tws bluetooth 5.0 kulaklık siyah yorumları ve değerlendirmelerini inceleyebilirsiniz.

  • Su Geçirmez
  • Gürültü Önleme Özelliği
  • Hafif ve Kompakt Tasarım

Edifier X3 Tws Bluetooth 5.0 Kulaklık Siyah TYC00041654543 Özellikleri

Edifier X3 Tws Bluetooth 5.0 Kulaklık Siyah TYC00041654543 Özellikleri

Edifier x3 Tws bluetooth 5.0 kulaklık siyah içeriği incelendiğinde, kulaklığın suya ve toza dayanıklı olduğu görülür. Cihazın IPX5 sertifikası, kulaklığı su sıçramalarına karşı korur. Edifier kulaklığın, gelen aramaları cevaplamak ve konuşmak için bir mikrofonu vardır. Gürültü engelleme işlevine sahip bir mikrofon, dış gürültüyü azaltır. Bu sayede birisiyle konuşurken veya müzik dinlerken kaliteli bir ses duyabilirsiniz. Aynı zamanda kulaklığı uzaktan kontrol edebilirsiniz. Bu uzaktan kumanda işlevi, müzik kontrolü ve çağrı kontrolü içindir. Kulaklığın siyah beyaz rengi kulaklık başına 8.1 gram, şarj kutusu ise 24,1 gram ağırlığındadır. Edifier x3 Tws bluetooth 5.0 kulaklık, 10 metre mesafeye kadar bağlanma özelliği ile kullanıcıların tercih etme nedenleri arasında yer alır. Ayrıca bu ürün tek şarj ile 6 saat kullanılabilir.

Edifier X3 Tws Bluetooth 5.0 Kulaklık Siyah Kullanımı

Edifier X3 Tws Bluetooth 5.0 Kulaklık Siyah Kullanımı

Edifier x3 Tws bluetooth 5.0 kulaklık ürününde stereo ses teknolojisine yer verilmiştir. Ayrıca kulaklık Android ve iOS işletim sistemleri ile uyumluluk gösterir. Kulaklık, sesli asistanı desteklemek için Google Asistan ve Siri'yi de kullanır. Kablosuz Bluetooth kulaklıkların kablolu kulaklıklara tercih edilmesinin en önemli sebepleri elbette kullanım kolaylığı ve rahatlığıdır. Bu Bluetooth kulaklıklar, konfor ve ergonomiyi en üst düzeye çıkarmak için ortalama insan kulağı boyutuna göre tasarlanmıştır. Birçoğu su geçirmez yapıları ve yüksek teknoloji eşleştirme ve senkronizasyon yetenekleri sayesinde güvenli ve parazitsiz bir ses deneyimi sağlayabilir. Kablosuz su geçirmez Bluetooth spor kulaklık fonksiyonu fonksiyonel kullanım sağlar.

Edifier X3 Tws Bluetooth 5.0 Kulaklık Siyah Fiyatı

Edifier X3 Tws Bluetooth 5.0 Kulaklık Siyah Fiyatı

TYC00041654543 ürününü satın alırsanız, Bluetooth bağlantı teknolojisinin ve Bluetooth kulaklığın avantajlarından aynı anda yararlanabilirsiniz. Doğru koşullarda 10 ila 15 metre ses iletim mesafesine sahip kablosuz Bluetooth kulaklıklar sayesinde evde veya işyerinde hem çalışmakta hem de hareket etmekte özgür hale gelirsiniz. Bu kulaklıklar, senkronizasyon sorunlarını en aza indirerek ve ses kalitesini en üst düzeye çıkararak çok kararlı ve doğru bir ses aralığında çalışır. Kablosuz kulaklıklar sayesinde çalışma alanınızda büyük hoparlörlere ihtiyaç duymaz, ihtiyacınız olan müziği en yüksek kalitede dinleyebilir, ihtiyacınız olan film ve dizileri başkalarını rahatsız etmeden baştan sona izleyebilirsiniz. Bu aşamada Trendyol'da ürünü hızlı ve kolaylıkla satın alabilirsiniz. Ayrıca bu sayede Edifier x3 Tws bluetooth 5.0 kulaklık siyah fiyatı hakkında da bilgilere erişebilirsiniz.