EDİSON Edıson Ed-7004 3200w 4 Kanal Oto Anfi(amfi)

2.739,82 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

EDİSON Edıson Ed-7004 3200w 4 Kanal Oto Anfi(amfi)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MarketPazar Satıcı Ünvanı: KÜBRA CANİKLİ ALICIKUŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3572535659000001 Vergi Kimlik Numarası: 2010485484
    Bu ürün MarketPazar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Edıson 7004 3200w 4 kanal oto anfi Prof. Yüksek kalite Ürün özellikleri 4 kanal 3200w mosfet amplifikatör Güç özellikleri 4ohm 4x60w rms 2ohm 4x90w rms Köprülenmiş güç 4 ohm 2x180w rms 4, 3 veya 2 kanal köprülenebilir Aşırı ısınmaya, kısa-Devrelere ve aşırı yüklenmeye karşı korumalı Yüksek etkinlikte mosfet güç kaynağı Değişken bass booster Değişken low-Pass / high-Pass crossover Güç ve koruma için led göstergeler Daha iyi ısı salınımı için ağırlaştırılmış soğutucu

Ürün Özellikleri

  • Kanal Sayısı (Amfi) 4
  • Güç (Watt) 3200 Watt
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Edison ED-7004 3200W 4 Kanal Oto Amfi

Amplifikatör, düşük voltajdaki sesi yükselterek hoparlöre aktaran cihazlar olarak bilinir. Organizasyon, etkinlik ve davet salonları başta olmak üzere yüksek sese ihtiyaç duyulan pek çok yerde bu cihazlar kullanılır. Bu cihazlar, kullanılan alana ve bağlantı noktalarına göre farklı isimler alır. Edison ED-7004 3200W 4 kanal oto amfi, araçlar için özel olarak tasarlanır. Bu cihaz; müzik çalardan gelen sesi olduğu gibi hoparlöre aktarır. Böylece ses kayıpları olmadan yüksek güçte müzik dinlemenin keyfini çıkarabilirsiniz. 3200 W ile çalışan ürün 5 W oranına sahip bir müzik çalardan çıkan sesin yüksek şekilde çıkmasına olanak tanır. Temiz ve kayıpsız ses deneyimi yaşatan bu cihazı aracınızda kullanıp yüksek sesle eğlenceli bir yolculuk yapabilirsiniz. Bu kullanışlı ve kaliteli ürüne cazip fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

  • Yüksek ses performansı
  • Çoklu giriş özelliği
  • Düşük enerji tüketimi

Edison ED-7004 3200W 4 Kanal Oto Amfi ile Kaliteli Deneyim

Edison ED-7004 3200W 4 Kanal Oto Amfi ile Kaliteli Deneyim

Teknolojinin gelişmesi oto ses sistemlerinin de gelişimine katkı sağlar. Etkileyici performansıyla Edison oto amfi modeli, aracında müzik keyfi yapmak isteyen kişilere hitap eder. Düşük güçteki sesleri kayıpsız, hızlı ve kaliteli bir şekilde yükselterek hoparlöre aktaran bu cihaz; ses deneyiminizi üst seviyelere taşır. Oto amfi modelleri; kanal sayısı, hoparlör uyumu ve fan gücü gibi farklı özelliklere göre çeşitlenir. Satın alacağınız amfi ve aracınızın hoparlörünün uyum sağlaması, sorunsuz bir ses deneyimi için son derece önemlidir. Markanın bu ürünü 4 farklı kanal girişine sahiptir. 4 farklı ses sistemini bu cihaza bağlayabilirsiniz. Uyum sağlayabileceği bir hoparlöre bağladığınızda cihazdan mükemmel şekilde verim alabilirsiniz. Bu ürün, cazip fiyat avantajlarıyla müşterinin beğenisine sunulur. Siz de cazip fiyatlı bu cihazı satın alıp pek çok açıdan avantaj sağlayabilirsiniz.

Kullanışlı Edison ED-7004 3200W 4 Kanal Oto Amfi

Kullanışlı Edison ED-7004 3200W 4 Kanal Oto amfi

Beğeni kazanan bu cihazı araç içerisinde birçok yere monte edebilirsiniz. Ancak, koltuk altları veya bagaj bölgesi, bu ürün için en kullanışlı alanlardır. Cihazı doğru alana yerleştirdiğinizde iyi bir verim almanız mümkün hale gelir. HPF ve LPF gibi ses ayarlarını kendi kulak zevkinize göre yapabilirsiniz. Bu ayarları kendiniz yapabileceğiniz gibi uzman bir kişiden de yardım alabilirsiniz. Kullanışlı giriş ve çıkışlara sahip cihazı aracınızda kullandığınız ses sistemine kolaylıkla bağlayabilirsiniz. Markanın bu ürününde çıkış sigortası mevcuttur. Cihazdan yüksek bir voltajda hoparlör bağlanması durumunda sigorta devreye girer. Cihaz hakkında kafanızda soru işaretleri varsa ve ürünü satın almak konusunda kararsızsanız Edi̇son ED-7004 3200W 4 kanal oto amfi kullananların değerlendirmelerini inceleyebilirsiniz. Bu kişiler, ürün hakkında size fikir verebilirler. Böylece aklınızdaki sorulara cevap bulup satın alma işlemine katkı sağlayabilirsiniz.

Bütçe Dostu Edison ED-7004 3200W Oto Amfi Modeli

Bütçe Dostu Edison ED-7004 3200W Oto amfi Modeli

Edi̇son ED-7004 3200W 4 kanal oto amfi fiyatı; ürünün özelliklerine göre belirlenir. Cihazın tasarımı, kanal sayısı ve kullanılan materyallerin kalitesi fiyatı belirleyen faktörler arasında yer alır. Farklı bütçelere uygun fiyat aralığında sunulan bu ürüne kolayca sahip olup ekonomik açıdan da avantaj sağlayabilirsiniz. Kaliteli materyaller ile tasarlanan bu ürün, düşme ve çarpma gibi darbelere karşı son derece dayanıklıdır. Aşırı ısınma, yüklenme ve kısa devrelere karşı yüksek koruma sağlayan bu ürünü uzun yıllar sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz. Bu ürün, yüksek sesle müzik dinlemekten hoşlanan kişiler için iyi bir hediye alternatifi olabilir. Dilerseniz Edi̇son ED-7004 3200W 4 kanal oto amfi yorumlarını inceleyebilirsiniz. Böylece ürün hakkında detaylı fikir edinebilirsiniz. Yüksek ses kalitesiyle müzik dinleme deneyimi yaşamak isterseniz bu ürünü Trendyol üzerinden avantajlı fiyatlarla satın alabilirsiniz.