Ehil Önlük Uzun Boy Hakim Yaka Beyaz Doktor / Öğretmen Önlüğü

Beden: L
L
M
S
XL
2XL
3XL
4XL
XS
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Ehil Önlük Uzun Boy Hakim Yaka Beyaz Doktor / Öğretmen Önlüğü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EHİL TEKSTİL Satıcı Ünvanı: TÜRKAN HAYTA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tokat Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4600425154
    Bu ürün EHİL TEKSTİL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade.Detaylı bilgi için tıklayın
  • Bu ürün Ehil İş Önlükleri tarafından gönderilecektir.
  • Alpaka Kumaş Hakim Yaka Uzun Önlük Doktor Hemşire Öğretmen Scrubs Veteriner Hastene Medical Önlüğü . Ehil Marka Önlüğümüz Diz Üstü Boydur. Modeli olmasından dolayı bel kıvrımı ve kuşak detayı bulunur, 1 adet üst cep 2 adet yan cepten oluşur.Alpaka Kumaş (%75 Poly - %25 Viscon) 185 gr/m 1. Kalite 30-40° yıkandığı taktirde çekme bozulma renk problemleri ile karşılaşmazsınız, Kumaş ütü tutar kolay kırışmaz, Alerjik etkileri yoktur kaşındırma yapmaz, Temizliği oldukça kolaydır (SLİM KESİMDİR)

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Kullanım Alanı Doktor/Hemşire Kıyafetleri
  • Yaka Tipi Hakim Yaka
Geri Bildirim Ver

Ehil Önlük Uzun Boy Hakim Yaka Beyaz Doktor / Öğretmen Önlüğü Trendyol'da

Sağlık sektörü başta olmak üzere pek çok alanda yaygın bir şekilde kullanılan beyaz önlük birçok meslek grubu tarafından sıklıkla kullanılmaktadır. Ehil Önlük uzun boy hakim yaka beyaz doktor/öğretmen önlüğü, diz üstüne gelecek şekilde uzunluğa sahip olan ve bel detayı ile birlikte kuşağı bulunan bir önlüktür. Bir adet yaka cebi ve iki adet yan cebi bulunan önlük ihtiyaç duyulan malzemelerin konulması için yeterli özelliklere sahiptir.

 
  • Kaliteli kumaş
  • Rahat kalıp
  • Geniş kullanım alanı

Ehil Önlük Hakim Yaka Uzun Boy Beyaz Doktor / Öğretmen Önlüğü Özellikleri

Ehil Önlük Hakim Yaka Uzun Boy Beyaz Doktor / Öğretmen Önlüğü Özellikleri

Ehil beyaz önlük hakim yaka, pamuk karışımı kumaştan üretildiği için rahat ve hafif bir kullanıma sahiptir. Genellikle tek beden olarak tasarlansa da beden seçenekleri ile pek çok meslek grubunun kullanabilmesi için uygundur. Genellikle yan kısımlarında bulunan iki büyük cep detayı ile doktorlar, öğretmenler, şefler ve çalışırken kıyafetleri için korunmaya ihtiyaç duyan diğer profesyonel çalışanlar tarafından sıkça tercih edilir. Pamuk karışımlı kumaş kullanılmasının en önemli sebeplerinden biri hafif ve nefes alabilen kumaş özelliklerine sahip olmasıdır. Bu özellikler sayesinde gün boyu giyilebilir ve kişinin cildini tahriş edecek kızarıklık veya benzeri sorunlara karşı direnç gösterir. Önlüğün beyaz rengi, temiz ve profesyonel bir görünüm sunarak onu klinik veya sınıf ortamlarında kullanım için mükemmel bir seçim haline getirir. Çalışırken kıyafetleri için korumaya ihtiyaç duyan profesyoneller için oldukça kullanışlı ve pratik bir aksesuardır.

 

Ehil Önlük Hakim Yaka Uzun Boy Beyaz Doktor / Öğretmen Önlüğü Kullanışlı Mı?

Ehil Önlük Hakim Yaka Uzun Boy Beyaz Doktor / Öğretmen Önlüğü Kullanışlı Mı?

Birçok açıdan oldukça kullanışlı bir yapıya sahip olan Ehil beyaz önlük, kullanan kişilere oldukça fayda sağlamaktadır. Beyaz önlüğün uzun boyu ve hakim yakası, kullanıcıyı tamamen örterek giysilerini dökülmelere, lekelere ve diğer kirlere karşı korur. Pamuk karışımı malzeme hem dayanıklı hem de hafiftir. Bu da onu uzun süreli kullanım için uygun kılar. Ayarlanabilir bel bağları ile kullanıcının rahat ve güvenli bir şekilde oturması için özelleştirilebilir. Önlüğün iki büyük ön cebi ise aletler, gereçler ve diğer öğeler için geniş bir saklama alanı sağlayarak kullanıcının işteyken ihtiyaç duyduğu şeylere erişmesini kolaylaştırır. Önlük, temiz ve profesyonel bir görünüm sunarak onu klinik veya sınıf ortamlarında kullanım için mükemmel bir seçim haline getirir. İşlevsel, konforlu ve şık olması onu doktorlar, öğretmenler, şefler ve diğer profesyoneller için ideal bir kıyafet yapar. Kumaşının kaliteli olmasından dolayı alerjik reaksiyonlara sebep oluşturmadan herkes tarafından rahatlıkla kullanılabilir.

 

Ehil Önlük Hakim Yaka Uzun Boy Beyaz Doktor / Öğretmen Önlüğü Fiyatı

Ehil Önlük Hakim Yaka Uzun Boy Beyaz Doktor / Öğretmen Önlüğü Fiyatı

Pek çok meslek dalında rahatlıkla kullanılan beyaz önlük, genellikle doktor, öğretmen ve hemşire gibi meslek dalları tarafından tercih edilir. Klinik çalışmalarında ya da atölye çalışmalarında görev alan kişilerin de kullanması gereken bu önlük standart tasarım özelliklerine sahiptir. Uygun yıkama koşullarında temizlendiğinde uzun süre kullanılabilen önlük kumaşının özelliklerinden biri de kırışmaz yapıya sahip olmasıdır. Hafif ütü ile rahatlıkla kırışıklıklar giderilerek tekrardan kullanılabilir hale getirilebilir. Bu özellikler önlüğün işlevselliğini ön plana çıkmaktadır. Pek çok kişi tarafından tercih edilmesinin sebebi hem kendi kıyafetlerinin kirlenmesini engellemesi hem de daha rahat hareket edilmesini sağlamasıdır. Ehil Önlük uzun boy hakim yaka beyaz doktor/öğretmen önlüğü yorumları ve kullanıcı değerlendirmelerini inceleyerek ürün özellikleri hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz. Ehil Önlük uzun boy hakim yaka beyaz doktor/öğretmen önlüğü fiyatı hakkında bilgi edinmek için Trendyol’u ziyaret edebilirsiniz.