Genel Markalar Yeni Nesil Arus Işıklı Ve Termometreli Dijital Masa Saati - Beyaz

225 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
8.5
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
239,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
249,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Yeni Nesil Arus Işıklı Ve Termometreli Dijital Masa Saati - Beyaz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Blue Side Satıcı Ünvanı: YUNUS ÖZTÜRK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7151165220
    Bu ürün Blue Side tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Arus Işıklı Ve Termometreli Dijital Masa Saati - Beyaz Ortamın aydınlığına göre kendi ekran ışığını ayarlar. Kendi ışığıyla ekranını aydınlatan saati daha net görmek için ışığını yakabilirsiniz. Alarm özelliği mevcuttur. Ürün Ölçüleri 4,3 Cm x 15,1

Ürün Özellikleri

  • Zaman Göstergesi Romen Rakamı
  • Materyal Ahşap
  • Renk Beyaz
  • Tema / Stil Modern
Geri Bildirim Ver

Elba Dijital Masa Saati Işıklı ve Termometreli Beyaz Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Dekoratif aksesuarlar, kullanıldıkları mekânlara farklı bir hava katar. Bu konuda sıklıkla tercih edilen ürünlerden biri de saattir. Elba ışıklı ve termometreli dijital beyaz masa saati, modern tarzı ve ergonomik yapısı sayesinde pek çok kullanıcı tarafından son derece beğenilen bir üründür. Tarzınızı yansıtmanın yanı sıra fonksiyonel özelliklerinden de rahatlıkla faydalanabileceğiniz bu dijital saat sayesinde yatağınızın baş ucuna sade ve şık bir görünüm katabilirsiniz. Elba ışıklı ve termometreli dijital beyaz masa saati, gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz oldukça kullanışlı bir üründür.

  • Ölçü: 4,3 cm x 15,1 cm Elba Işıklı Dijital Beyaz Masa Saati
  • Renk: Beyaz Elba Işıklı Dijital Beyaz Masa Saati
  • Otomatik Işıklandırmalı Elba Işıklı Dijital Beyaz Masa Saati

Elba Işıklı Dijital Beyaz Masa Saati Özellikleri

Elba Işıklı Dijital Beyaz Masa Saati Özellikleri

Elba termometreli dijital beyaz masa saati, son derece kullanışlı özelliklere sahip olan kaliteli bir üründür. Sade tasarımı ve beyaz rengi sayesinde hemen her mekâna uyum sağlamayı başaran bu saat, bulunduğu ortama modern bir görüntü sunar. Ürün, 4,3 cm yükseklik ve 15,1 cm boyuyla oldukça ideal ölçülerdedir. Bu nedenle dilediğiniz her alanda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Elba ışıklı ve termometreli dijital beyaz masa saatinin minimal tasarımı, kullanıcılar tarafından sıklıkla beğenilir. Ürün, yalnızca saatin kaç olduğunu göstermeye yarayan bir cihaz değildir. Bu saat aynı zamanda ortamın sıcaklığını ölçen bir termometreye de sahiptir. Ayrıca bu dijital saatin alarm özelliğinden de faydalanabilirsiniz. Bulunduğu ortamın aydınlığına göre kendi ışığını ayarlayabilen Elba ışıklı ve termometreli dijital beyaz masa saati, bu özelliği sayesinde net bir görüntü sunar.

Elba Işıklı Dijital Beyaz Masa Saati Kullanışlı mı?

Elba Işıklı Dijital Beyaz Masa Saati Kullanışlı mı?

Elba ışıklı ve termometreli dijital beyaz masa saati, donanımlı özellikleri sayesinde son derece kullanışlı bir üründür. Ürün, sahip olduğu sıcaklık gösterme ve alarm kurma özellikleri sayesinde oldukça pratik bir kullanım sunar. Diğer elektronik cihazlar yerine bu dijital saatin alarm özelliğini kullanarak radyasyondan uzak kalmanız da mümkün. Elba ışıklı ve termometreli dijital beyaz masa saati, kullanıcı beklentilerini kolaylıkla karşılayabilmek amacıyla özel olarak üretilmiştir. Ürün, kullanışlı özellikleri sebebiyle kullanıcılardan tam not almayı başarmıştır. Siz de Elba ışıklı dijital beyaz masa saatini satın alıp istediğiniz her yerde gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Bu dijital saat, zengin özellikleri sayesinde evinizin en sevilen parçalarından biri olmaya adaydır.

Elba Işıklı Dijital Beyaz Masa Saati Uzun Süreli Kullanım Sağlar mı?

Elba Işıklı Dijital Beyaz Masa Saati Uzun Süreli Kullanım Sağlar mı?

Elba ışıklı ve termometreli dijital beyaz masa saati, pil ile çalışan bir üründür. Dolayısıyla pilin ömrü bitene kadar sorunsuz bir şekilde çalışmaya devam eder. Sonrasında pilini yenileyerek ürünü kullanmaya devam edebilirsiniz. Pil değiştirme süresi, kullandığınız pilin gücü ve kalitesine göre değişkenlik gösterir. Elba ışıklı ve termometreli dijital beyaz masa saatinin yapımında dayanıklı ve kaliteli malzemeler kullanılmıştır. Böylece herhangi bir darbe aldığında kolay kolay bozulmaz ya da deforme olmaz. Elba ışıklı ve termometreli dijital beyaz masa saati, kullanıcısına uzun ömürlü bir kullanım sunar. Yapımında yüksek teknolojik sistemlerden yararlanılmış olan bu dijital saat, göz sağlığınız düşünülerek tasarlanmıştır. Dilerseniz Trendyol’da yer alan Elba ışıklı ve termometreli dijital beyaz masa saati yorumlarına göz atabilir, gerçek kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu ürüne sahip olmak isterseniz Trendyol aracılığıyla son derece hızlı ve kolay bir şekilde satın alma işlemini gerçekleştirebilir, güvenli alışveriş deneyiminin tadına varabilirsiniz.