Elidor Collagen Blends Sülfatsız Saç Bakım Şampuanı Goodbye Hairfall Saç Dökülmelerine Karşı 350 ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
350 TL'ye 100 TL İndirim
Kurumsal Fatura
149,16 TL143,99 TL
750 TL'ye 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
1.000 TL'ye 50 TL İndirim
Kurumsal Fatura
149,90 TL
Kurumsal Fatura
169,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Elidor Collagen Blends Sülfatsız Saç Bakım Şampuanı Goodbye Hairfall Saç Dökülmelerine Karşı 350 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ÖNAL TOPTAN Satıcı Ünvanı: FATİH ÖNAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6550266609
    Bu ürün ÖNAL TOPTAN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 8683130012864

Ürün Özellikleri

  • Özellik Sülfatsız
  • Etki Dökülme Karşıtı
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver

Elidor Collagen Blends Sülfatsız Saç Bakım Şampuanı Goodbye Hairfall Saç Dökülmelerine Karşı 350 ml

Günlük kullanımların vazgeçilmez kişisel bakım ürünlerinden biri olan şampuanlar, bileşenlerinde yer alan içerikler sayesinde pek çok saç sorununa destek olur. Şampuanlar, yapısal özellikleriyle olduğu kadar, kokularıyla da ön plana çıkar. Kırılmalara ve dökülmelerine karşı etkili bir çözüm sunması için özenle üretilen Elidor Collagen Blends sülfatsız saç bakım şampuanı Goodbye Hairfall saç dökülmelerine karşı 350 ml, doğal ve bitkisel bileşenleri sayesinde saçların canlı ve parlak görünmesine de destek sağlar. Pratik bir uygulama yöntemi sunan kişisel bakım ürünün düzenli ve bilinçli bir şekilde uygulanması gerekir. Elidor Collagen Blends sülfatsız saç bakım şampuanı Goodbye Hairfall saç dökülmelerine karşı 350 ml kullananlar ürün etkilerini kısa bir süre içerisinde gözlemleme fırsatına sahiptir.

  • Doğal ve bitkisel içerikler
  • Pratik kullanım imkanı
  • Saç bakım ürünü

Elidor Blends Kişisel Bakım Ürünü Benzersiz Özellikleri

Elidor Blends Kişisel Bakım Ürünü Benzersiz Özellikleri

Tüm saç tipleri için kullanım imkanı sunan Elidor sülfatsız şampuan, saç diplerinin güçlenmesine yardımcı olarak kırıkların ve dökülmelerinin minimum seviyeye inmesine yardımcı olan bir kişisel bakım ürünüdür. Belirli bir kullanım süresi öngörmeyen kişisel bakım ürününü, ihtiyaç duyduğunuz her an kullanabilirsiniz. Kişisel bakım ürünü, saçların üstün korunmasının sağlanması için kolajen desteğinden yararlanır. Kolajen proteini, içerisinde yüksek oranda barındırdığı E vitamini sayesinde saç diplerini onarır ve güçlendirir. Güçlenen saçlar, kolay bir şekilde kırılmaz. Bu sayede saçlarınız canlı bir görünüme kavuşur. Ürün içerikleri, saç diplerini besleyerek nem kaybının minimum seviyeye inmesine de yardımcı olur. Ürün, saç diplerinde yıpranmaya yol aşan sülfat anyonunu içermez. Kişisel bakım ürünü tüm bu eşsiz özellikleri sayesinde hem kadın hem de erkek müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir.

Elidor Collagen Blends Kişisel Bakım Ürünü Kullanım Şekli

Elidor Collagen Blends Kişisel Bakım Ürünü Kullanım Şekli

Günlük yıkanma alışkanlıklarınızda tercih edeceğiniz Elidor şampuan, beklenen etkisini kısa bir süre içerisinde göstermeye başlar. Ancak saçların yağlanma oranları ve diğer etkenler ürün etkisinin gözlemlenme süresini uzatabilir. Şampuanı kafa bölgenize uyguladıktan sonra birkaç dakika bekletmeniz önemle tavsiye edilir. Bu sayede ürün bileşenleri, kafa derisi ile nüfuz ederek saç diplerini onarmaya başlar. Uygulama işleminden sonra başınızı bol su ile durulamanız gerekir. Ürünü günlük olarak kullanabileceğiniz gibi gün aşırı da kullanabilirsiniz. Fındık büyüklüğündeki bir miktar, üründen beklenen faydanın gözlemlenmesi için yeterlidir. Şampuanı bol miktarda dökmeniz, ürünün etki süresi açısından herhangi bir fark yaratmaz. Elidor Collagen Blends sülfatsız saç bakım şampuanı Goodbye Hairfall saç dökülmelerine karşı 350 ml yorumları ve müşteri deneyimlerini inceleyerek siz de ürün içerikleri hakkında geniş bilgilere sahip olabilirsiniz.

Elidor Blends Kişisel Bakım Ürünü Avantajlı Fiyatları

Elidor Blends Kişisel Bakım Ürünü Avantajlı Fiyatları

Elidor Collagen Blends sülfatsız saç bakım şampuanı Goodbye Hairfall saç dökülmelerine karşı 350 ml fiyatı üretim aşamasında tercih edilen bileşenlerin kafa derisine sağladığı olumlu faydalar göz önünde bulundurularak belirlenir. Yarı akışkan krem formuna sahip olan Elidor şampuanın yapısal bozukluğa uğramaması için ürün kapağının her kullanımdan sonra kapatılması gerekir. Aksi halde havada asılı kalan tüy, toz benzeri yabancı maddeler ürün bileşenlerinin etkisini azaltabilir. Bununla birlikte ürün şişesinin direkt olarak güneş almayan ortamlarda muhafaza alınması da yarı akışkan krem formunun bozulmasının önüne geçer. Elidor Collagen Blends sülfatsız saç bakım şampuanı Goodbye Hairfall saç dökülmelerine karşı 350 ml satın almadan önce ürün içeriklerini dikkatli bir şekilde incelemeniz önemle tavsiye edilir. Bu kişisel bakım ürününe Trendyol’un avantajlı fiyat seçeneklerini inceleyerek sahip olabilirsiniz.