Elidor Superblend Saç Bakım Şampuanı Anında Onarıcı Bakım 500 Ml + Serum Bakım Kremi 200 Ml

195 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
550 TL'ye 50 TL İndirim
Kurumsal Fatura
270 TL199 TL

Ürün Bilgileri

Elidor Superblend Saç Bakım Şampuanı Anında Onarıcı Bakım 500 Ml + Serum Bakım Kremi 200 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: uygunaall Satıcı Ünvanı: TUFAN KARAKAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5140247889
    Bu ürün uygunaall tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Elidor Superblend Saç Bakım Şampuanı Anında Onarıcı Bakım 500 ml + Serum Bakım Kremi 200 ml C vitamini keratin & seramid Elidor Co - Creations Anında Onarıcı Bakım Şampuan 500ml Hayat sonsuz fırsatlarla dolu, bunun için saçın hep en güzel halinde olsun! Elidor'un bugüne kadarki en iyi karışımıyla tanışmaya hazır mısın? Yeni elidor superblend, saçının ihtiyacı olan vitamin, protein ve yağları içeren eşsiz bir karışım! Elidor Anında Onarıcı Bakım şampuanı saçta elektriklenmeyi önleyici özelliğiyle bilinen c vitamini, saça güç vermesiyle bilinen seramid ve saça gücünü geri vermesiyle bilinen keratin içeren formülüyle ilk yıkamadan itibaren saçlarını güçlendirir ve onarılmasına yardımcı olur. Hazır mısın ? Eline dök, ıslak saçına eşit miktarda uygula, masaj yaparak köpürt ve iyice durula. Elidor Anında Onarıcı Bakım Superblend Serum Bakım Kremi 350ml Hayat sonsuz fırsatlarla dolu, bunun için saçın hep en güzel halinle olsun! Elidor'un bugüne kadarki en iyi karışımıyla tanışmaya hazır mısın ? Yeni Elidor Anında Onarıcı Superblend, saçının ihtiyacı olan vitamin, protein ve yağları içeren eşsiz bir karışım! Ağırlaştırmayan ve hızlı durulanan formülümüz
  • elektriklenme önleyici özelliğiyle bilinen C vitamini, saça güç vermesiyle bilinen Seramid ve saça gücünü geri vermesiyle bilinen Keratin içerir. Ağırlaştırmayan formülüyle ilk yıkamadan itibaren saçlarını güçlendirir ve çabuk durulanır, saçın onarılmasına yardımcı olur. Hazır mısın ? Şampuan sonrası ılık saçına ortalarından uçlarına doğru eşit miktarda sür. 30 saniye sonra durula.

Ürün Özellikleri

  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver