ELS Design Mavi Balık Desenli Runner

119,99 TL

Ürün Bilgileri

ELS Design Mavi Balık Desenli Runner

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ELS Design Satıcı Ünvanı: ELİF KARAASMA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5020575425
    Bu ürün ELS Design tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Runner ölçüleri: 43 x 135 cm. Kumaş: 1.Sınıf özel tüylü dokusuyla leke tutmaz mikro petek kumaştan imal edilmiştir. Baskı: digital baskılarımız yıkamaya ve kullanıma bağlı olarak solmaz, yıllar boyu ilk günkü kalitesini korur. Ürünlerin dikişi kat yapılarak dikiş yapılmaktadır.Tamamiyle el işçiliği ile yapılmaktadır. Her iki ucu da üçgen ve püsküllüdür. Lütfen 30 derecede yıkayınız. Tersten ütüleme yapınız. 1 adet runner için geçerlidir.

Ürün Özellikleri

  • Şekil Dikdörtgen
  • Renk Mavi
Geri Bildirim Ver

Els Design Mavi Balık Desenli Runner

Kurulan sofralar, bir arada geçirilen güzel zamanlara eşlik eder. Bir yemeği yapmak kadar misafirinize nasıl sunacağınız da oldukça önemlidir. Runner çeşitli yemek araçları için altlık olarak kullanılır. Masa örtüsü üzerine veya tek başına serilerek kullanılan runnerlar hem işlevsel anlamda hem de görsel anlamda sofralarda yerini alır. Kurduğunuz sofralarda dekorasyon tamamlayıcısı olarak şık bir görünüm olmasını sağlayabilirsiniz. Els Design mavi balık desenli runner ile yemeklerinizin lezzetini sofranızın şıklığı ile tamamlayabilirsiniz. Ayrıca üründeki dijital baskı temizlik talimatlarına uyulduğunda yıkamaya ve kullanmaya bağlı olarak renk değiştirmez ve bozulmaz. Bu sayede ilk günkü kalitesini korur. Els Design marka runner el işçiliğiyle yapılır. Desenli runner her iki ucunda da büyük boy üçgen püsküller bulundurur.

  • Kaliteli el işçiliği
  • Leke tutmayan kumaş
  • Sofra şıklığının tamamlayıcısı

Els Design Mavi Balık Desenli Runner Özellikleri

Els Design Mavi Balık Desenli Runner Özellikleri

Yemek masanızın şıklığını balık desenli runner ile rahatlıkla sağlayabilirsiniz. Şık sofraların önemli bir detayı olan runner masa dekorasyonunda önemli parçalar arasında sayılabilir. Runner, dar ve uzun formda olan bir üründür. Bu desenli ürünün ölçüsü 45 x 135 cm’dir. 1. sınıf özel tüylü dokusuyla mikro petek kumaştan üretilen model, görenlerin beğenisini toplar. Mikrofiber liflerle üretilen bu kumaş türü üzerindeki küçük petek desenlerinden dolayı bu adı alır. Genellikle pamuktan üretilen mikro petek kumaş türünün önemli özelliklerinden yiyeceklerle temasa uygun olmasıdır. Aynı zamanda dayanıklıdır. Bu da kullanıma bağlı olarak deformasyona uğrama riskini azaltır. Bir ürünün kullanımının yanı sıra düzgün ve temiz kalabilmesi de önemlidir. Els Design runner leke tutmaz bir yapıya sahiptir. Bu özelliğiyle görünüşünde bir bozulma olmadan ilk günkü gibi kalarak sofralarınıza eşlik etmeye devam eder.

Els Design Desenli Runner Avantajları ve Yorumları

Els Design Desenli Runner Avantajları ve Yorumları

Kurulan bir sofra düzeni ve görünümüyle misafirlerin ilgisini çeker. Els Design balıklı runner sahip olduğu mavi rengi ile kullanım alanında sakin bir atmosfer oluşturur. Aynı zamanda sinir sistemini rahatlatıcı bir özelliği de vardır, sonsuzluğun ifadesi ve oldukça dinlendirici bir renktir. Bir ürünü satın alan ve kullanan müşterilerin yazdığı yorumlar önemli bir referans olup yapılan tercihleri de büyük ölçüde etkiler. Siz de yaşanan deneyimleri bu paylaşımlar aracılığıyla öğrenebilirsiniz. Ayrıca Els Design mavi balık desenli runner yorumlarını inceleyebilir, bu sayede detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Masanızda zarif bir sunum eşliğinde hoş sohbetler yapabilirsiniz. Tasarımının yanı sıra sunduğu özellikler sayesinde uzun yıllar boyunca aynı görünüme sahip olacak bu ürünü istediğiniz zaman kullanabilirsiniz. Dilerseniz açık havada kurduğunuz bir masada da kullanabileceğiniz bu ürün farklı ortamlara uyum sağlar.

Els Design Desenli Runner Fiyatı

Els Design Desenli Runner Fiyatı

Özenli ve hoş bir sofra sunumu ile misafirlerinizi kolayca etkileyebilirsiniz. Els Design marka mavi runner, sahip olduğu özellikleri ile tercih edilme sebeplerini oluşturur. Bir ürünün görünüşünün hoş olmasının yanı sıra zaman içerisinde koruyabilmesi de oldukça önemlidir. Ürün yıkamayla beraber zaman içerisinde hiçbir şekilde çekme yapmaz ve boyasını vermez. Bununla birlikte 30 derecede yıkanması ve tersten ütülenmesi tavsiye edilir. Aynı zamanda pes yani polsyeter bir yapıya sahiptir. Bu yüzden nemi içine çekme özelliği düşüktür. Els Design mavi balık desenli runner fiyatı ürünün vadetmiş olduğu özellikler göz önüne alınarak belirlenir. Siz de Trendyol ile bütçenize ve zevkinize uygun olan bu mavi balık desenli runner’ı satın alma işlemini rahatlıkla gerçekleştirebilir ve hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.