Els Yayıncılık Els English Language Studies English Through Reading

645 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
2 Adet ve Üzeri 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3 Adet ve Üzeri %4 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
864,94 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.000 TL

Ürün Bilgileri

Els Yayıncılık Els English Language Studies English Through Reading

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Cüneyt Kitabevi Satıcı Ünvanı: CÜNEYT URAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4326143526600013 Vergi Kimlik Numarası: 8930103045
    Bu ürün Cüneyt Kitabevi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Els English Language Studies English Through Reading Nesibe Sevgi Öndeş / Els Yayıncılık Basım Yılı: 2010
  • Baskı: 1
  • Sayfa Sayısı: 432
  • Kağıt Türü: 1. Hm. Kağıt
  • Ebat: 21 x 27
  • Dil: İngilizce
  • Cilt Durumu: Karton Kapak
  • ISBN-10: 9759684952
  • Yazar: Nesibe Sevgi Öndeş
  • Bu kitap intermediate upper-intermediate ve advanced olmak üzere üç düzeyde hazırlanmış olup 200 okuma parçasından oluşmaktadır.Kitapta yer alan parçalar çeşitli alanlardan seçilmiştir. Bu parçalar düşünsel ve dilsel bir zenginlik yaratma okuyucunun değişik bilgi alanlarının kendine özgü terimleriyle tanışımasını sağlamaya yönelik parçalardan oluşmaktadır. Her parçanın sonunda yer alan Reading Comprehension soruları ve Vocabularıy çalışmaları ile Engilsih Through Reading okuyucunun İngilizce okuma-anlama analiz ve sentez becerilerini geliştirmesine yönelik büyük katı sağlayacak bir kaymartır. Özellikle Yds Kpds Üds Toefl İngilizce Yeterlik sınavlarına hazırlanan adaylar için son derece yararlı bir kaynaktır.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili İngilizce
  • Yazar Kolektif
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
Geri Bildirim Ver

Els Yayıncılık English Language Studies English Through Reading

Okumak hayat boyu geliştirilmeye devam edilen beceriler arasındadır. İngilizce kitap, dergi, makale, gazete okumak insanın kelime dağarcığını geliştireceği gibi konuşmasına da büyük katkı sağlar. Els Yayıncılık English Language Studies English Through Reading kendinizi İngilizce konusunda geliştirmeniz için hazırlanan bir kitaptır. Okurken İngilizce geliştirmek için yapılacak şeyler arasında sık gördüğünüz kelimeleri araştırarak ne anlama geldiğini bularak ilerlerseniz sizlere daha fazla katkı sağlayacaktır. Els Yayıncılık Els English Language Studies English Through Reading kitabı sunduğu alıştırmalar ile okuduğunuz bölümleri anlayarak ve pekiştirerek geçmenizi sağlar. Bu sayede kelimelerin ne anlama geldiğini öğrenmenize yardımcı olur. İleri seviyedeki kitapları tercih etmeniz sizleri daha da geliştirir. Yani kitabı tercih etmeniz sizlere çok şey katacaktır.

  • 200 parça
  • Alıştırmalar
  • Becerileri geliştirir

Els English Language Studies ile Çalışma

Els English Language Studies ile Çalışma

Bu kitaba sahip olarak kendinizdeki gelişimi belirgin bir şekilde görmeniz mümkündür. Kitabın sizlere sunduğu okuma parçaları, onlar ile ilgili pekiştirme alıştırmaları ile geride soru işareti bırakmadan devam edilir. İngilizce öğrenmek bu kitap ile oldukça kolay bir hale gelir. Başka kitaplarda birçok kitaptan çeşitli bilgiler edinmek gerekli olsa da bu kitapta durum aynı değildir. Els English Language Studies English Through Reading çeşitli kitaba ihtiyaç duymadan her eksiğinizi içinde barındırır. Böyle bir durumda sizlere çokça fayda sağlar ve ekstra masrafın önüne geçer. Ayrıca bütçenize uygunluğuyla da beğeni toplayan kitaplardan biridir. İngilizce çalışmaya zaman ayrılmalıdır. Boş vakitlerinizde öğrendiklerinizi tekrar etmek için kitabı kullanmanız önemlidir. Her İngilizce seviyesindeki kişiler satın alabilir. Els English Through Reading her seviyenin kullanımı için uygundur. Tercih ederek kendinize kolaylık sağlayabilirsiniz.

English Language Studies ile İngilizce Öğrenme

English Language Studies ile İngilizce Öğrenme

İngilizceyi okumaktan çok doğru okumak önemlidir. Bu kitapla bol bol okuma yapma şansına sahip olunur. Telaffuzu geliştirmek için de tercih edebilirsiniz. Özenle hazırlanan kelime telaffuzları, çok daha rahat öğrenmenizi sağlar. Kitap içerisindeki kelimelerin sizlere sunulması büyük avantajdır. Çünkü, kitap okunmaya başlanmadan önce içerisindeki kelimelerin listesine göz atmak, bilmediğiniz kelimeleri tespit ederek öğrenmek kelime öğrenmenizi hızlandırır. Bu şekilde kitabı anlayarak ve alıştırmalarda zorlanmadan devam edilir. Çevrimiçi kaynaklar yerine elinizde altını çizerek okumak isteyeceğiniz kitap bulunmasını isterseniz Els English Language Studies sizler için en doğru seçim olacaktır. Bir kitabı okumak kadar anlamanın da önemi büyüktür. Kitabı okuduktan sonra kendinize kontrol için sorular sorarak ilerlemeniz gerekir. Els English serisiyle sorular sizlere zaten sorulmuştur ve sizlere yalnızca cevaplamak kalır. Sizler de okuyarak dil öğrenmek isterseniz bu yayına sahip olabilirsiniz.

Çeşitli Okuma Kitapları Uygun Fiyatlarla Trendyol’da

Çeşitli Okuma Kitapları Uygun Fiyatlarla Trendyol’da

Farklı şeyler öğrenmek kolay değildir. Öğrenmek için tercih edilen kitaplar arasından kendinize uygun olanı seçmek sizleri yorabilir. Çeşitli araştırmalar yaparak kullanan kişilere sorarak fikir sahibi olmak işinizi kolaylaştırır. İngilizce okumayı geliştirmek için satışa sunulan Els Yayıncılık English Language Studies English Through Reading fiyat olarak pek çok kişinin ulaşabileceği sınırdadır. Farklı bir kitap tercih edildiğinde yanına ek olarak alıştırma kitabı, sözlük ya da farklı çalışmalar yapacağınız kaynak gerekliyken bu kitap ile öyle bir derdiniz yoktur. Sadece bu kitaba sahip olmanız başka bir kaynağa ihtiyaç duymanızın önüne geçer. Yorumlarına bakıldığında kullananların çok memnun olduğu ve beklentinin üzerinde bir kaynak olduğu açıktır. Ayrıntılı konu anlatımlı olanı da mevcuttur. İkisi birlikte kullanıldığında daha da faydalı olur. Siz de sahip olarak sıkı çalışma ile tüm eksiklerinizi kapatabilirsiniz.