2
Jant kategorisinde
en çok favorilenen 2. ürün

ENKEİ 16' 4x100 Silver Rpf 01 Arceo Üretimi Jant Takımı

15.499 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

ENKEİ 16' 4x100 Silver Rpf 01 Arceo Üretimi Jant Takımı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MRD OTOMOTİV JANT VE LASTİK Satıcı Ünvanı: MURAT DURGUT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1319380883400001 Vergi Kimlik Numarası: 3160908307
    Bu ürün MRD OTOMOTİV JANT VE LASTİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • enkei rpf 01 takım fiyatıdır tüm stikerleri mevcuttur. Lütfen alırken iletişime geçin

Ürün Özellikleri

  • Araç Marka ve Model Honda Civic
  • Bijon Sayıları 4
  • Jant Çapı 16
  • Ofset ET35
  • Jant Materyal Alüminyum
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

ENKEİ Jant Takımı Ürünleri Trendyol'da!

Jantlar, aracın görünümü ve performansı üzerinde fark yaratan parçalardır. Enkei̇ Arceo üretimi 16 inç metal RPF 01 jant takımı; kalite, konfor ve güvenlik sağlamak amacıyla tasarlanan bir üründür. Parçanın dizaynında klasik ve modern çizgiler bir arada bulunur. Son derece hafif olan jant, özellikle aracın hızlanma ve viraj performansı deneyimini iyileştirmeyi başarır. Parçanın üretim sürecinde, tüm kalite kontrol testleri belirli aralıklarla tekrarlanır. Jant kalitesinde son derece önemli olan kalıplama işlemi, tecrübeli bir ekip tarafından yürütülür. Tasarım açısından da uzman bir ekibinin elinden çıkan ürün, tüm özellikleriyle arabanıza çarpıcı bir görünüm kazandırır.

  • TSE ve ISO standartlarına uygun
  • ‘'Arceo'' yazılı özel jant göbeği
  • 16 inçlik çap

Enkei 16' 4x100 Gun Metal RPF01 Jant Takımının Özellikleri Nedir?

Enkei 16' 4x100 Gun Metal RPF01 Jant Takımının Özellikleri Nedir?

Enkei̇ Arceo üretimi 16 inç metal RPF 01 jant takımı, tüm özellikleriyle kullanıcıların sürüş konforunu artırır. Üretim malzemesi alüminyum olan jantın çapı, 16 inçtir ve ürün bu boyuta sahip tekerlekler ile uyumludur. Jant takımının bijon sayısı 6'dır. Söz konusu ürün, yeni teknolojiler kullanılarak üretilir. CATIA yazılım programında 3D olarak tasarlanan Enkei̇ Arceo üretimi RPF 01 jant takımının montaj kontrolleri ve FEA dayanıklılık simülasyonları aynı anda yapılır. Ürün, uluslararası standartlara uygun olarak Cross-Cut, Salt Sprey (CASS, NSS), Stone Chip/Chemical Resistance gibi yüzey dayanım testlerinden geçer. Ayrıca Radyal ve Dinamik Yorulma süreçlerinin yanında Darbe ve Korozyon testlerine de tabi tutulur. Kalitesi ve tasarımıyla fark yaratmayı başaran ürün, araçlarda yer alan TPMS (Lastik Basıncı İzleme Sistemleri) ile uyumludur.

Enkei 16' 4x100 Gun RPF 01 Jant Takımı Hangi Modellere Uyumludur?

Enkei 16' 4x100 Gun RPF 01 Jant Takımı Hangi Modellere Uyumludur?

Enkei̇ Arceo üretimi 16 inç metal RPF 01 jant takımı, birçok araba modeliyle uyumludur. Söz konusu modeller arasında; Honda Civic 1,6, Megane 2 HB, Megane 1E, Toyota Corolla ve Tofaş araç serileri yer alır. Ürün, bu modellerden birine rahatlıkla takılabilir. Lastik değişimi hâlinde yeni alınan ürünle kullanılabilir. Enkei̇ Arceo üretimi 16 inç metal RPF 01 jant takımı, dört tekerlekte de kullanılırsa arabada ciddi bir hafifleme ve performans bakımından iyileşme gözlenir. Söz konusu Enkei̇ 16'' 4×100 jant takımının aracınızın modeliyle uygun olup olmadığını öğrenmek için hizmet sağlayıcınızla irtibata geçebilirsiniz. Arabanızın bu kaliteli jant takımına uygun olması durumunda ürünün avantajlarından yararlanabilirsiniz.

Enkei Arceo Üretimi 16' 4x100 Gun Jant Takımı Kaliteli midir?

Enkei̇ 16'' 4 x 100 jant takımı, son derece kalitelidir. Söz konusu ürünün alüminyumdan imal edilmiş olması hem hafif hem de sağlam olması açısından avantaj sağlar. Alüminyum, termal enerjiyi iyi bir şekilde iletir. Bu sayede aracın fren yapmasıyla ortaya çıkan ısı, dengeli bir şekilde dağıtılır. Böylece frenler daha geç ısınır ve aracın durma mesafesi kısalır. Alüminyum, hafifliği ile de araç performansını yükselten özellikler taşır. Bu hafiflik sayesinde araç, daha az yakıt tüketir ve performansı yüksek oranda artar. Enkei̇ Arceo 16'' 4 x 100 gun metal jant takımı, yüksek dayanıklılığa sahiptir. Söz konusu ürün, kozmetik hazırlık sürecinden önce %100 sızdırmazlık, balans testi ve görsel kontrolden geçer. Tüm bu özellikleriyle söz konusu ürün, üstün kaliteye ve uzun bir kullanım ömrüne sahip olur. Dilerseniz Enkei̇ Arceo üretimi 16 inç metal RPF 01 jant takımı yorumlarını okuyabilir ve kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Söz konusu ürünü, Trendyol üzerinde uygun fiyatlara satın alabilirsiniz.