Enza Home Fama Modern Tasarım Metal Lambader 160cm

5.354,99 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

Enza Home Fama Modern Tasarım Metal Lambader 160cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Enza Home Satıcı Ünvanı: YATAŞ YATAK VE YORGAN SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0940001718300014 Vergi Kimlik Numarası: 9400017183
    Bu ürün Enza Home tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Siyah metal gövde ve başlığını krom detaylarla buluşturarak şık bir tasarım ortaya koyan Fama Aydınlatma Serisi, modern dekorasyon kurgularında öne çıkan endüstriyel tarzın şık bir örneğini sunuyor. Dekorasyonda dikkat çekici bir detay olarak öne çıkan üçlü sarkıt tasarımının yanı sıra lambader ve abajur seçenekleriyle geometrik formların yalın olduğu kadar güçlü etkisini mekanlara taşıyor. Ürün Özellikleri Siyah renk başlık tasarımı ve krom detaylar Siyah kablo rengi E27 duy mevcuttur Max 30W ampul kullanılmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Metal
  • Model Tek Ayaklı
  • Renk Siyah
  • Duy Tipi E27
Geri Bildirim Ver

Enza Home Fama Modern Tasarım Metal Lambader 160cm Trendyol'da!

Enza Home Fama modern tasarım lambader 160 cm ölçüsü ile ev dekorasyonlarının tamamlayıcıları arasında yer alır. Endüstriyel tasarıma sahip lambader modeli, farklı dekorasyon tarzlarına uyum sağlayarak kullanılabilir. Modern ve şık niteliklerini bir arada görmek isteyenler için tasarlanmış Fama lambader, aydınlatma serisi seçenekleri arasındadır.

  • Endüstriyel tasarım

  • Genel kullanım

  • Tek ayaklı yapı

Enza Home | Fama Modern Tasarım Metal 160 cm Lambader Özellikleri

Enza Home | Fama Modern Tasarım Metal 160 cm Lambader ÖzellikleriEnza Home Fama modern tasarım lambader 160 cm özellikleri denildiği zaman teknik ve tasarım konularına bağlı olarak farklı özelliklerden bahsetmek mümkündür. 160 cm uzunluğa sahip olan bu lambader modeli, tek ayaklı olarak tasarlanmıştır. Zarif ve endüstriyel tasarıma sahip olan lambader, farklı alanlarda kullanılabilir. Lambader tasarımında yoğun olarak siyah renk kullanılmıştır. Ancak küçük ayrıntılarda kroma yer verilerek tasarımın çok daha zengin bir niteliğe sahip olması sağlanmıştır. Enerji kaynağına takılarak kullanılan lambaderin kablosu da siyah renge sahiptir. Koyu renkli modern dekorasyonlarını bir lambaderle tamamlamak isteyenlerin değerlendirebileceği seçenekler arasındadır. Yatak odası ve oturma odası gibi isteğe bağlı olarak farklı alanlara yerleştirilerek kullanılabilir. E27 duy tipine sahip bir lambaderdir. Maksimum 30W güce sahip ampullerle kullanılması tavsiye edilir. Tamamen metal malzeme kullanılarak tasarlanmıştır. Buna bağlı olarak çok uzun yıllar kullanılabilecek lambaderler arasında gösterilebilir.

Enza Home | Fama Modern Tasarım Metal 160 cm Lambader Kullanımı

Enza Home | Fama Modern Tasarım Metal 160 cm Lambader KullanımıEnza Home Fama modern tasarım lambader 160 cm yorum bölümü üzerinden ürün hakkında yapılan değerlendirmeleri inceleyerek detaylı bilgi alabilirsiniz. Oturma odalarında sıklıkla tercih edilen metal lambader modeli, modern tasarımıyla genel bir kullanım sunar. Rengi ve görünümüyle zamansız modeller arasında yer alır. İç mekan dekorasyonlarında tercih edilen renkler ve tarz dikkate alınarak tercih edilebilir. Siyah renkli bir lambader olduğu için farklı alanlarda uyumlu şekilde kullanılabilir. 160 cm yüksekliği ile kullanıldığı alanlarda yeterli aydınlatma sağlaması mümkündür. Tavan aydınlatması yerine güçlü bir lambader tercih etmek isteyenlerin de seçenekleri arasında yer alır. Lambader rahat bir şekilde kullanılabilmesi için güç kaynağına yakın bir şekilde konumlandırılması gerekir. Prize takılarak kullanılan bu lambaderin bu şekilde kontrolü rahat bir şekilde sağlanır. Metal bir yapıya sahip olduğu için sağlam bir gövdesi vardır. İnce bir görünümü olsa da darbelere karşı dayanıklı bir yapı sunar ve uzun yıllar kullanılabilir. Temizliği ise kolaylıkla gerçekleştirilebilir.

Enza Home | Fama Modern Tasarım Metal 160 cm Lambader Fiyatı

Enza Home | Fama Modern Tasarım Metal 160 cm Lambader FiyatıÜrün hakkında merak edilen konulardan biri de Enza Home Fama modern tasarım lambader 160 cm fiyat bilgisidir. Ürün içeriği, satıcı firma, marka ve birçok duruma bağlı olarak fiyat bilgisinde değişiklik görülebilir. Fama aydınlatma serisinde yer alan bu lamba modeli, hem tasarımı hem de teknik özellikleriyle vazgeçilmez seçeneklerdendir. Zamansız bir lambader arayışında olanlar, klasik 3 ayaklı lambader modellerinden sıkılanlar ve kaliteli bir lambader tercih etmek isteyenler tarafından mutlaka değerlendirilmelidir. Endüstriyel ve modern tasarımların tercihi gün geçtikçe artmaktadır. Zamansız olarak da nitelendirilen bu parçalarla dekorasyonlarda büyük farklılıklar yaratmak mümkündür. Ancak tasarımının yanı sıra yapısal ve teknik özelliklere dikkat ederek seçim yapılmalıdır. Metal gövdesi, yüksekliği ve kullanımı ile metal lambader modeli her anlamda vazgeçilmezdir. Trendyol’dan ürün araştırmanızı tamamladıktan sonra hemen siparişinizi verebilir ve dekorasyonlarınızı tamamlayabilirsiniz.