Eslight Ilk Yardım Seti Ecza Dolabı Dolu Ilk Yardım Malzemeli Ecza Çantas

Ürün Bilgileri

Eslight Ilk Yardım Seti Ecza Dolabı Dolu Ilk Yardım Malzemeli Ecza Çantas

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: eslemhome Satıcı Ünvanı: BÜLENT KOÇYİĞİT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5740088126
    Bu ürün eslemhome tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İLK YARDIM SETİ (FIRST KID)TÜV TÜRK YÖNETMELİĞİNE UYUMLU EV İŞ YERİ OFİS FABRİKA ve ARAÇLARA ÖZEL ÜRETİLMİŞ İLK YARDIM ÇANTASI 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanununda iş yerlerinde bulunması gereken ilkyardım çantası içeriği ev,araç,işyeri gereksinimleri düşünülerek hazırlanmıştır ÜRÜN İÇERİĞİ 3 Adet Küçük boy sargı bezi 1 Adet Soğuk kompres 1 Adet Yanık Örtüsü 3 Adet Büyük boy sargı bezi 3 Adet Üçgen sargı bezi 1 Adet Steril Gaz Kompres 1 Adet Flaster 2,5 cmx 5 m 1 Adet Antiseptik solüsyon 1 Adet Metal makas 12 Adet Çengelli iğne 1 Adet Tekstil turnike 1 Adet Plastik bandaj 3 Adet Üst koruma örtüsü 2 Adet Tıbbi atık poşeti 10 Adet Yara bandı 1 Adet El Feneri Ledli Pilli Tıbbi medikal eldiven (2 Çift) 1 Adet Suni solunum maskesi 1 Adet Plastik düdük 1 Adet Elastik sargı bezi 1 Adet Kara Kalem 1 Adet Detaylı İlkyardım klavuzu Duvar askı aparatlı(montaj için vida ve dübeller) Elde taşımaya uygun ergonomik taşıma sabı kolay açılır klips iç kısımlarda her iki bölümde ayrıca şeffaf açılıp kapanabilir kapak bulunmaktadır taşıma çantası birinci sınıf aps pilastikten üretilmiş olup oldukca sağlam yapıya sahiptir duvar vb. zemine monte edilebilien kızaklı yapısı ile kolay kullanım . çanta ölçüleri -33×25×13 cm ebatlarında çanta ZAMANINDA YAPILAN İLK YARDIM HAYAT KURTARIR.
Geri Bildirim Ver